Plan 'A'

4K 456 53
                                    

September.

Nikdy jsem nepotkal dívku se jménem September. Ale hodilo se k ní. Bylo stejně krásné, jako ona sama. Několikrát jsem ovšem zaslechl její "kamarádky", jak se tomu smějí. Ale proč? Samy měly nicneříkající jména, kterých je všude plno. A co, že její jméno znamená jeden měsíc v roce? Jen ho to činilo dokonalejším a pro mě důležitějším. V ten měsíc jsem si totiž poprvé uvědomil mé city přechovávané k ní.

Nemohl jsem ji dále jen nečinně pozorovat a ničit tím sám sebe. Proto jsem se rozhodl ignorovat prosbu naší učitelky, abychom se teď tiše učili na test, který budeme psát příště, a místo toho jsem vytáhl z tašky blok. Téměř na horním okraji prvního papíru bylo tužkou napsáno 'Plán A'. Ten jsem ale jen rychle přelétl očima a vytrhl si jiný list.

Přepadla mě nervozita. Hlavou mi běhaly různé scénáře toho, co by se mohlo stát. Tím nejhorším bylo, že by se mi vysmála do očí, roznesla to po celé škole a všem bych byl jen pro smích. Ale chtěl jsem to aspoň zkusit. Do konce hodiny mi zbývala jen chvíle, takže jsem vzkaz pro September rychle načmáral a podepsal se.

Když jsem procházel chodbou okolo její skříňky, má ruka tam nenápadně vhodila pečlivě složený papír. Už jen stačilo počkat, jak má podzimní princezna zareaguje.

K mému překvapení s tou schůzkou skutečně souhlasila. Škoda jen, že jsem se v tom spěchu podepsal jako Cash místo Dash.

Plán A - Neúspěch
Ponaučení - Naučit se psát své jméno bez chyb

Dash je další postava, která bude trpět. Muhahaha :D. Teď jen musí doufat, že si September to rande s Cashem moc neužije...

"Plan A"Where stories live. Discover now