Kapitel 20: Hospitalet

1.2K 25 0
                                    

Jeg vågner op ved lyden af min mors stemme. "Godmorgen skat," hører jeg hende sige, mens hun nusser mit hår. Hun fortsætter: "Politiet er her nu. De har et par spørgsmål til dig." Jeg nikker svagt. En venlig mand kommer hen og hilser. Han begynder på spørgsmålene. Jeg fortæller ham alt. Om i går aftes og om vores forhold.

Da han går igen, kommer Thor, Anna og Lauge ind. Jeg kan se, at de slet ikke har sovet i nat. Anna kommer først hen til mig og giver mig et kindkys, hvor efter hun tager min hånd. Lauge går over på den anden side af mig, tager den hånd og sender mig til forsigtigt smil. Thor kommer hen og giver mig til blidt kys på panden. Han nuser mit hår og vender siden til med front mod enden af sengen, mens han stadig har hånden i mit hår. Jeg kigger hen på min mor. "Hvad siger lægerne?" spørger jeg hende. Hun sætter sig i stolen overfor. "Du har brækket et ribben og fik du hul i hovedet og hjernerystelse af faldet." svarer hun mig og kigger ned. "Du skal sove her en enkelt nat mere til observation. Jeg skal nok blive ved dig." afslutter hun. Jeg sender hende et lille smil, men ryster så på hovedet. "Ellers tak mor. Jeg skal nok klare den." svarer jeg hende. Hun nikker forstående.

Dagen er nu gået og de andre er på vej ud af døren. Anna trykker min hånd. "Vi ses i morgen. Ikke søde?" siger hun og smiler til mig. Jeg nikker. Lauge kommer også hen og siger farvel. De går mod døren. "Leif skal du ikke med?" kommer det fra Lauge. "Nej mate. Jeg vil hellere blive her," svarer Thor og smiler til mig. "Hvis det altså er okay med dig?" fortsætter han. Jeg smiler tilbage og nikker. Anna og Lauge går og vinker farvel. Da de er gået, giver Thor mig et blidt kys på munden, hvorefter han lægger sig op til mig i hospitalssengen, så vi lægger i ske. Han kysser min nakke og jeg falder i søvn.

Jeg mærker en pistol i panden. Tårerne siler ned af mine kinder. "Thomas jeg ber dig. Lad vær!" siger jeg bange. "Hvis vi ikke kan være sammen, fortjener ingen dig! denne her måde kan vi være sammen for altid." siger Thomas hårdt, mens han også holder en pistol for hans pande. "Er du klar prinsesse?" griner han. "3.. 2.. 1.."

Jeg vågner op ved et set helt svedig med hjertebanken. Jeg havde mareridt. En hånd bliver lagt på min skulder. Jeg vender mig hurtigt om i skræk. "Bare rolig. Det er bare mig." siger Thor. Jeg falder ned og lægger mig ind til ham. "Jeg passer dig. Det vil jeg altid gøre." siger han og kysser min pande.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now