Kapitel 12: Bedste venner

1.2K 19 0
                                    

Da vi er hjemme, siger vi alle godnat og går ind på vores værelser, da klokken er 23. Jeg går ud på Thor og jegs fælles badeværelse og skifter tøj. Min kjole glider af og jeg trækker en hvid t-shirt overhovedet, så jeg kun har den og trusser på. Jeg fjerner min makeup og går ind på værelset igen. Da jeg kommer ind på værelset, læner jeg mig op ad dørkarmen og kigger på Thor, der står med ryggen til kun i underbukser. Jeg beundrer hans muskuløse ryg og hans trænede numse. Thor havde hørt mig komme, så han vender sig om med et smil og lidt løftede bryn. "Hvad så?" kommer det fra ham. "Jeg ville bare høre, om du ville med ud at børste tænder." siger jeg for, at prøve at redde den. Han nikker og går med mig. Thor og jeg sidder på badeværelsesgulvet og har det sjovt med at børste hinandens tænder. Da vi begge er påvirkede af alkohol, er vi ikke så gode til at ramme. Vi har begge tandpasta i hele hovedet og har spildt lidt på gulvet, fordi vi har grint. Da vi er færdige, går vi ind på værelset. Vi står på hver vores side af sengen og er ved at gøre den klar til, vi skal sove. Thor stopper op og kigger på mig. "Hvad kigger du på?" spørger jeg med et glimt i øjet. "Din trøje er lidt gennemsigtig.." siger han. Jeg kigger ned og opdager, at man tydeligt kan se mine brystvorter. Jeg skynder mig, at tage mig selv til brysterne. "Ej, undskyld! Hvor er det flovt." udbryder jeg. "Nej det er da ej! Jeg synes, at det er frækt!" siger han og blinker. "THOOOR!" griner jeg og slår ham med min pude. Han slår igen og vi har en pudekamp, mens vi hopper rundt på sengen.

Vi lægger os forpustede ned på sengen og kigger op i loftet, mens vi griner lidt. Vi vender os om på siden og kigger hinanden i øjnene. Thor fjerner en tot hår fra mit ansigt og sætter det bag mit øre. "Mathilde der er noget, jeg gerne vil fortælle dig" begynder han så. Årh nej! Han må ikke sige, at han er vild med mig! "Jeg har også noget, jeg vil fortælle dig!" siger jeg i panik. "Okay.. Du starter." siger han stille. Okay Mathilde find på noget hurtigt.. "Du er min bedste ven!" ryger det ud af mig.

Thors synsvinkel:
Bum. Så blev man sat i friendzone. Nu vil jeg aldrig få hende. Jeg vil bare så gerne fortælle hende, hvad jeg føler. Det er gået stærkt, men hun er noget særligt. "Og du er min bedste veninde." siger jeg og kysser hendes pande. Hun smiler stort og lægger sig ind til mig.

Normal synsvinkel:
Jeg havde nok misforstået noget. Han ser mig bare som en ven - så har vi det på det rene. Jeg ærger mig virkelig over det, samtidig med at en del af mig er lidt lettet. Jeg lægger mig ind til Thor. Her føler jeg mig helt tryg. Han har sine store, stærke arme om mig. Jeg kigger op på ham og smiler. Det var virkelig ikke planen det her. Det var ikke meningen, at jeg skulle falde for en fyr. En sommerflirt og noget casual sex, men intet andet. Det var planen, til jeg mødte Thor. Jeg vender mig om, så vi ligger i ske. Han har sin hånd på min mave og nusser den stille med sin tommelfinger. Sådan falder jeg i søvn.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now