EVE DÖNÜŞ

313 30 2
                                    

Bütün öğrencilerin üzerinde bir rahatlik ve gevşeklik vardı. Sınavlar bitmişti. Okul yılının sonuna bile gelinmisti. Öğrenciler, o yılın son yemeğini yiyip, hızla toparlanma için yatakhanelerine çıktılar.
Hogwarts Ekspresi' ne binenler hızla kompartiman aramaya başlamışlardı. Herkes kompartimanlarina yerleşmişti. Tren hızla yola koyuldu.
Tren istasyona vardığında öğrenciler trende indiler. Harry, Ginny, Ron ve Hermionie onları bekliyordu. Herkes trenden inip yanlarına gelmişti. Tam gidecekken arkalarindan bir ses duyuldu.
" Teddy bekle!" Victorie yanlarına geliyordu.
" Okkalı bir tokada hazır ol Ted! " Albus ve James aynı anda konuşmuştu. Ki nitekim haklı çıktılar. Victorie Teddy' nin tam karşısında durdu ve bütün gücüyle tokadı attı. Parmaklarının izi, Teddy' nin yanağında belirmişti. Teddy' nin eli yanağına gitti ve gülümsedi.
" BIR DE GÜLÜYOR! "Bir tokat da diğer yanağında patlayacakken Harry araya girdi.
" Kızım ne yapıyorsun! " Victorie Harry ye döndü ve sakince konuştu.
" Hak etti." Hızla döndü ve saçları rüzgârda savrulurken uzaklaştı. Rose Harry' ye döndü.
" Teddy gerçekten hak etti. "
" Neler olduğunu anlatıyorsunuz. "

**********

Lily ve Hugo' nun çığlığı evin içinde yankilandi. Ginny, peşinde Hermionie ile odaya girdiler. Asalarini çıkarmışlardı. Oysa karşılaştıkları manzara hiçte hayal ettikleri gibi değildi. Lily ve Hugo ellerindeki Hogwarts mektubunu sallıyorlardı.

**********

Aileler okul alışverişi için Diogon Yolundaydı. Özellikle Lily ve Hugo çok heyecanlıydı. Her birinin ihtiyaçları için çok uzun bir süre dolaşmışlardı. Sonunda her şeyi alıp eve buharlaştıklarında her biri birer koltuğa yığıldı kaldı. Sadece Lily ve Hugo yarın Hogwarts' ta olacaklarını düşünerek ayakta kalabilmişti.

Not: Bu yılı bir an önce bitirmeliydim çünkü hayal gücüm tükendi. Hızla bir sonraki seneye başlattım. Bu yüzden bu bölüm epey kısa oldu.

HARRY POTTER VE YENİLER İHTİYAÇ ODASINDAWhere stories live. Discover now