H.45

732 67 1
                                    

P.o.v Esmee

Als ik klaar met zingen ben kijk ik op, ik zie nog net hoe Ash zijn phone opbergt en snel weg sluipt. Ik sta op en zet het weer terug dat het niet opvalt. Als ik naar beneden loop spookt de gedachten van mijn YT kanaal weer door me hoofd. Ik grijp de krukken en zo snel alz ik kan loop ik vooruit.

Ik gooi de inhoud van mijn hele ingepakte tas eruit en ga opzoek naar de camera, als ik hem eindelijk vind berg ik snel alles weer op en loop weer terug naar de muziek zaal dinges. Ik zet de camera aan en begin te vloggen.

'Hey bitch6 sorry dat ik een heeeeleee tijd niet heb geupload, hopelijk vind niemand het zo erg als mij... Maar er is nu nogal wat gebeurd' ik laat me op een stoel die daar staat ploffen en ga verder. 'Ik heb mijn tweelingbroer gevonden, eeum zeg maar een 'ongeluk' gehad. En loop nu op krukken, verder niet veel boeiends ofzo, ik ben dus van plan weer een Q&A te houden zoals een kaar geleden!, ik hoop dat jullie het een leuk idee vinden!!!' Ik sta op en loop naar beneden. 'Dit is dus mijn broer, Michael Clifford!! en mijn 4 beste vrienden, Sabine, met nu de achternaam Hood. Goed gehoord, bijde zijn we Tweeling zusjes ik van Mickey en zij van Cal! maarja volg het nieuws en jullie weten dit denk ik allang, nouja daar is Luke Hemmings, die zijn Pinguin aan het verkrachten -niet echt maarja hij zit op zijn knuffel met zijn achterwerk- Ashton Irwin die zich verveeld op zijn telefoon en zo tezien my 5sos aan het spelen is -omg dat is echt sen geweldige game, download het plzz als je t nog nii heb want ik heb alle jongens! En alle normale Games! Ja ik ben der een beetje verslaaft aan!- en daar de gabbo met zijn zusje opschoot Calum Hood!' En ik niet te vergeten, ikzelffff het meisje met de achternaam Clifford!!' Roep ik, terwijl iedereen behalve Sabine want die is dat nu gelukkig wel gewent, mij aankijkt met een Dafaq gezicht. Ik draai me op en loop naar boven en pak een gitaar. 'En zoals iedereen wel gewend is van mijn video's nu komt een liedjee!!' Gil ik hard

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu