H.1

3.7K 157 36
                                    

P.o.v Esmee

Ik stap de school binnen en ga opzoek naar Sabine, vorig jaar zat ze bij mij in de klas, maar nu zit ze een klas hoger Nouja niveau.

Als ik haar zie staan loop in naar haar toe. Ik hoop dat ze niet ziet wat ik achter mijn rug heb, en tot nu toe lijkt ze nog niks door te hebben.

'Heey' zeg ik zo blij mogelijk. Iedereen zegt hey en gaat weer verder met het gesprek.

Ik doe een envelop in haar schooltas en zeg 'omg sabine, een envelop' ze kijkt op en grist het uit mijn handen, en leest het hardop voor.

Hierbij wil ik mededelen dat Mallum, met mij Muke girl. Mee gaat naar het concert van 5SOS!!!
Wil je zo spoedig mogelijk zeggen als je kan?

Alvast bedankt
Muke Girl

Ze kijkt me aan en begint te gillen. 'Blij?' Vraag ik en ze knikt. 'Duss. Kan je?' Vraag ik en ze knikt. 'Morge bij mij dan gaan we' zeg ik.

'Okeh is goed' maar in der ogen is twijfel te zien. 'Stom he dat ik het zolang verborgen heb gehouden' ze knikt, ik begin te lachen en uiteindelijk lachen ze allemaal mee.

*TROIIIIING*
Opeens gaat de bel en ik loop naar het lokaal. Ik pleur mijn oortjes in en zet wherever you are op.
-a/n die staat ook als video om aan te klikken-

'Esmee, oortjes uit het is oranje' zegt een stem. - a/n bij oranje mag je geen oortjes op bij rood wel, bij bepaalde lespleinen- met tegenzin doe ik mijn oortjes uit en concentreer me weer op mijn werk.

-NA Het laatste uur-

Ik sleur, "ja letterlijk sleur" mijn tas door de school terwijl ik in de tussentijd alle tweets van 5sos aan het re-tweten ben, en bijde meeste ook reageer.
'Hey ik zei wat' zegt Lis. 'Oow oeps' zeg ik. 'Wat ga je in het weekand doen?' Vraagt ze. Ik laat het kaartje zien. 'Cool, maar niet mijn muziek, 5 s.o.s toch' ik geef haar een stoot tegen haar schouder en zeg. '5sos niet s.o.s' ze grinnikt en stapt op dr fiets. En ik doe het zelfde

'Dus..' Zeg ik na een minuutje. 'Jaah' zegt ze en uiteindelijk komen we op het punt waarin we luidskeels k3 liedjes zingen. Ik let wat op de mensen hun blikken en de meeste zeggen. 'Wtf zijn die meiden wel goed bij hun hoofd' ik grinnik en zing verder met liefdes kapitein. 'Ga je we varen op de zee, zee, zee. In een rubber bootje met zijn twee, twee, twee. En mijn hart zou nooit meer t zelfde zijn, met mijn liefdes kapitein!'

We moeten beide lachen,  en ik zeg gedag.
Ik pleur mijn fiets neer en stap de hel in -a/n zo is mijn thuissituatie niet hoor, maar remember DIT IS MIJN DROOM OKEEH-

Ik word aan mijn arm gesleurt de trap op. 'Jij zegt maar eens tegen je vader dat hij zijn nest uit moet komen' sist mijn moeder. Ik knik en stap aarzelend naar binnen.

'Wat moet je' gromt pap. 'V... V... Van mam moet je je bed uit komen' zeg ik en mijn vader staat op. 'Je zij wat! Zo'n toon sla je niet tegen je vader' ik knik, maar krijg alsnog een harde klap.

Harder dan normaal want ik weet wel dat ik na die klap niet zo helder  meer zag. Op ze nets gezecht.

Ik strompel -waar ij ik nog 4 keer tegen iets aan geflikkert ben- naar mijn bed en ga liggen. Hopelijk gaat het morge beter??.

Wat vinde. Jullie dr van? Ik al wel leuk.
maar alsnog wil ik zeggen. Dit is allemaal mijn droom. -okeh volgende hoofdstuk miss nii omdat ik ga vrage of sabine vor derzelf wil type- maar dat is het. Omdat ik nii weet hoe t thuis gaat. Dusss. Okeh genoeg gekleds. Laat een rea achter. Vergeet niet te vote. En als je me nog niet volgt volg mij ff

Alvast bedankt voor dit begrip
-Esmee

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu