H.4

2.2K 141 4
                                    

P.o.v Sabine

Het is half twaalf, ik kan niet slapen. Esmee die sliep al heel snel, ik vraag me gewoon nog steeds af waarom mijn ouders het niet leuk vinden als ik naar 5sos luister, of over ze praat. Ik bedoel, het zijn gewoon knettergekke jongens. Esmee zegt altijd dat ik op Calum lijk, dat we zo tweeling zouden kunnen zijn. Gister heeft Es haar haar rood geverfd om te machen met Mikey! Geniaal, je had mijn gezicht moeten zien toen ze tevoorschijn kwam. Esmee lijkt nu ook echt griezelig veel op Mikey, gewoon bijna eng! Ik moet echt gaan slapen nu, het is nu al half een. Morgen wil ik wel fris en fruitig zijn voor 5sos. Met de cover 'teenage dream' dat hun hebben gezongen val ik in slaap. Een mooie droom over 5sos natuurlijk.

Ik schrik overeind als ik een natte plens water in mijn gezicht krijg. "ESMEE! WAAR AAN HEB IK DAT VERDIEND?" Schreeuw ik als ik haar chagrijnig aankijk terwijl zijn naar adem hapt van het lachen. Ik rol met mijn ogen en gooi mijn kussen naar haar. Ik kijk op de wekker en zie dat het half tien is. "Kom we gaan naar Rotterdam, shoppuuuuhh!" Roept Esmee. Ik spring uit bed en loop naar de badkamer. "Ik was eerder, haha!" Roep ik naar Esmee. "Schiet op!" Roept ze, ik weet zeker dat ze nu rolt met haar ogen.

Ik doe snel mijn zwarte skinny jeans aan, er zitten twee van die gaten bij mijn knieën. Ik doe snel een T-shirt van Nirvana aan en een groen bloesje knoop ik snel om mijn middel. Ik borstel mijn haar en doe het in model, snel wat mascara. Ik doe de deur open en sein Esmee dat zij in de badkamer kan. Ik grits mijn mobiel van bed en kijk wat er allemaal getweet is door 5sos.

@luke5SOS
Tonight is gonna be amazing! Rotterdam is great!

(Vanavond wordt geweldig! Rotterdam is super!)

@michael5SOS
I want a twin sister...❤️ LOL that would be great, no twin brother bc they steel your stuff.

(Ik wil een tweelingzus, lol, dat zou super zijn. Geen tweelingbroer want die stelen je spullen)

Esmee komt de kamer inlopen. "Es, wil je Mikey als twin?" Haar ogen lichten op en en ze begint spastisch te dansen. Ik denk dat dat een ja is... Ik laat haar de tweet lezen, gelijk pakt ze haar mobiel en tweet dat ze zich vrijwillig stelt. Samen liggen we dubbel van het lachen. "Kom, we ontbijten ergens in Rotterdam wel." Zegt Esmee, we lopen naar beneden en doen onze schoenen en jas aan.

Als we bij het station zijn zie ik een jongen met knalrood haar. Ik tik Es aan, dat zou zo Mikey kunnen zijn! Haar ogen lichten op. We staan op en rennen naar de jongen toe. "Hey, je zocht toch een tweelingzus?" Roep Esmee. -a/N natuurlijk in het Engels maar ik ga niet meer enge,s schrijven de boys kunnen gewoon ook even Nederlands.- de jongen draait zich om, het is geen Michael Clifford. Oops... Ik begin keihard te lachen. "Sorry. Verkeerde." Zegt Esmee lachend.  De trein komt eraan, we stappen in en blijven nog even door fantaseren over vanavond.

"Mc donalds als ontbijt?" Vraagt Esmee. Ik knik, waarom niet. Als we later allebei aan een lekkere hamburger zitten en luisteren naar 5sos liedjes komt er een vrouw naar ons toe. "Kinderen? Gaan jullie vanavond naar het concert?" We knikken. "Ik heb eerste rij kaartjes, mijn zoon kan niet meer. En jullie verdienen dit wel." Oke vaag, maar SUPERGEWELDIG. "Mevrouw dit kunnen we niet aan nemen." Zeg ik. "Doe mij een plezier en neem de kaartjes aan." Zegt ze. Ik pak de kaartjes aan en geeft de vrouw een hand en bedank haar. VAN FUCKING LAATSTE RIJ NAAR DE ALLER VOORSTE RIJ!!!

"We moeten nu gaan, alvast in de rij!" Zeg ik. Esmee knikt en we gaan. 

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu