13. Kapitola - "Spolupracuj!"

262 27 3
                                    

Smrteľná Liečba mi dnes prišla.. Som s toho síce na prášky ale toto pomáha :D 

Aby bolo jasné, môj vzťah s Newtom je iba (a zdôrazňujem IBA) kamarátsky. Jasné, to čo sa stalo v labyrinte bolo.. Aj ten odkaz. Ale nevie že som si ho prečítala. Je to komplikované. Aj Minho mi ešte v labyrinte povedal, že ma nechce. Aj keď sú moje pocity keď som s ním neopísateľné, a začne mi šialene byť srdce a.. no dobre, to stačí! Medzi mnou  a ním nič nie je ani nebolo.. A asi ani nebude. Arghhh bože! 

Síce ma pri prechode cez plochotranz držal, a stále ma v tejto tme drží, je to len kamarátske. (Som vám teraz pokazila predstavy..)  A toto mi behá hlavou  v tejto posratej tme. Prešli sme cez plochotranz a ocitli sa v tme. Možno koniec sveta. Nechcela som Newt pustiť a tak som ho ťahala za sebou. Zrejme do niečoho narazil, keď vzápätí bolo počuť ston. "Spolupracuj!" podpichnem ho s úsmevom a  úplne cítim ako ma prebodáva pohľadom. "Ste tu všetci?"ozve sa Minho zodpovedne. Spravili sme dochádzku a niečo nesedelo - boli sme len siedmi. Teresa sa stratila. Nemohla ostať v obchodnom centre keďže sme išli posledný my s Newtom a navyše som videla ako prešla úzkym štvorcom. Dávali sme pozor aby prešli všetci.  Nemôžem sa jej dostať do hlavy, akoby ju niečo blokovalo.. Ozve sa mi v hlave Thomas. Keďže som mala možnosť, skontaktovať Teresu ale doteraz som sa o to nepokúsila, teraz nastala tá chvíľa. Snažila som sa nevnímať okolie a sústrediť sa na Teresinu prítomnosť. Cítila som ju, vedela som že sa s ňou dokážem spojiť. Snažila som sa vymyslieť čo jej poviem keď sa mi ozvala prvá.. Netlač sa mi do hlavy.. Dajte mi všetci pokoj! Prosím..  A vtedy akoby zmizla, teda lepšie povedané ''prerušila spojenie'' Musela sem vôjsť.. Poviem tak trochu mimo.. 

Minho sa ako vždy chopí vedomia "Tak fajn šraci.. Nerozdeľujte sa.. Prvý ideme s Kastrólom a vzadu pôjdu Thomas s Newtom. Dievčatá pôjdu v strede." Ha! Ha! Ha! Ako vžd pozitívne naladený, sarkastický Minho.. Pustila som Newta a riadila som sa Minhovými pokynmi.. Išli sme v strede s Arisom a Dominickom.. Celkom nám to išlo.. Až kým si niekto nepomýlill moje prsia so stenou.. "Ty chuj, no čo, už si nahmatal silikóny?" oborila som sa na neho pretože ruky stále nezložil.. Ako inak Minho.. "Ou, prepáč ale nenašiel som rozdiel medzi stenou a tvojou plochou dráhou.." steroidmi napichaný malý škaredý ázijský drbnutý..

 "Počuli ste to?" ozve sa Tom.. "A čo ako?" všetci zrazu zbystrieme.. "Počul som šepot.. nejprv dievča a potom sa pridal aj chlapec.." Thomas smoke weed everyday... Pohli sme sa ďalej ale teraz potichu, aby sme počuli údajný šepot. Celou miestnosťou vládlo úplné ticho.

 Keď v tej chvíli ma niekto schmatol za boky a odtiahol ma od skupiny. Chcela som kričať ale priložil mi ruku na ústa. V úplnej tme som sa snažila rozoznať tvár. Stála som opretá o stenu niekto oproti mne držiac svoju ruku na mojich ústach. Jemne mi voľnou rukou zastrčil vlasy za uši. Bol veľmi blízko pri mne. Cítila som na krku jeho horúci dych. Pomaly pustil ruku z mojich pier. Horúci dych na mojom krku vystriedala studená ostrá čepeľ dýky..


Tak je to tu! Po menšej pauze je tu ďaľšia z mojich trápnych predstáv.. :D Dúfam že sa vám to páči.. :3

Love Ya! 

Papaya666

LAST TEST II. [the maze runner]Where stories live. Discover now