H.56

649 63 0
                                    

P.O.V. Sabine
We lopen met ze allen door een menigte fans naar onze gate. (Ik heb serieus geen idee hoe het heet but i don't care) we gaan zo met het vliegtuig naar Sydney, mijn ouders ontmoeten! "BITCH, WAAROM HEB JE MIKEY VAN MIJ AFGEPAKT?! MIKEY EN IK ZOUDEN PERFECT ZIJN SAMEN!" Hoor ik ineens een meisje roepen. 'Ze heeft gelijk, je bent een bitch.' "Let niet op de haat, jij en Mikey zijn cute saampjes! Noem een kindje van je later Patricia. Okay?" Hoor ik ineens een meisje zeggen. "WIL JE OP DE FOTO?" Roepen meerdere mensen. "ZEG TEGEN CALUM DAT IK OP HEM WACHT, VOOR DIRTY STUFF." Okay, dat is gewoon ranzig. "BITCH, IK HEB MEDELIJDEN MET DE BOYS, JE BENT EEN VARKEN." "HAHAHAHA, JE BENT ZO LELIJK." "NOG DIKKER DAN OP FOTO'S!" 'Gelijk hebben ze, vieze bitch.' Ik sta op het punt om in huilen uit te barsten. "SABINE!" Hoor ik een meisje zeggen. Ik draai me om, geen idee wat er gezegd word, vast meer haat dan ooit. "Wil je op de foto met mij? Je bent mijn voorbeeld. De Keeks of andere filmpjes waar jij bij in zit zijn geweldig!" Ik glimlach naar haar en ga bij haar staan voor een foto. Als de foto is gemaakt wil ik weglopen maar het meisje houdt me tegen. "Asjeblieft, trek je niks van de haat aan. Laat het in ieder geval nu niet zien, huil maar straks uit. Ik geloof in je, houd je sterk!" Zegt ze. "Wat is je naam?" Vraag ik. "Alice, Alice Brooklynn." "Leuk je te ontmoeten! Hopelijk zie ik je nog eens." Zeg ik en ik loop weg. 'Dat was een fake bitch.' 'Nee, het was een schatje.'

Als alle fans weg zijn en we weer met z'n vijfjes en de bewakers zijn barst ik in huilen uit, ik leg Esmee uit wat er is en ik wordt omhelst. Al snel voelen we drie paar armen extra om ons heen. "Wat is er gebeurd?" Vraagt Calum. "Haat." Zegt Esmee gebroken. "Daar raak je aan gewend hoor." Zegt Luke. We worden naar het vliegtuig geleidt, Esmee begint te zingen en we doen allemaal mee. We hebben geluk dat niemand ons hier kan zien of horen. We lopen het vliegtuig in, we hebben een privé vliegtuig, wat best logisch is. Michael en ik zien gelijk de game ruimte, we wisselen een blik en rennen er gelijk op af. We 'duiken' de bak met games in, Pokemon zoeken. "GEVONDEN!" Roept Mikey en hij houdt een dvd omhoog, ik pak hem snel van hem af en doe het game schijfje in de xbox. Ik plof op zo'n relaxte stoel neer en pak de controller. Weer eventjes winnen.

Mikey en ik zijn uitgespeeld, nee niet op de vieze manier, sta ik op en pak mijn mobiel. Ik ga maar es een filmpje maken voor keek. "Hello mensen. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve reacties op het nieuws dat de komende tijd is gekomen. Voor de mensen die het niet weten, ik ben de zus van Calum, Esmee de zus van Michael." "Ja, m'n lieve poepie." Roept Michael. "Okay, een troetelnaam denk ik?" Zeg ik lief. "Ja, maar jij bent mijn magische unicorn." Zegt hij terwijl hij naast me komt staan, hij drukt een kus op mijn wang. Sweet. "Ik ben samen met Michael een stel, Esmee en Luke ook. Maar dat was wel duidelijk bij die zoen foto." Grinnik ik, ik krijg een dreigende blik van Luke toegeworpen. Haha. "Ik wil in het speciaal een meisje bedanken. Alice Brooklynn, bedankt! Je weet zelf wel waarom" zeg ik met een knipoog.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu