12. Kapitola - Plochotranz

327 30 11
                                    

Určite som vyzerala ako šľapka. Teda hej, vyzerala. Niežeby Teresina práca nebola perfektná, ale ja vyzerám strašne aj bez toho. Je to svinstvo . Nedovolila som jej dať mi to tekuté svinstvo aní to na mihálnice. Spravila mi linku, a dala mi niečo na pery. Potom ma donútila nalakovať si nechty, pretože jej som nedovolila dotknúť sa mojich rúk. Na čierne tielko som si dala novoobjavenú červenú kockovanú košeľu. Bolo 15:25 a chlapci už 5 minút meškali. Ja ich asi zabijem. Už som chcela vstať ale pozrela som sa na eskalátor. Kráčal po ňom Newt a za ucho ťahal z jednej strany Thomasa a z druhej Minha. Bože deti..
"Týmto činom vám tie kondómy vybalím.." ozývalo sa newtove karhanie. Batohy boli pobalené. Dobalili sme už len spacáky. Teresa si pobalila svoje farby a pomohla mi s poslednými batohmi. Snažila som sa skryť si tvár aby má nevideli. No nepomohlo.. Na Terese to bola samozrejmosť ale keď uvideli mňa.. Sánky im spadli až pokolená.. Pff! Samozrejme že som vyzerala ako šľapka.. Vytiahla som si z batohu vlhčenú vreckovku, že reku zotriem si to ale protestovali! Svine! 15:38 som schmatla svoj batoh cez plece, nezaistenú nabitú pušku cez druhé a ták ako všetci ostatný som čakala čo sa bude diať. Minúty tvorili nekonečne dlhé sekundy. Až kým na hodinkách nesvietilo číslo 45..

Pred nami sa zjavil obdĺžnik, z ktorého žiarila neopísatelne modrá farba. V tú istú chvílu zmizli aj neviditeľné steny a pomätenci sa pomaly približovali k nám. Nemali sme na výber.. Z každej strany zombie a pred nami štvorec.. Boha to sú aktyX.. Rýchlo sme začali konať. Po jednom všetci vošli do štvorca kým sme neostali len ja s Newtom. Chcel niečo povedať, namiesto toho má chytil za ruku, preplietol si so mnou prsty a vošli sme dnu.

LAST TEST II. [the maze runner]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα