Chapter fifty-three

486 22 0
                                    

Luke

Dny bez ní...blíží se měsíc, co jsme se rozdělili do svých vlastních životů. Dnes s Calumem, Mikem a Ashtonem máme na celý den naplánováno hrát hry přes Playstation. Ať už hry s poníky nebo masové střílečky. Máma se pořád vyptává na Madison. Je mi docela líto, že ji teď nemůže poznat. Jack s Benem mají nechutné narážky a představy, které musí vyjádřit vždy nahlas. Jack se svou snoubenkou plánují svatbu. Domlouvají se na datumu. Jsem rád, že si našel holku, ale za to ji hned zbouchl. Je v třetím měsíci. Oba bydlí jidne než doma, ale vůbec mi to nevadí. Aspoň neposlouchám pořád nějaké žvásty o budoucím potomkovi...

V Amsterdamu jsme dostali poptávku na další rozhovor a další vystoupení. Ani za Boha jsme nemohli přijít, kde se nachází Amsterdam. Jenže pak mi psala Meddie a to nám to docvaklo. V Holandsku. Náš manažer souhlasil s rozhovorem, takže za dva týdny letíme do Amsterdamu. Až přiletíme, plánuji něco velkého, čím ji překvapím. Nechci něco obyčejného, ale něco výjimečného. Je pochopitelné, že za ní pojedu. Chtěl bych ji vzít s sebou na výlety do jiných zemí, ale vím jedno. Nepovolí. Nenechá doma Johna se trápit sám doma. Všechno mi psala; jak je Miley ve Španělsku...tedy Mia ve Španělsku, jak John dal jeho jeep do opravny a jak se propadá mezi těmi účty. Rád bych nějak pomohl, jenže to pořád zavrhuje. Přemýšlel jsem o nápravě jejích hlasivek. Chci slyšet její hlasitý smích, její něžná slova i bolestná, její otázky, její nadávky a její hlas. Kolují všude na internetu urážlivé články o nás dvou. Hlavním cílem je vždy Madison. Divím se, že autory ještě nikdo nezničil po všech článcích. Já se na to chystám v brzké době. Na twitteru je nejčastěji trend #LeddieMustComeBack. Nad tím se mi zvětší úsměv. Některé fanynky si ji zamilovaly, ale některé zase ne. Nemůžu donutit milovat každého, je to pouze jejich názor na ni, ale byl bych rád, aby ji nenazývaly hanlivými urážkami.

"Kdy dorazí ti dva opožděnci?" zeptá se Calum mezi dvěma výstřely z munice.

"Já nevím, asi za chvíli," nakloním se se svým tělem do strany, abych se vyhnul střele na obrazovce. Obrátím Calumovo střelu proti němu a vyhrávám další souboj mafiánů ve hře Divoké kobry. U vchodových dveří slyším šustění keksů a šplouchání coly v plechovce. Zvednu se a dojdu otevřít zbývajícím opožděncům. Ashton je celý ověšený chipsy a keksy a Michael vláčí v tašce několik plechovek pití.

"Máma říkala, že bych měl vzít i pepsi, ale to jsem nějak nepobral," zasměje se Mike a vezme všechno do našeho obýváku.

"Taky si připadáte jako v dětství? Tajné schovávačky keksů pod oblečení, aby rodiče nevěděli, že někam jdete?" řeknu zasněně a všichni přitakají včetně Ashe. I když s námi nebyl úplně od dětství, patří k nám do rodiny.

"To mi něco připomínáš, Luku," hbitě se zvedne Mike ze sedačky a dychtivě přemýšlí nad něčím.

"Paní Hemmings?"

"Co jsem ti Miku sakra říkala o tom oslovení?" vleze do obýváku máma a se zvednutým obočím hledí na Mika.

"Tak teda Liz?"

"To je lepší. Co potřebuješ?"

"Máma se ptá, kdy si přijdeš pro ten recept."

"Řekni jí, že jí potom zavolám. Nepotřebujete nic, hoši?" zeptá se ještě před odchodem a pohlédne na nás. Všichni zavrtíme hlavou. Potichu odejde a já načnu první keksy. Usadím se na sedačku mezi Mika a Ashtona, ale v tom ucítím štiplavou až nechutnou vůni.

"No tak Ashi! To sis dával hrachovou kaši nebo co?" zeptám se s prsty na nose. Ashton se zlomyslně usměje.

"Ty fazole dneska ráno dělají taky svý potěšení," zasměje se a všichni chytneme záchvat smíchu. V příštích hodinách nejspíš umřu, jelikož se budou pořádat výparové závody o rychlosti i o vůni. Všichni se začneme prát o barevné konzole na Playstation. Ukořistím si modrý. Vítězně ho pozvednu nad hlavu a zakřením se na Mika, který se ho mermomocí chtěl zmocnit.

"Máme na výběr ze čtyř nejoblíbenějších her. Kouzelné závody s jednorožci, Slenderman se blíží a nebo Labyrint mezi kruhy," Ashton samozřejmě zaječí jako malá holka na jednorožce. Jednoznačně jsem pro Labyrint mezi kruhy. Hororová a akční hra se spoustou nabitých munic, samopaly a puškami. V některých záběrech se najde i motorová pila. Tři ze čtyř hlasují pro Labyrint. Ashton uraženě povzdechne a vezme si konzoli. Jde se na večer plný akčních překvapení...

_______________________________________________________________________________________

Hi guys!^^

Zpět s novým dílem v roli Luka! Líbí se vám tyhle pohledy z jeho strany? Miluju všechny, ale Meddie prostě...aw.

Hraní vymyšlených videoher...:D Liz is BOSS! :D

Ohledně příběhu - nevím; neorijentuji se, jestli se blížíme k půlce. Můj mozek přeci něco může vymyslet a nenechá mi to tam nedát.

Obrázek...není co dodat.

Tušíte něco, co se může stát v Amsterdamu?

Thank you for all the votes and reads!

With all love my darlings :*

* terka69 *

MomentsKde žijí příběhy. Začni objevovat