LÆR DEM AT KENDE

1.2K 19 2
                                    

Jeg har lavet dette "kapitel", så I får alt med af Mathilde som person, hvordan Thors krop har udviklet sig og hvordan Anna ser ud.

Hvordan ser Mathilde ud?
Jeg havde tænkt, at Mathilde ser ud som den danske model Josephine Skriver. Derfor har hun mørkblond hår og lyseblå øjne. Hun har en flot, veltrænet krop Josephine er 180 cm, men jeg havde tænkt, at Mathilde  er 170 cm (ikke fordi der er noget i vejen med det andet). Hendes tøjstil er meget minimalistisk med både rå og feminine elementer. Hun går mest i grå, sort og hvid. Billeder ses ovenfor til højre.
• Hvis I har lyst, kan jeg engang i mellem sætte et billede ind af Mathildes outfit. Hvad siger I til det?

Hvad er hendes fuldenavn?
Mathilde Amabella Iversen

Hvordan ser Anna ud?
Anna ser ud som modellen Taylor Hill, som I kan se nederst til venstre.

Hvordan ser Thor ud?
I kender alle Thors kønne ansigt, men på de to år har hans stil og krop selvfølgelig ændret sig. Det ses øverst til venstre.

Hvem er Mathildes forældre?
Mathilde kommer fra en meget velhavende familie. Hendes far ejer Nybolig (han hedder Torben) og hendes franske mor (Jeannett) er ejer af Mulberry i Aarhus. De bor i et smukt villakvarter i forstaden Højbjerg. Mathilde har et meget tæt forhold til begge sine forældre.

Har Mathilde nogen søskende?
Ja, det har hun. Hun har en storebror ved navn Philip på 21 år. De er også meget tætte.

Har Mathilde et job?
Mathilde har tidligere arbejdet som børnemodel, hvor hun lærte Anna at kende. I dag har hun ikke noget job, men hun søger. Det har ikke været nødvendigt for hende, da hun boede hjemme ved sine forældre. De betalte hendes lejlighed i København samt alle møbler, men nu skal hun have et job. Hun bor jo alene og skal betale mad, forsikring, tøj og sådan noget.

Hvad er Mathildes fritidsinteresser?
Mathilde har siden i 10 år danset klassisk - og moderne ballet. Hun gik på Ballet Akademiet i Aarhus, men hun har ikke fundet et nyt sted i København.

Hvordan er Mathilde som person?
Hun er meget omsorgsfuld og kærlig. Hun bliver derfor selv meget påvirket, hvis hendes nære er såret. Hvis der sker en noget, smider hun alt i sine hænder og kommer med det samme. Hun er følsom og meget beskyttende. Efter de mange år som ballet danser er hun meget elegant og har en flot holdning, men samtidig kan hun også været drenget. Det kommer nok fra hendes tætte forhold til hendes storebror. Derudover er Mathilde udadvendt, smilende og altid med på sjov.

Hvor går hun i skole?
Mathilde skal starte i 3.g på Niels Brock på linjen Medie.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now