Kapitel 29: Ny klasse

1K 33 2
                                    

Hvor er I vilde piger! Min historie er nu nummer fire i dansk fanfiction. Tak fordi I bliver ved med, at læse min historie og stemmer på den. Det tager mig rigtig lang tid at skrive og finde på, så jeg ville sætte pris på, hvis I vil komme med forslag. Husk at stemme <3
_______________________________________
Jeg er ny inde på kontoret. Et par kvinder sidder enten på computeren eller er igang med et opkald. En af dem kigger op fra computeren og får øje på mig. Hun smiler. "Hej, kan jeg hjælpe dig med noget?" siger hun til mig. Jeg nikker. "Det er min første skoledag." svarer jeg hende. "Jamen velkommen så! Nu skal jeg nok hjælpe." siger hun og rejser sig fra sin stol. Hun går mod mig. "Jeg hedder Dorthe." siger hun og giver mig hånden. "Mathilde." svarer jeg med et forsigtigt smil. "Det er linjen Medie, ikke?" spørger hun. Jeg nikker. " skal du i E3. Jeg finder lige et skema." fortsætter hun.

Hun har nu givet mig mit skema og vi går mod mit klasselokale. På vejen derhen mærker jeg en del blikke. En fyr blinker til mig og jeg kan se, at et par piger hvisker om mig. De må være 1.g'ere. De ser ikke så gamle ud og er tydeligvis ikke specielt modne. Jeg har lyst til, at ryste på hovedet af dem, men det går mig stadig på. De så mig sikkert, da jeg kom. Vi er nået til lokalet og banker på døren. Jeg er nervøs. De andre kender jo allerede hinanden vildt godt og jeg har ikke skiftet skole før. Min familie nåede at flytte til Danmark, inden jeg begyndte i skole, så jeg har kun gået på Risskov Skole og HHX Risskov. Og nu begynder jeg på Niels Brock. Jeg kan høre, at klassen bliver stille og Dorthe åbner døren til klassen.

Vi træder ind. "Godmorgen E3. Som I jo ved, får I en ny elev i dag. Det er Mathilde. Tag godt i mod hende." siger Dorthe og slutter af med et smil. Hun trykker min arm og går ud af klassen. "Velkommen Mathilde," siger en mand glad. Han er nok omkring 30 år - han er egentlig ret flot. Tænk at have sex med sin lærer. Ej, Mathilde stop! "Jeg hedder Søren og jeg er din afsætningslærer. Du når lige, at komme til fraværsregisteringen." fortsætter han med et grin. Jeg svarer med et lille grin. "Vil du ikke fortælle lidt om lidt selv? Bare hvor gammel du er, hvor du kommer fra, hvorfor du flyttede og hvad du laver til hverdag." spørger han. "Jo selvfølgelig," siger jeg og rømmer mig. "Jeg hedder som sagt Mathilde, jeg er 18 år og jeg kommer fra Aarhus, men det kan I nok høre," siger jeg med et grin. Klassen griner med. "Jeg flyttede her hen, fordi jeg trængte til noget nyt." lyver jeg. "Fint Mathilde. Hvad laver du i din fritid?" spørger Søren. "Jeg danser ballet." svarer jeg. "Mate, hun er smidig." siger en af drengene og puffer til en af drengene. Han smiler til mig og blinker. "Drenge hold . Har I nogle spørgsmål til hende?" siger Søren. En fyr med lidt langt, krøllet hår rækker hånden op. Han ser sød ud. "Ja, Frederik." siger vores lærer. "Er du single?" siger han kækt og alle drenge griner. Typisk drenge.. "Nej, det er jeg ikke." svarer jeg og smiler. Jeg hører ham mumle et eller andet. "De bedste piger har altid en kæreste." siger en dreng med mørkt hår. Han ligner faktisk Zayn, der var med i One Direction for nogle år siden. Wow den her klasse er fyldt med flotte drenge. "Okay det være fint.." siger Søren lidt opgivende. "Der er en fri plads ved siden af Simon." fortsætter han. Jeg sætter mig ned på den tomme plads.

"Du skal ikke tage dig af drengene." hvisker Simon til mig. Han virker sød. Søren begynder at råbe os op. "Alma Pedersen.. Benjamin Søegaard.. Katrine Balle.. Mathilde Amabella Iversen." råber Søren. "Ja!" svarer jeg. "Hvor er du fra?" spørger han overrasket. "Min mor er fransk." svarer jeg. Han nikker og fortsætter. "Cool!" siger Simon imponeret. Jeg smiler til ham.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon