KARDEŞ

317 25 2
                                    

Ortak Salonda çok az kişi kalmıştı. Scorpious' un gergin hali Albus' un dikkatini çekmişti. Bir anda salona bir baykuş girdi ve Scorpious' un önüne mektubu bıraktı. Scorpious mektubu açtı. Okurken yüzü renkten renge giriyordu. Mektubu hırsla burusturdu ve yere firlatti. Ortak Salondan çıktı ve zindanlara yöneldi. Albus yerinden kalktı. Gidip mektubu aldı ve okumaya başladı.
Oğlum,
Kardeşin bugün doğdu. Sana haber vermek istedim. Adına henüz karar vermedik ama seninde fikrini almak isteriz. En kısa zamanda bana mektup yaz.
Seni çok seven ailen.
Albus, Scorpious'un bu mektup üzerine bu kadar sinirlenmesine anlam vermemişti. Scorpious'un peşinden bahçeye çıktı. Onu bir an için gözden yitirmişti ama ağaçların arasından göle doğru giden bir gölge gördü. Scorpious' un yanına vardığında arkasından bağırdı.
" Scorpious!" Scorpious arkasını döndü ve ona gülümsedi.
" Yanıma otursana. " Albus yavaşça yanına oturdu.
" Ne oldu Scorpious ?"
" Bir kardeşim olacakmış. "
" E bu çok iyi !"
" Benim açımdan o kadarda iyi değil. "
" Neden ?"
" Kız kardeşim Astara, Godric Gryfindor hayranı. Herhalde Gryfindora seçilen tek Malfoy olacak. " Albus biraz bozulmuştu ama Scorpious' a belli etmemeye çalıştı. Scorpious devam etti.
" Adını soruyorlar sence ne diyeyim ?"
" Aberforth? "
" Şaka mı yapıyorsun! "
" Aslında Hayır. " Scorpious Albus' a döndü. Bir an icin öyle kaldılar, hemen ardından kahkahalarla gülmeye başladılar. Sesleri bahçede yankilaniyordu. Arkalarında üçüncü bir ses duydular.
" Bence bahçede olmak için hiçte uygun bir zaman değil. " Kahkahalarini kesip arkalarına döndüler. Profesör Longoria onları yerinden kaldırdı. Okula geri dönerken onlara sordu.
" Neden bahçeye çıktınız ?"
" Çünkü, çünkü eee..." Bir cevap veremediler ve Longbottom Gryfindor dan ve Slytherin den otuzar puan sildi.

Not : Biliyorum çok çok kısa bir bölüm oldu ama bundan sonraki daha uzun olacak çünkü bu biraz geçiş bölümü gibi oldu.

HARRY POTTER VE YENİLER İHTİYAÇ ODASINDAWhere stories live. Discover now