6. Chapter |Are you drunk?|

290 15 0
                                    

"Stephe!" křikla jsem vesele na Stepha, když jsme šli od jeho auta do domu kde se party konala. Byla už tma a my jsme zaparkovali daleko, takže jsem museli jít asi půl kilometru pěšky. 

"Neříkám, že jsem nikdy neudělal nějakou kravinu, když jse byl opilý, ale rozhodně jsem se nelíbal s klukem jako Xavier." začal se hrozně smát, když vyprávěl co se stalo na jedné party na které byl. Jestli jsem to správně pochopila, tak chodí na party celkem dosti. Podívala jsem se na Stepha a na tváři se mi objevil, ještě větší úsměv. 

"Au." vykřikla jsem, když jsem zakopla o kus klacku. 

"Dávej pozor Jadey." poznamenal. No bez něho bych to asi nevěděla.. Pak ale udělal něco co bych nečekala, chytl mě za ruku. Podívala jsem se na naše spojené ruce. "Pro jistotu, aby jsi mi už nespadla." vysvětlil. 

"No jak na to koukám, už mě tady nepotřebujete, tak já jdu napřed." dala o sobě vědět Leigh-Anne. Ach, úplně jsem na ní  zapomněla, už od poloviny cesty v autě se bavím jen se Stephem a na Lee kašlu. To je trapas. 

"Počkej Lee.." rozpojila jsem naše ruce se Stephem a popoběhla, abych  ji dohnala, která už byla daleko před námi. Rychle se ke mě otočila, chytla mě za ramena a přiklonila se k mému uchu. 

"Jadey, chci vás nechat se Stephem o samotě, protože to vypadá, že se mu líbíš. Chtěla jsi se seznámit a jeho jak vidím jsi okouzlila, takže já půjdu za klukama co jsou na party ty se drž Stepha. Nejsem na tebe naštvaná, že jsi se se mnou nebavila, naopak, ráda tě vidím šťastnou, takže okamžitě padej zpět za Stephem a jděte na party spolu. Pokud to vyjde, myslím, že si dnešní večer oba dost užijete." mrkla na mě, při poslední větě. 

Bylo milý, jak se o mě stará, myslela jsem, že se celý večer bude vyvíjet jinak, ale tomuhle se nebráním. Steph je dost fajn a nevypadá to, že by to byl ten typ kluka co chce holku dostat do postele. "Děkuji, Lee" objala jsem jí a políbila na tvář. "Jsi na mě tak moc hodná, kdyby jsi si na party nikoho nenašla zavolej mi a já hned přijdu."

"Neboj se o mě, já si někoho najdu vždy a jdi za Stephem! Zatím, pak se sejdeme a pujdeme spolu k vám domu zlato. Nezklam mě, pak chci vědět podrobnosti." zamávala mi a odspěchala na party. "Dej pozor na vlasy." křikla na mě než se úplně ztratila ve tmě. 

Vrátila jsem se k Stephovi. "O čem jste se bavili takovou dobu?" optal se, nakývala jsem hlavou na náznak toho, že to není důležitý a chytla ho nebojácně za ruku. Kde se to ve mě bere? Většinou jsem smělá, když  už s nějakým klukem jsem. Jako bych otočila o 350° a začala se chovat jak nějaká nána. 

"Jadey, je pravda co se o tobě říká ve škole?" z ničeho nic se mě zeptal a já se na něj smutně podívala. Ví to? Samozřejmě, všichni ve škole to ví, ale málo kdo z nich zná pravdu. Sklopila jsem pohled na své boty. Má cenu to vysvětlovat?

"Myslíš, že je to pravda?" odpověděla jsem mu otázkou. 

"Ne, nemůže. Jsi milá a taková, jiná. Kdyby jsi byla to co ostatní říkají..chovala by jsi se jinak, ale pro jistotu se ptám, protože se v lidech moc nevyznám." pokrčil rameny. 

"Děkuji" usmála jsem se na něj a podívala se mu konečně do obličeje, i když jsem ho moc neviděla, věděla jsem, že má na tváři také úsměv. "Není to pravda, je to složitější než se zdá." vysvětlila jsem, ale nechtěla jsem se v tom nějak rýpat. Nerada o tom mluvím, ale kdo by taky chtěl že? 

"Nebudeme o tom mluvit." usoudil. "Měli by jsme si pospíšit, pokud chceme, aby na nás něco zbylo." olízl si rty s já se mu zasmála. 

(...) "Fajn, fajn.. takže teď ty Jade." křikl na mě Tonny, přes hlasitou hudbu. " Tvůj tvůj úkol je líbat se aspoň půl minuty s.." začal přemýšlet a tikat pohledem po koužku, který se skládal mnou, Leigh-Anne, Joshem,Sandym,Stephem, Arturem, Merylin a Lucy. "Se Stephem." dokončil a já se usmála. 

Never Be the Same (Jade Amelia Thirlwall + Niall James Horan) CZWhere stories live. Discover now