Kapitel 34: Noget galt

897 47 3
                                    

Stem meget gerne. Det er dét der gør, at jeg laver flere historier. Det næste kapitel kommer ud ved 15 stemmer. STEM, STEM, STEM!
______________________________________
Det er nu en måned siden, jeg startede på den nye skole. Alle er søde og Thors og mit forhold er ikke længere det store samtale emne på skolen. Der har heldigvis været fest på skolen for 1.g'erne, hvor der blev filmet. Ret mange af pigerne dummede sig, så videoen blev vist foran hele skolen. Så pinligt for dem, men så lækkert for mig.

Jeg har fået fri fra skole og det er fredag. Thor hentede mig og vi havde Simon med som altid. Vi har lige sat ham af ved hans forældres hus. "Skal vi ikke tage café?" spørger jeg Thor og smiler sødt til ham. "Jeg vil altså gerne hjem skat." svarer han bare. Det var da mærkeligt. Thor plejer aldrig at sige nej. "Ej hvorfor? Kunne det ikke være hyggeligt?" spørger jeg undrende. "Jo helt vildt, men jeg er lidt træt, jeg vil hellere gøre det en anden dag." svarer han og smiler kort til mig, hvorefter han retter blikket mod vejen igen. "Okay så! Men kan vi ikke købe noget mad med hjem? Jeg magter ikke at lave noget." siger jeg. "Det skal du ikke tænke . Jeg skal nok finde noget." siger han og tager min hånd. Hans blik ser helt anderledes ud. "Tak skat," siger jeg og kysser hans kind. Han giver mig et fremtvunget smil. "Skat.. Er der noget galt?" spørger jeg stille. "Vi kan snakke om det, når vi er i din lejlighed." svarer han. Det får mig virkelig til at blive nervøs. Har jeg gjort noget galt?

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now