KONTROL

195 13 1
                                    

Victorie, mide bulantısıyla uyandı. Hızla üstünden örtüyü attı ve tuvalete koştu. Kapıyı ardından çarparak kapattı.

Teddy, kapının çarpması sonucu uyandı. Yanında Victorie' yi göremeyince telaşla ayağa kalktı. O gelene kadar Victorie biraz da olsa sakinleşmişti.  Teddy olanları anlamak için telaşla Victorie' yi soru yağmuruna tuttu.

"Ne oldu? Iyi misin? " Victorie öğürmesini zorla içine attı.

" Telaşa gerek yok. Bu aralar midem çok bulanıyor. Kahvaltıdan sonra şifacıya gidelim lütfen! " Teddy rahatlamıştı.

" Tamam hayatım, sen yeter ki iyi ol. "

" Sen kahvaltıyı hazırla, ben birazdan geliyorum canım. " Teddy gülümseyerek aşağıya indi. Tabakları masaya yerleştirdi, elinden geldiğince hafif ve Victorie' yi rahatsız etmeyecek yemekler yapmaya özen göstermişti. Her zamankinden solgun yüzüyle Victorie indiğinde yanağına ufak bir öpücük kondurdu. Masaya oturduğunda Teddy dayanamadı ve sorularını ardı ardına sordu.

" Ne zamandır miden bulanıyor? "

" Birkaç gün oldu daha. Ama ilk defa bugün çok bulandı. "

" Sence neden olabilir? "

" Üşütmüş olabilirim. " Teddy tek kaşını kaldırarak Victorie' ye baktı.

" Tamam, hamile de olabilirim. " Teddy' nin yüzünü bir anda kocaman bir gülümseme kapladı.

" Hadi yemeğin bittiyse St. Mungo' ya gidelim. " Victorie başını salladı. Büyülü arabaya bindiğinde hamile olma ihtimalini düşünüp kendi kendine güldü. Kurtadam bir annenin ve yarı kurtadam bir babanın çocuğu.  İçinden " çocukları" demeyi çok isterdi ama onun için mümkün değildi. Acaba Greyback onu ısırmasaydı, hayatı nasıl olurdu? En çok da bunu merak ediyordu. Bir kadın için en önemli şeylerden biri,  anne olmaktı ona göre. Ve Greyback,  onun bu şansını epey düşürmüştü.

" Victorie!"

" Ne oldu? "

" Geldik. " Hızla arabadan indiler. St. Mungo' nun hemen girişindeki sekreter kıza sordular.

" Hamilelik için nereye gitmemiz gerekiyor? "

"Anlayamadım? " Victorie ikisinin anlaşamayacağını anladı.

" Kadın doğum hangi katta? "

" Kat 3, koridor 5. Ordan sizi yönlendirirler. "

" Teşekkürler. " El ele tutuşup asansöre bindiler. Asansör, birkaç saniye içinde 3.kata varmıştı. Sekreterin dediği gibi 5. koridora saptılar. Karşılarına çıkan ilk kapıdan içeriye girdiler.

" Evet, hamilelik testi yaptıracaksınız herhalde. "

" Evet."

" No 231. " Teddy artık bu monotonluktan sıkılmıştı. Hızla Victorie' yi No 231' e sürükledi. Kapıyı yavaşça tıklattı ve içeri girdi. Kapıyı açtıklarında şoke oldular.

" Helena! "

" Victorie, Teddy geçin oturun şöyle. " Victorie şoku üzerinden attıktan sonra Helena' nın karşısına oturdu.

" Evlenmişsiniz."

" Evet ve çokta mutluyuz. "

" Sizin adınıza sevindim. Hamile olduğunuzdan mı şüpheleniyorsunuz? "

" Evet. "

" Victorie, sen şuraya uzan. " Victorie Helena' nın gösterdiği yatağa yattı. Asasıyla Victorie' de ufak bir yara açtı. Kanı hemen küçük bir tüpe doldurdu.

" Kan tahlili sonuçları iki saat içinde çıkar. " Sabırsızlanan Teddy' nin beklemeye niyeti yoktu.

" Daha erken öğrenemez miyiz? " Helena gülümsedi.

" Elbette öğrenebiliriz. " Asasını Victorie' nin karnına doğrulttu. Birkaç sözcük mırıldandı ve odayı kalp atışları doldurdu.

" Tebrikler, hamilesiniz. " O anda ikilinin yaşadığı mutluluk tarif edilemezdi. Helena ise tahlil sonuçlarını bekliyordu.

Iki saatin ardında, kan tahlili sonuçları geldi. Helena şöyle bir göz gezdirdi. Kâğıdı Victorie' ye uzattığında hemen uyarılarını sıralamaya başladı.

" Bebek bir aylık, ancak gelişimi zayıf. Ayrıca anne karnına sıkı tutunmamış. Düşük ihtimali yüksek. Önünüzde zorlu sekiz ay var. Bayan Lupin olduğunca az hareket etsin, ağır kaldırmasın. Ve yapılan tahlilde bebeğin kanında gariplikler fark edilmiş. Eğer doğarsa tam bir kurtadam olarak doğacak. "

" O yeterki doğsun, kurtadam olup olmaması önemli değil bizim için. "

" Doğmama ihtimali yüksek, bunu aklınızdan çıkarmayın. Eğer ilk üç ayı atlatabilirse doğum şansı yükselir. " Teddy Victorie' nin henüz çıkmayan karnına dokundu.

" Hayatım şöyle bir aile yemeği verelim istersen, müjdeli haberi vermek için. "

" Harika olur. " Victorie arabaya bindiğinde gözlerini kapattı. Sonunda anne oluyordu! Tam o anda aklına Helena' nın söyledikleri geldi. Bebeğinin düşme ihtimali onun tüylerini ürpertmişti. 

Not: Bu bölümü bekleyenkiz' ın Kızıl Güç adlı kitabının bir bölümünden esinlenerek yazdım, bekleyenkiz' dan izin de aldım. (Çalıntı olarak algılanmasın)

HARRY POTTER VE YENİLER İHTİYAÇ ODASINDAحيث تعيش القصص. اكتشف الآن