Chapter thirty-two

567 39 0
                                    

Meddie

S bolavýma nohama všichni dobelháme do kuchyně. Nikdy v životě už s nimi nikam nejdu. Ani na XXL Kladivo. Nikdy. Prošli jsme skoro čtvrtinu Los Angeles za celý den. Někomu se chtělo na záchod, někdo si chtěl sednout jako ve školce. S Lily jsme držely pořád při sobě a já se divila, že dokáže vydržet v rozpuštěných vlasech a v černém tílku přežít celý den. Pořád se rozplývala nad celým Los Angeles. Já samozřejmě taky, ale musela jsem dávat pozor na Rosie, která se pořád tulila ke mně. Křečovitě jsem ji držela, aby mi nikam neutekla. V L.A. se stanou sny skutečností. Veliká divadla, kina; obrovské billboardy s různými celebritami a s produkty, nejčastěji s Coca Cola. Obrovské mrakodrapy, které se tyčí až do nebes. Sen každého milovníka velkých věcí. V moderní restauraci jsme si dali oběd, kde to bylo opravdu fantastické. Elis říkala, že tady už to má vyzkoušené nějaký pátek. Na tom takzvaném 'karnevalu' jsme se akorát dívali na odklízení stánků. Elis se zpletla v den, kdy se karneval měl konat. Tak se rozhodlo, že půjdeme do parku zábavy. Samozřejmě, že můj bratr a má kamarádka museli donutit k nějakým extrémním atrakcí jako třeba hrozivou horskou dráhu. Ta byla proti XXL Kladivu slabý odvar. Bože, takhle jsem se nebála nikdy. V Kladivu jsme se točili vzhůru nohama a ono se to ještě k tomu houpalo ze strany na stranu. Hned, jak jsme vylezli jsem běžela k nejbližšímu koši, abych mohla vyzvracet dnešní oběd. Ta, co si říká 'nejlepší kamarádka až za hrob' si fotila, jak zvracím. V tu chvíli bych hodila šavli i po ní. Všude jsme pořídili nejméně deset fotek. Nechyběla jsem ani já u koše. Selfie se zvracející kamarádkou, opravdu trhák.

Sednu si na sedačku a nohy položím na konferenční stolek. Kašlu na nějaká pravidla slušného chování. Mám v plánu se jít oběsit. Právě je několik minut po sedmé hodině a slunce pořád praží jako odpoledne. Řeknu vám ještě, že jsem se namazala. Já se nikdy neopálím, spíš zčervenám jako rak. Zítra jdeme na pláž -Long Beach. Opravdu se tam těším. Pohodička u Tichého oceánu. Vedle mě si sedá utahaná Lily. Padne mi hlava na její rameno. Bože můj, já snad umřu hned na místě.

"No...takhle jsem si nepředstavovala svádění kluků v L.A.," zasměje se Lily a já se přidám. Začne boj o koupelnu. Musím tam být první. Hbitě se zvedám ze sedačky a pádím nahoru si vzít nové pyžamo. Rychle jako blesk zalezu do koupelny a zamykám se. Úlevně si oddychnu. První v koupelně. Zkontroluji, co jsem vyndala. Červené šortky a azurové tričko po Johnovi. To není špatný. Odlíčím se a vlezu pod studenou sprchu. Začnu si luskat do rytmu písniček Leda Zeppelina. V koupelně ztrávím celkem třičtvrtě hodiny. Klidně odejdu z koupelny rovnou do pokoje. Uklidím si věci zpět do skříně a posadím se na postel. Už tu není takové horko. Váhám, jestli mám otevřít okno. Stejně ho otevřu tak či tak. Zalehnu do postele a zavřu oči. Nečekám a zapluju do říše snů.

Spocená a vyděšená se probouzím. Prožila jsem další noční můru s mou matkou a otcem. Položím si ztrápeně dlaně na čelo. Teď vím, že už jen tak lehce neusnu. Chvíli se jen tak přemítám, jestli mám ležet. Rozhodnu se, že se zvednu. Noční můry mě jen někdy pronásledují. Nemá cenu se proti nim nějak vzpouzet, stejně si vás najdou ať chcete nebo ne. Popojdu k oknu, které otevřu dokořán a sednu si na parapet. Snad nespadnu z druhého patra. Podívám se na noční oblohu. Předpokládám, že je něco po půlnoci. Je to tak uklidňující. Studený vzduch ovine mou rozpálenou pokožku.

,,Byli jsme jako paralyzovaní - nikdo se nemohl hýbat. Stačil pouze pohled do jeho očí a můj dech se rázem zastavil."

,,Vím jen jedno...miluju ho. Tohoto kluka, se kterým jsem se srazila u té kašny. Toho kluka, co mi zachránil život. Toho kluka, který se mi vloupal do domu. A ukořistil si místo i v mém srdci."

,,V ten moment u té kašny se mi vryly tvé oči do paměti a budou mě pronásledovat ve snech. Ty mě budeš pronásledovat."

,,Láska je jen ubohá představa o tom, že vás má někdo doopravdy rád. Zaslepí vás až tak, že nevidíte, když vás milovaná osoba jen využívá ke svému prospěchu."

,,Jsi jen arogantní sobec, který myslí opravdu jen na sebe."

Horké kapky mi stékají po tvářích. Je tak magické, jak se mohou vaše pocity k člověku změnit. Mé se jen částečně změnily. Já si nalhávám, že se změním, že své city k němu se změní. Jedna veliká lež. Nikdy se mi nezmění. Toho prolhaného zpěváka miluju i po tom všem. Vždy když ho uvidím na nové fotce, můj dech zeslábne a srdce mi tluče jako splašené. Kolena se mi podlamují a mráz mi běží po zádech. Miluju ho, ale chci se zároveň dozvědět pravdu. Jestli to nebyl jen soucit. Bohužel to nikdy nezjistím. Silně pochybuji, že by zrovna za mnou letěl tisíce kilometrů, aby mi vysvětlil pravdu. Slezu z okna a nechávám ho otevřené, aby se provětrala místnost. Musím se jít napít. Utírám si slzy a mířím do kuchyně. Zaslechnu dupot z kuchyně, tak se potichu přesunu za stěnu.

"Taky nespíš?" zeptá se Bobby. Už se chystám vkročit do kuchyně, jenže to nebylo mířeno na mě.

"Jo, strašně mě trápí svědomí," povzdechne Elis. Nic nedělám a poslouchám dál.

"Mě taky. Kvůli tomu pondělku."

"Přijde mi to jako dobrý nápad. Aspoň uvidí, jak si hvězdička žije."

"Já myslím, že jí to víc přitíží. Co ty víš, třeba ho to mrzí."

"Prosím tebe. Jeho? On napíše, že by s Meddie nikdy nechodil a bude ho to mrzet?"

"Možná že k ní cítil něco víc. Jak jsem pochytil z tvého vyprávění, není až tak zkažený slávou."

"Jo, to asi není. Zamlouvá se mi, ale tohle bylo moc. Má děcka ho pustí do baráku a on si mohl prohlédnout dům, který může zanedlouho vypálit a vystřílet."

"Nebuď paranoidní Elis. Kdy by to stihl? Jezdí na turné, má rozhovory a určitě nahrává novou muziku. Skvěle by se doplňovali. Sice by na začátku byl trochu zaskočený její nemluvností, ale zvykl by si."

"Pro lásku by měl vydržet všechno, co mu osud přichystá."

"Přesně," nastane ticho. Stojím opřená zády o zeď a ani nedutám. Šokovaná z rozhovoru. Páni...já tohle...ne. Něco se plánuje na pondělí a já nevím co. Docela se bojím. Rychle a nepozorovaně vyběhnu schody a zapluji do postele. Vím to jen já, Elis a Bobby. Bobbymu se zdá, že Luke není tak chycený zkažeností showbyznysu. Taky jsem si to myslela. Vůbec nevím, co se děje...

________________________________________________________________________________

Hi guys! ^^

Meddie je zmatená...co se v pondělí stane? Potká se s ním?

Kriste na nebesích...

2,34K, 200 Votes a 16 Komentářů ( ty mě mrzí - chci, abyste se vyjádřili k probíhajícínu ději - jak by to mohlo dopadnou a podobně, moc bych se těšila na další, které by doufám byly!)

Jinak vám děkuju všem!

Média Justin Bieber - Love Yourself (ta se mu moc povedla ❤)

With all love my darlings :*

* terka69 *

MomentsKde žijí příběhy. Začni objevovat