Kapitel 6: Isterningeleg

1.3K 27 2
                                    

Efter en lang snak går Thor og jeg tilbage mod huset med højt humør arm i arm. De andre er ved at være godt fulde, men det griner Thor og jeg bare af. Jeg slipper hans arm og sætter mig ved bordet. "BUSTUUUR TIL LEIF OG MATH!" råber Anthon. Thor sender mig et smil og Lauge begynder at dele kort ud til drukspillet. Vi vender konstant billedkort i slutningen af turen, så vi skal drikke virkelig meget. Thor og jeg er blevet ret fulde nu, og er nok lige så fulde som de andre. Jeg bliver altid fuld af Bustur. Musikken spiller og humøret er højt. Drengene nyeste sang "XXX" går i kommer på, og vi giver den nu fuld gas. Vi små løber alle ind i stuen, hvor Thor og Anthon skråler højt med. Jeg kan ikke rigtig sangen, så jeg synger ikke med, med istedet danser jeg med Anna til sangen. Da sangen er slut tager vi alle et par shots Små Sure og fortsætter festen i stuen.

Vi er alle blevet noget mere kærlige, så Anna og jeg finder en isterning frem. Anna starter hos Lauge, som tager den videre til Anthon og så videre til mig. Jeg finder hurtigt Thors mund. Wow han kysser godt. Thor tager den ene hånd på min røv og den anden om min nakke. Han tager hårdt fat og giver min balle massage. Jeg bliver mere tændt Vi bliver så fanget af øjeblikket, så vi fortsætter kysset til isterningen er væk. Vi trækker os langsomt fra hinanden og smiler. Jeg bider mig i læben og går mod de andre, der står og danser.

Vi fester videre cirka en time efter. Drengene har sat sig i sofaen med en øl og snakker. Anna og jeg danser videre sammen. Vi danser tæt op af hinanden for at fange drengenes opmærksomhed. Jeg får øjenkontakt med Thor og går hen og sætter mig på hans skød. Han har hånden på mit lår og nusser mig stille med sin tommelfinger. Jeg lukker mine øjne og nyder det. "Skal du ikke snart sove, søde? Du er ret fuld" griner han. Jeg nikker stille.

Thors synsvinkel
Jeg giver tegn til de andre, at jeg vil bære hende i seng. De nikker og fortæller, at de også snart vil gå i seng. Klokken er 05.00. Jeg får forsigtigt Mathilde op i mine arme. Hun lægger armene om min hals, kysser min kind og lægger derefter sit hoved på min skulder. Jeg lægger hende i sengen og går ud på badeværelset for at finde makeupfjerner og en tandbørste til hende. Da jeg kommer tilbage har du taget tøjet af og ligger og sover oven på dynen kun i undertøj. Wow hun ser godt ud. Jeg tager blidt min hånd på hendes skulder, så kun sætter sig op. "Jeg har det dårligt. Vil du ikke hjælpe mig?" spørger hun lavt. Jeg nikker og begynder forsigtigt at fjerne hendes makeup. Lidt efter begynder jeg at børste hendes tænder. Hun kigger sødt og uskyldigt til mig, mens jeg børster, hvilket får mig til at smile. Vi lægger os under vores dyner og lægger og kigger på hinanden. Hun rykker sig ind til mig, så vi lægger i ske. Pludselig drejer hun hovedet tilbage og kysser mig. Jeg kysser hende igen og kysset udvikler sig. Efter lidt trækker vi os fra hinanden, og jeg falder i søvn med hende i mine arme. Jeg nyder det virkelig.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now