3. Chapter |Not bi*ch|

360 20 0
                                    

Pohled Jade

Přivedla jsem Leigh- Anne k nám domu. Nebylo potřeba představování Leigh-Anne se představila sama a od té doby co jsme přišli Lee si všímá Gusse. Seděla jsem u stolu vedle Aishy. Myslím, že bych se s ní měla o čem bavit. Nechtěla jsem se s nimi moc seznamovat, protože stejně odjedou, ale tahle zkušenost mi může pomoci, najít si více kamarádů.

„Jak se těšíš domu Aisho?" zeptala jsem se. Bylo poznat, že Aisha se dost snaží se přeložit mou větu, ale nějak se jí to nevedlo. Zopakovala jsem jí větu ještě jednou a o něco pomaleji. Aisha se usmála s přikývla jako, že chápe.

„Je to tady pěkné, ale doma je doma." zasmála se. Souhlasně jsem přikývla. „Ty jsi se nikdy nikam nechtěla jet?" zeptala se, byla jsem zaskočena, že tak dobře dokázala složit větu.

„Ano chtěla, ale nemáme peníze na cestování." povzdechla jsem si. „Nedáš si čaj?" zeptala jsem se s nadějí, že přejde od ciziny na jiné téma.

„Promiň, ale ne, jsem po dnešku unavená, takže půjdu spát pokud ti to nevadí. " usmála se omluvně.

„Ovšem. Chceš doprovodit do pokoje?" mile jsem se zeptala. Aisha přikývla a na chvíli se podívala na Leigh-Anne a Gusse který byli příliš zabraný sami do sebe. „Nechtěla jsem aby se Leigh- Anne a Guss seznamovali, protože nechci aby pak Lee byla smutná až Guss odjede." Okomentovala jsem situaci. „Jak tak koukám, asi se smutku nevyhne."

„To přejde." zasmála se Aisha. Vyšli jsme schody do pokoje, před dveřmi se rozloučili a popřáli si dobrou noc. Hned co Aisha zavřela dveře, běžela jsem se vysprchovat a poté jsem šla dát dobrou noc mamce. Leigh- Anne jsem se nějak zvlášť nezabývala, protože by si mě stejně ani nevšimla. Došla jsem do svého pokoje zalehla do postele.

Konečně postel! Miluji spánek, protože si můžete představovat věci co si přejete, ale nemůžete mít. Je to dokonalé. Jestě před tím než jsem zavřela oči k spánku jsem si vyndala kontaktní čočky.

(...) Protřela jsem si oči a vyhoupla se do sedu, musela jsem okamžitě usnout. Rozhléhla jsem po pokoji, ale nikde jsem nenašla Leigh-Anne. Spala tady vůbec? Pochybuji o tom, že by spala u Gusse, takže tady musela spát. 

Vylezla jsem z postele a kolébavou chůzí jsem se dosatala do koupeny, podívala jsem se na sebe do zrcadla a pořádně jsem zaostřila. Nic, viděla jsem šmouhu. "Kam jsem sakra dala ty brýle?" zašeptala jsem si sama pro sebe. Pro vysvětlení, brýle nosím doma a čočky ve škole a ve městě. 

'Poslepu' jsem hledala u umyvadla brýle, scházela jsem kvůli tomu omylem mýdlo a šminky. "Yeah!" vyjekla jsem, když jsem je konečně nahmatala a nasadila jsem si je. "No Bože, ty vypadáš." neodpustila jsem si hloupou poznámku na můj vzhled. 

"Jade? Odcházím do práce, dej prosím tě Gussovi a Aishe snídani máte jí v ledničce společně se svačinou." vešla do koupelny mamka a dala mi pokyny. Přikývla jsem a vzala si kartáček s pastou. 

"Dobře. Mimochodem dneska přijdu z kavárny v 7, máme ještě nějakou speciální poradu s vedoucí." oznámila jsem jí před tím, než jsem si strčila kartáček do pusy a začala si čistit zuby. 

"Dobře já příjdu v 6, takže všechno stíháme. Mam tě ráda Jadey papa." dala mi pusu na tvář a odcházela.

Vyplivla jsem pastu. "Taky tě mam ráda, užij si den ahoj." mávla jsem na ní mezi tím co ona zmizela za dveřmi. 

Po včištění zubů jsem si nasadila kontaktní čočky a na řasy jsem si nanesla řasenku. Zbožňuji make-up a další věci kolem toho, vždy mě neskutečně bavilo malovat se a dělat si různé účesy. Bohužel na to nemám moc času a peněz. Rychle jsem si udělala make-up a navlnila jsem si vlasy, oblékla se a šla vzbudit Gusse a Aishu.  Valstně bych ještě měla najít Leigh-Anne, ale tak..třeba nakonec spala u Gusse. 

Lehce jsem zaklepala na dveře, kde spal Guss a Aisha. "Ano?" ozvalo se. 

"Dobré ráno." vztoupila jsem s úsměvem do místnosti. "Oblečte se a přijďte do kuchyně, připravím vám snídani." roztáhla jsem rolety, čímž jsem půstila do pokoje světlo.  Rozhlédla jsem se pořádně po pokoji a zjistila jsem, že nikde nevidím Lee. "Gussi? Kde je Leigh-Anne?" zeptala jsem se okamžitě.

"Odešla večer domu." odpověděl jednoduše. Podívala jsem se na něj tázavím pohledem. "Nechtěla tu spát nevím proč." vysvětlil. Přikývla jsem a dál se radši nevyptávala, ona mi to Leigh-Anne všechno vysvětlí sama.

"Dobře, chvátejte, musím jít za chvíli do školy." řekla jsem trošku nepříjemně a šla rychle kuchyně připravit vše potřebné k snídani. V podstatě jen vyndat připravenou snídani z ledničky. 

(...) "Leigh-Anne?" vykřikla jsem, když jsem jí zahlédla na chodbě, nejspíše šla na angličtinu. Otočila se a lehce se usmála. Doběhla jsem jí a chytla ji za ruku "Proč jsi u nás nespala?" zeptala jsem se okamžitě. 

"Promiň Poopey, ale nechtěla jsem být s Gussem pod jednou střechou." vydechla naštvaně, ale zároveň i zklamaně.

"Co se stalo?" vychrlila jsem na ní další otázku. Smutné se na mě podívala, trošku se jí i leskly oči, nechápu co se děje.

"Jadey, že se nechovám jako d*vka?" odpověděla mi otázkou. Otevřela jsem pusu do písmene 'O'. 

"Jistě, že ne, jen prostě čekáš na toho pravého a hledáš ho kde se dá. D*vka rozhodně nejsi!" vytkla jsem jí. Nevím jak jí to vůbec mohlo napadnout. 

"Včera, když jste s Aishou odešli, tak mě Guss začal osahávat a když jsem mu řekla ať toho nechá.." vydechla vyčerpaně, nevěděla jak pokračovat. "Dal mi facku a řekl, že jsem se celý večer před ním procházela jako d*vka a celou dobu jsem ho chtěla a on mi chtěl jen vyhovět." popotáhla a naplno se rozbrečela. 

"Bože Leigh-Anne." mohla jsem na to říci jen toto. Objala jsem jí a utírala její slzy. "Vypadal tak mile, choval se ke mě hezky a vlastně i k tobě dokud...Bože."    

"Ano, jsem tak naivní Jadey, myslela jsem si, že i přes to, že je z Německa že..." nedokončila větu, kvůli slzám. 

Guss opravdu vypadal jako typ kluka co si holky váží, co jí nosí květiny a rozdává jemné polibky. Tak hrozně se ve klucích pletu. Teď pochybuji, že se za nějakým klukem vůbec otočím, když vím jaký to jsou lháři. 

Myslím, že JIALL feels začnu dávat kolem 7-mého dílu. Příběhy které jsem četla (podobný typy) dávaly autorky tyto páry od 10. dílu. Pokud by jste chtěli tak mi můžete napsat, jak se vám tato story zatím líbí :) Bude se to dost rozjíždět :D Ellie xx


Never Be the Same (Jade Amelia Thirlwall + Niall James Horan) CZWhere stories live. Discover now