• Chapter forty-one •

3.3K 119 60
                                    

En månad senare

Jag skrattade högt och drog min tunna jacka tätare om min kropp. Det var mars, och det började bli vår. Det var lördag, och hela squadet - plus Rachel - hade varit och shoppat.

"-hon skrek så högt, så att mina grannar vet vad jag heter." Skrattade Jack högt och drog ner sin gråa mössa längre ner. Högljudda skratt kom ifrån oss alla när Jack hade berättat klart om tjejen han bangade förra veckan.

"Du är sick." Skrattade Jayce som höll Skylar's hand i sin.

"Fryser du?" Frågade Caden mig leendes. Han stod bredvid mig. Vi alla var påväg till något ställe att äta, då klockan var tio på kvällen och vi var hungriga. Det var mörkt och kallt ute. Jag skakade lätt på huvudet och skrattade lågt.

Vi hade hållit oss till att bara vara vänner den senaste månaden, och det hade gått bra. Trots att jag verkligen saknade hans läppar mot mina, något enormt.

"Jag är okej, Caden. Du behöver inte ge mig din jacka." Sa jag och lutade mitt huvud mot hans axel.

"Men jag vill." Sa han och gjorde sad-lip, samtidigt som jag kände hans hand på min midja.

"Hey, Caden?" Sa Rachel frågandes och ställde sig bredvid honom. Jag suckade frustrerat för mig själv när hans grepp försvann från mig, då Rachel har varit på honom en hel del. Vilket gjorde att jag ogillade henne. Hon var för snygg. Och väldigt flörtig när det gällde mitt ex. Jag var medveten om att vi bara var vänner, men ändå. Det fanns ju fortfarande något emellan oss, som inte skulle försvinna.

"Mm?" Sa han med ett svagt leende. Han tittade inte på henne samma sätt som han tittade på mig, vilket gjorde att en våg av lättnad sköljdes över mig.

"Aye, Sydney? Vad hette killen på festen för ett tag sen som du hånglade upp? Var det Casper?" Ropade Jayce till mig med ett högt skratt. Jag kände hur Caden spände sig bredvid mig, och jag ville slå Jayce samtidigt som jag ville tacka honom.

"Nej, Colton." Sa jag till svars och började leka med en slinga av mitt ljusa hår.

"Åh, juste! Det låter exakt som Caden." Skrattade han till Jack.

"That's my girl." Sa Jack och gav mig en high-five. Jag skrattade förvirrat och försökte ignorera Rachel's skratt från något Caden hade sagt.

"My girl." Sa Caden och placerade sin arm över mina axlar. Skrattandes puttade jag mig ifrån honom. "Hey!" Han började efter det springa efter mig längs grusvägen i parken vi gick i.

Mina Nike Air klädda fötter sprang snabbt på gruset under gatlyktor i parken, samtidigt som Caden kom bakom mig.

"Caden!" Skrek jag skrattandes då han kom närmare mig.

"Fick dig." Skrattade han och virade sina armar runt min midja bakifrån. Jag andades andfått och lutade bak mitt huvud mot hans bröst.

"Så vad är det med dig och Rachel?" Frågade jag efter några sekunder. Han suckade tungt och tittade ner på mig.

"Det är inget emellan mig och Rachel. Däremot, vad är det emellan dig och han där Colton?" Jag kände nu hur hans kropp var spänd.

"Jag kysste honom en gång på en fest." Suckade jag.

"När?" Frågade han. "När vi var tillsammans?" Jag drog mig hastigt ur hans grepp och vände mig mot honom. Jag drog ihop mina ögonbryn och drog min hand igenom mitt hår.

"Nej! Tror du seriöst att jag skulle göra så?" Sa jag högt. Han suckade svagt och tog ett steg närmare mig.

"Nej, det tror jag inte. Lugna dig." Sa han och drog in mig i en kram. Han tog tag i mina handleder och virade dom sedan runt hans midja, så att jag besvarade kramen.

IT'S LESS DANGEROUS Where stories live. Discover now