Kapitel 10: Restaurent

1.2K 21 0
                                    

Thor, Teodor, Emilie og jeg sætter os ind i Thors bil, og Anthon, Emma, Lauge og Anna sætter sig i Anthons. Jeg sidder på passagersædet ved siden af Thor med Teo skråt bag mig. Så er vi på vej mod København centrum. Det er en lidt lang køretur, så vi får snakket en masse. Teo og jeg snakker om de gamle minder. "Kan du huske den aftale, vi lavede, da vi var små?" spørger Teo mig. Jeg vender mig mod ham, smiler stort og nikker. Der kommer et lille grin fra Teo. "Hvad gik den aftale ud på?" spørger Emilie og Thor i munden på hinanden. Teo og jeg smiler til hinanden, og han nikker til, at jeg skal forklare det. "Vi aftalte, at vi skulle hjælpe hinanden med at finde en sød kæreste, og hvis ingen af os fandt en, inden vi blev tyve, skulle vi giftes og en masse hunde." griner jeg. "Men den plan er lidt gået i vasken, for jeg har jo fundet dejlige Emilie," siger Teo og kysser hende blidt på kinden. "og du har fundet Thor." fortsætter han og blinker. Jeg ryster bare på hovedet af ham og smiler. Hvad tror han lige, der mellem os? Thor er bare en god ven.

Efter noget tid ankommer vi til restauranten. Jeg har aldrig spist der før, men jeg har hørt, at det er ret eksklusivt. Jeg sidder i bilen og beundrer stedet ude fra i min egen lille verden. Pludselig bliver jeg afbrudt af min dør, der går op. Det er Thor. Mens han stadig har hånden på bildøren, rækker han mig sin hånd, og jeg tager imod den. Han sender mig et stort smil og hjælper mig ud af døren. Hvor er det sødt af ham. Jeg vidste ikke, at han havde den side. Han klapper døren i og giver sin nøgle til en ung fyr, der står i jakkesæt og tager pænt imod os. Jeg kigger spørgende på Thor. "De er altid søde til at hjælpe, når Anth og jeg kommer forbi." siger han og blinker. Han lægger hånden på min lænd og vi går mod døren til restauranten, hvor en ny fyr åbner døren for os. Han fører os hen til bordet, hvor de andre allerede har sat sig. Vi har fået et bord i den mere lukkede del af restauranten, hvor vi har lidt mere privatliv. Jeg sidder ved siden af Thor og overfor Anna.

Vi bestiller først jomfruhummere og noget afkølet hvidvin til forret. Jeg tager et hurtigt billede af Anna, Lauge og vores mad. Det bliver lagt på Instagram med både de andre og restauranten tagget på billedet. Så begynder snakken. Snakken går mest på fester, sex og forhold. Vi er alle meget åbne omkring alt, så det er helt naturligt for os at snakke om. Tjeneren kommer og tager vores tallerkner og kort efter, får vi vores hovedret, der er noget lækkert oksekød. Vi får også skiftet de tomme hvidvinsflasker ud med nogle fyldte rødvinsflasker. Vi forsætter snakken og griner, da jeg pludselig mærker Thors hånd på mit lår. Jeg kigger op på ham og smiler. Det er nu meget rart, og jeg har også fået noget at drikke, så det sker der ikke noget ved. Anna sparker bildt til mig under bordet og sender et lumsk smil. Hun har nok opdaget Thors hånd. "Thor, hvad er din type egentlig?" spørger hun pludseligt.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now