13.

129 14 0
                                    

Kate pov

Ik loop nog eens terug naar de kamer en zie dat Sammy een bed van ijs heeft gemaakt. Ze ligt erin en ik loop ernaartoe. Ze ligt te slapen en ze heeft een hartslag. Ze is geen normale vampier. Maar waarom ziet ze eruit als Jane? Wat is er met haar dat haar zo speciaal maakt? Zou ze het wel voelen als ik haar een schok gaf? Met ijs kun je toch geen levende dieren maken zoals dat katje, Rebel? Rebel loopt onrustig rondjes over het bed heen en kijkt telkens om zich heen. Ik til hem voorzichtig op en hij doet niks. Hij staart me aan met zijn oogjes alsof hij wacht tot ik wat ga doen. Ik ga zitten naast het bed 'weet jij wat haar zo bijzonder maakt?' Fluistervraag ik hem. Hij knikt met zijn kopje alsof hij ja wil zeggen. 'Ik wou dat je kon praten zodat je het mij kon vertellen' hij gaat rustig liggen en ik aai over zijn rug. Het werkt ontspannend maar 1 vraag houd me de hele tijd bezig: wat is er met haar?

Sammy pov

Ik wordt wakker in een witte kamer en kijk verwonderd om me heen. Ik ben natuurlijk bij de Denali's. Ik pak mijn borstel en maak een spiegel ijs. Ik heb geen extra kleren maar gelukkig heb ik mijn krachten nog. Ik maak een kort wit broekje en een wit shirt met korte mouwen en een sneeuwvlok erop. Het is zomer dus is het warm genoeg. Ik kleed me om en berg mijn andere kleren goed op. Ik pak het gewaad van de Volturi en verbrandt het, net zoals ik met een aantal leden heb gedaan. Ik moet de Cullens nog op de hoogte stellen van mijn "ontslag" als spion bij de Volturi. Voor de Cullens schrijf ik op de voorkant. Dit mogen ze allemaal lezen.

Lieve allemaal,
Ik kan niet meer spioneren bij de Volturi. Jullie zullen het nu zonder die info moeten doen. Ik hoop dat goed komt met jullie allemaal na het gevecht. Gelukkig is er niemand meer gewond. Hadden jullie dat verwacht van Jane? Ik wel ;) misschien hebben jullie nu een vermoeden wie is ben. Het enige wat ik nu kan doen is helpen als er oorlog is maar dan zal ik er zeker zijn. Dan zal ik aan jullie zijde strijden tegen wie dan ook.
SS

Nu moet ik de brief nog afleveren. Ik loop de trap af en zie alleen Kate die met Rebel speelt. 'Ik ga jagen' ze knikt en ik ren het huis uit. Als ik uit het zicht ben doe ik mijn ogen dicht en teleporteer. Ik maak me onzichtbaar zodat ik minder risico loop en ren naar het huis toe. Ik klim door Stans raam naar binnen en zie dat hij nog slaapt. Ik leg de brief bij hem op zijn kussen zodat hij hem sowieso vindt. Dit keer wil ik weten hoe ze reageren dus ga ik rustig zitten en wacht tot hij wakker wordt.

My life 2 twilight (nl)Where stories live. Discover now