Kapitel 35: Uventet besøg

913 44 2
                                    

Tusind tak fordi I læser med. I må meget gerne stemme igen, så der kommer flere kapitler op. Hvis I er hurtige til at få den om på 20, kan I få et mere i aften. I kan se billeder af Mathildes far, mor og bror i toppen. Knus
_______________________________________
Vi trækker stille ind mod kantstenen, da vi er kommet hen til min lejlighed. Jeg tager min sele af og tager min taske op på skødet. Thor kommer imens luntende hen mod min dør og åbner den. Mærkeligt. Var han ikke sur lige før? Jeg smiler kort til ham og tager min taske over skulderen. Vi går ind i bygningen og hen til elevatoren. Hele vejen op snakker vi ikke sammen. Jeg er så nervøs for, hvad han vil sige til mig. Dørene går op og jeg går mod min dør. Min lejlighed er den eneste på denne etage. Jeg står og graver i min taske efter nøglen. Akavetheden gør mig helt stresset. Thor redder mig og finder sin nøgle frem. Han åbner døren og vi træder ind.

Straks kan jeg høre nogle velkendte stemmer. Det er mine forældre og min bror. Jeg kigger forvirret på Thor og skynder mig at tage jakken af og hænge den op. Jeg sætter tasken på bænken i entréen og åbner døren til køkkenet. Min familie sidder i min breakfast nook. De lyser op i et kæmpe smil, da jeg ser dem. Min mor rejser sig fra stolen og udbryder: "Mathilde Amabella min pige.." med sin franske accent. Jeg stormer hen og giver hende et kæmpe kram. "Hvad laver I dog her?" siger jeg, mens jeg trækker mig stille ud af hendes greb. "Vi har også savnet dig." kommer det fra min bror Philip. "Vi så hinanden i sidste weekend, hvor Thor og jeg var i Aarhus, Philip.." siger jeg og giver ham et kram. Thor går hen til min mor. "Heeej igen flotte!" siger min mor til ham med et grin og krammer ham. Jeg ryster på hovedet og går hen mod min far. "Hej lille skat." siger han og trækker mig ind i et kram. Jeg kysser ham på kinden og trækker mig igen. Philip og Thor går med et smil mod hinanden og giver hinanden et brohug. Derefter hilser han på min far. "Skal vi ikke sætte os ind i spisestuen? laver jeg lidt kaffe." siger jeg. De andre nikker og går ud af køkkenet.

Efter lidt går jeg ind til dem med en bakke i hænderne, hvor der er nogle Royal Copenhagen krus med latte og en skål med Johan Bülow. Jeg sætter mig for bordenden mellem min far og Thor. "Jeg tror simpelthen ikke på, at I bare kommer uden grund. Skete der ikke nok i Aarhus?" griner jeg. Min far tager min hånd og rømmer sig. "Skat, der er noget vi skal fortælle dig."

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now