Kapitel 14: Afskedsfesten

1.2K 23 0
                                    

Normal synsvinkel:

Da drengene kommer hjem, har vi piger gjort os lækre med en flot makeup, fine kjoler og stiletter. Så begynder vi i fællesskab at gøre huset klar, til når drengenes venner kommer. Emilie og jeg laver en playliste på Spotify, mens Anna og Emma pynter op, Teodor bestiller pizza og resten af drengene er kørt efter store mængder alkohol.

--

Festen er i fuld gang og vi er alle rimelig fulde. Nogle danser tæt i stuen, nogle står ude og ryger og andre, inklusiv Anthon, Thor og jeg, sidder og spiller drukspil i spisestuen. Vi spiller "Jeg har aldrig.." lige nu. "Jeg har aldrig haft en trekant." begynder jeg. Både Thor og Anthon drikker. De smiler hemmelighedsfuldt til hinanden. "Ej drenge.. Har I to?" siger jeg og griner. De nikker og griner efterfulgt af et håndtryk. Jeg ryster på hovedet med et smil. "Hun så SÅ godt ud!" udbryder Anthon. Thor smiler og trykker min hånd. Jeg smiler tilbage. Anthon fortsætter spillet: "Jeg har er aldrig blevet tager i at have sex af mine forældre." Jeg tager en flov slurk og griner lidt. Drengene flækker af grin. Thor stiller det næste spørgsmål...

Efter nogle drukspil aftaler vi at tage 5 shots hver, så dem gør Anthon klar. Jeg snupper Små Sure, Thor tager Baileys og Anthon vodka. "HVAD DRIKKER HUNDENE AF?" starter Anthon. "SKÅÅÅL. SKÅÅÅÅL!" råber Thor og jeg med og så begynder vi på vores shots. Mine ryger hurtigt ned, mens drengene skal kæmpe lidt mere. Jeg ELSKER Små Sure! Det er som slik for mig og jeg kan næsten ikke smage alkoholen.. Men den den kan mærkes. Jeg kan mærke, at jeg bliver noget mere selvsikker og flirtende. "Kinky Fætter" kommer på, der var min signatursang for nogle år siden. Jeg synger højt med og kan mærke Anthon og Thors overraskende blikke på mig. Jeg kigger flirtende på Thor og trækker ham ind i stuen.

Vi danser tæt. Jeg gnider min røv op af Thors skridt i takt med musikken og Thors hænder følger mine hofter. Han vender mig hurtigt om og kigger mig i øjnene, da vi står helt tæt. Han sætter den ene hånd bag min nakke og den anden lige over mig røv. Så står vi lidt og kigger på hinanden, før jeg sætter mine læber på hans. Det starter meget uskyldigt, men som Thors hænder griber min røv og bevæger sig gennem mit hår, udvikler kysset sig. Efter lidt tid trækker vi os fra hinanden og går ud i haven. Thor kan se, at jeg fryser lidt, så han lægger sin blazer om mine skuldre. Jeg smiler sødt til ham og begynder at tænde min smøg. Vi går hen til de andre festrygere og snakker med dem. Thor lægger armen om mig og hvisker til mig: "Vil du med ind, søde?". Jeg nikker og tager hans hånd. Han trækker mig ind på værelset og skubber mig blidt op af væggen, mens han begynder at kysse mig. "Jeg har så meget lyst til dig. Du er så fræk." hvisker han i mit øre.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now