Kapitel 1: Off we go

1.8K 30 2
                                    

Det er søndag morgen og klokken er lidt over 11. Jeg hører, at det banker på døren til min egen lejlighed i København Centrum, hvor jeg lige er flyttet til fra Aarhus. Det er Anna. Jeg giver hende en stor krammer efterfulgt af et lille kindkys.

Hun afslutter krammet med:
"Årh hvor er det bare godt at se dig skat! Er du ved at være klar?"

Om lidt kører vi til Nordsjælland, hvor hendes kæreste, Lauge, har fået lov til, at låne sin families sommerhus for sommeren. Jeg pakker de sidste ting og låser døren til lejligheden med et smil på læben. Sammen går Anna og ned til hendes hvide Fiat 500, der står parkeret nede ved vejen. Bilen fik hun af sine forældre i 18 års fødselsdagsgave i starten af året. Hun hjælper mig med, at sætte min kufferter om på bagsædet, da hendes fylder hele bagagerummet.

Hun sætter i gang og kører hen mod den nærmeste tankstation, hvor vi hver køber en Zero, en pakke Prince Light og det nyeste Elle magasin. Da vi er i bilen igen sætter vi vores bedste sommer-playliste fra Spotify på og kører mod sommerhuset.

Anna og jeg hygger os meget i bilen derhen. Vi fjoller og synger med på de nyeste hits, men vores høje humør falder, da en bestemt sang kommer på. Det er min ekskæreste Thomas og jegs sang. Vores forhold sluttede for mindre end en måned siden. Vi havde været sammen i næsten et år, men halvdelen af tiden prøvede jeg, at komme ud af det, da han blev mere og mere aggressiv. Anna og jeg bliver begge tavse, da sangen kommer på og sidder i stilhed i et par minutter. Anna skæver hen til mit meget stive blik og slutter derefter musikken.

"Er du okay mulle?" siger hun efter lidt tid.

Jeg nikker stille.

"Jaja, det er helt fint! Jeg er bare glad for, at det er slut nu"

Hun fjerner hånden fra rattet og giver min hånd et lille klem. Vi snakker videre om forholdet. Hun er seriøst den bedste Anna. Det er så godt, at vi endelig kan ses hver dag igen. Hun flyttede fra Århus for halvandet år siden, da hendes far havde fået en direktørstilling i København, så hun blev nødt til at flytte med. Siden har vi ikke set meget til hinanden, men når det endelig er, skulle man tro, at vi aldrig havde været adskilt. Hun er blandt andet grunden til, at jeg gerne ville flytte til Sjælland. Udover idioten, Thomas, selvfølgelig.

"Lauges to venner Anthon og Thor skal jo også bo i sommerhuset - skal du ikke score en af dem?" siger Anna med et skævt smil.

"Det ved jeg ikke! Er de lækre?" griner jeg.

"Jeg tror, at Thor godt kunne være noget for dig. Han er så sød!" svarer hun.

"Så kunne det da godt tænkes" siger jeg så med et lille smil.

Vi nærmer os sommerhuset, og jeg begynder at blive lidt spændt. Jeg har aldrig mødt Annas Lauge før, men hun har fortalt en masse godt om ham, og hun plejer at have bedre held i fyre end mig. Vi kører ind på en grusvej, og lidt efter ser jeg Lauge komme frem fra en busk. Han smiler stort, da han ser os, og jeg kan høre et lille hvin komme fra Anna. Jeg ryster på hovedet og smiler for mig selv. Hun må virkelig være glad for ham.

Lauge guider os hen til sommerhuset og viser os hen til, hvor vi kan holde. Anna trækker håndbremsen og slutter hurtigt bilen. Hun løber hen til Lauge og springer op i Lauges arme. Sådan står de i noget tid og kysser.

Jeg går stille ud af bilen og smækker døren i, mens jeg ser Anthon og Thor komme ud af hoveddøren. De griner og giver hinanden et bestemt blik, da de ser Anna og Lauge, hvorefter de kommer gående hen mod mig. De ser da meget søde ud, tænker jeg.

SAFE HAVEN - Citybois fanfictionWhere stories live. Discover now