H.80

565 58 4
                                    

P.O.V. Sabine
"hey eigenlijk ik ga het niet ontkennen, je heb wel echt een goddelijke sixpack." Zeggen Esmee en ik tegelijk, we beginnen keihard te lachen en Brian doet mee. "Maar Bri (spreekt uit als bray van Brian als in brayen), we kunnen ook naar Nederland komen als je wil." Zeg ik, Esmee knikt. Brian schudt gelijk zijn hoofd, "ik wil dat hottie van een Ash in real life zien gurl!" Zegt hij, we beginnen keihard te lachen. Brian maakt ons altijd aan het lachen. "Ik zal wel straks even vragen of hij gay of bi is." Zegt Esmee grinnikend en ik knik. Brian steekt zijn duim op en ik ook, ik begon met duim opsteken en nu is het een verslaving... Oops.

P.O.V. Calum
"Ga je vreemd Esmee?!" Roept Luke ineens, ik schrik er een beetje van en wissel een blik met Ashton. Esmee en Sabine kijken boos op, nu is het de beurt aan Michael om te praten. Als hij iets verkeerds zegt dat ruk ik zijn kop eraf.  "Ik dacht dat je me vergeven had met dat van die kus, maar dat meisje was inderdaad veel leuker dan jij!" Roept Michael, oke nou ben ik officieel woedend op die gozer. Ik wil opstaan maar iemand houdt me tegen, ik zie Sabine haar hart gewoon breken. Al de tweede keer door dezelfde jongen... Die sukkel.  "Oja, en trouwens. Dit is onze gay bff, wij zijn niet degene die vreemdgaan." Roept Sabine boos, ze barst in huilen uit en rent weg. Esmee volgt haar snel met de mobiel in haar hand. Als ze uit het zicht verdwenen zijn begin ik te schreeuwen. "MICHAEL, JIJ GAAT DIT FIXEN. IK HOEF JE VOORLOPIG NIET MEER TE ZIEN, STUPID ASSHOLE." Schreeuw ik en ik ren naar buiten, even afkoelen. Ik bel Mali wel even, die heeft altijd een goed idee of plan.Ik laat de telefoon overgaan en wacht tot ze opneemt.

M-Mali C-Calum
M: Hey brother, wat is er?
C: Hey, slecht... Ik weet niet wat ik moet doen...
M: wat is er gebeurd?!
C: Sabine, Michael. *ik leg het hele verhaal uit.*
M: geef Sabine een dikke knuffel van mij als je haar ziet oke?
C: zal ik doen, maar wat kan ik doen voor haar?
M: ik denk dat het enige wat het goed kan maken is dat het weer gezellig is met zn alle. Zorg dat Michael zijn oprechte excuus aanbied en niet domme smoesjes gaat gebruiken, en dan is het de keus aan Sabine of ze hem nog een kans wil geven.
C: dankjewel! Ik ga het gelijk Ash vertellen.. Love you.
M: love you to, bye.

Mali is echt een sweetie! Ze heeft me altijd geholpen met van alles, ik ben echt dankbaar dat ik haar heb. Ik ren naar de kamer van Ash, zijn deur is dicht. Ik klop netjes en wacht op antwoord, ik hoor niks. Ik weet zeker dat hij daarbinnen zit hoor! Ik leg mijn oor op de deur, want stel je voor dat ik op een 'ongepast' moment binnenkom... Ik hoor gesnik, ik denk niet na en gooi de deur open. Ik zie Ash met zijn hoofd rustend op zijn knieën. "Dude? Wat is er?" Vraag ik, hij kijkt verschrikt op. "Ik heb geklopt." Voeg ik snel toe. "Sorry, ik hoorde je niet..." Zegt hij zacht. Zou het slecht gaan met Lauren? Dat hij daarom moet huilen? Ik ga naast hem zitten. "Heeft het met Lauren te maken?" Hij schud zijn hoofd. "Wil je er over praten wat je dwarszit?" Vraag ik uiteindelijk, hij haalt zijn schouders op. "Oke, maar je moet beloven het niet tegen andere te zeggen oke?" Zegt hij zacht. Ik knik. "Pinky promes?" "Pinkt promes." Bevestig ik.

"Oke...ikbenhomomaarniethelemaalikvalookopmeidendusikbenbi...." Zegt hij zo snel dat ik het niet eens versta. "Sorry, wil je het even rustig tegen me vertellen. Ik verstond er geen zak van..." Zeg ik. Hij ademt diep in en begint stotterend te vertellen. "I-ik ben D-denk ik B-bi..." Zegt hij. Bi? Homo en hetero? Oke. "Oke." Zeg ik droog. "Haat je me nu?" Vraagt hij bang. Ik schud gelijk mijn hoofd. "Nee joh gek, waarom zou ik?" Zeg ik. Hij haalt zijn schouders op. "Omdat ik homo ben..." "JE BENT WAT?!" Hoor ik ineens een stem schreeuwen, de deur vliegt open en daar staat Michael. "VIEZE GAY!" Schreeuwt hij, Ashton begint te huilen. "Michael Gorden Clifford! Wat in vredesnaam bezielt jou? Mij pijn doen oke, maar Ashton zijn hart breken. Nee." Hoor ik Sabine zeggen. Michael draait zich om en daar staat ze. Pats! Een dikke bitchklap vangt zijn wang op. Sabine loopt naar binnen en slaat haar armen om Ashton heen.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu