3.

200 16 1
                                    

Stan pov

'Heb jij hem al gezien?' 'Nog niet maar hij kan niet ver zijn' 'dat zou je denken hè' Sammy zou me vermoorden als ze nog zou leven. Bella komt aangelopen 'Stan een brief, voor ons 2' ik kijk haar aan alsof ze gek geworden is maar ze kijkt serieus terug en haalt een brief tevoorschijn. voor Bella en Stan, niemand wiens gedachten door Aro gelezen kunnen worden mag dit lezen. Dat verklaart iets, wij zijn de enige waarbij Aro de gedachtes niet kan lezen, en Sammy. Ik rolt een traan over mijn wang maar die veeg ik weg. Ze maakt de envelop open en haalt er een brief uit.

Bella en Stan,
Ik zal jullie op de hoogte houden van wat er in Volterra gebeurt. Niemand wist dat jullie hier een spion hadden en ik heb het zelf bedacht. Ik sta aan jullie kant. Bram is hier gevangen genomen maar ik zorg dat hij terugkomt. Jullie kunnen Alec niet vertrouwen. Het was alleen maar een toneelstukje om jullie vertrouwen te winnen. Jullie eigen superspion, SS.

'Als Bram daar is kunnen we gelijk stoppen met zoeken' 'en Alec? Zou hij dan nu in Volterra zijn?' 'En wie kan die spion dan zijn?' 'We moeten dit tegen de anderen vertellen maar dan iets anders zodat het lijkt alsof we het zelf ontdekt hebben' 'ik hoop dat die spion niet gepakt wordt want als dit klopt helpt het ons een heel stuk verder.' 'Jij haalt de wolven, ik zie jullie zo op het strand' ik knik en we rennen weg. Ik verander in een wolf en huil. Er is een belangrijk bericht dus kom naar het strand, zelf ren ik er ook heen. De Cullens zijn er al en ik verander terug. 1 voor 1 komen de wolven uit het bos. 'En wat was er nou zo belangrijk?' Vraagt Daan als iedereen er is. Ik kijk naar Bella en ze knikt, we hebben samen een iets ander verhaal verzonnen om SS niet in gevaar te brengen. 'Nou Bella en ik hebben iemand ontmoet' 'en waarom jullie 2?' 'Omdat Aro jullie gedachten kan lezen. Maar wij hebben die iemand dus ontmoet maar weten niet wie hij is. Hij heeft gezegd dat Alec alleen ons vertrouwen wilde winnen en steeds terug gaat naar Volterra. Hij heeft ook gezegd dat Bram daar gevangen zit en hij hem terugbrengt. Hij noemde zichzelf SS en toen verdween hij' 'zouden we hem kunnen vertrouwen?' 'Ik heb geen idee maar dit zou een list kunnen zijn' 'we kunnen sowieso kijken of Bram ergens opduikt.' Daar zijn we het allemaal mee eens. Zou SS nog meer brieven gaan sturen?

Sammy pov

Eindelijk is het avond. Helaas slapen ze niet maar dan is wel iedereen in zijn eigen kamer of die van iemand anders. Ik heb een compleet zwarte outfit gevonden die alles bedekt behalve mijn ogen. Ik zet ook nog een zonnebril op en lijk net een ninja. Ik zou wel opvallen in deze gangen dus maak ik mezelf onzichtbaar. Ik sluip geluidloos naar de gevangenis toe en open Bram's cel. Ik sluip naar binnen en doe de cel weer dicht.

My life 2 twilight (nl)Where stories live. Discover now