H.49

706 67 0
                                    

P.o.v Esmee

Als we terug trekken kijk ik hem aan. 'Esmee?' Vraagt Luke voorzichtig. 'Jah' zeg ik verlegen, ik kijk naar mijn voeten die ineens heel boeiend zijn geworden. 'Kijk me aan Esmee' hij pakt mijn kin tussen twee vingers vast en nu moet ik hem wel aankijken. 'I... Ik heb deze tattoo voor jou gezet. Omdat jij me hoop geeft. Lieve Esmee wil je me vriendin zijn?' Ik word sprakeloos en druk snel zijn lippen op de mijne, 'ja' prevel ik tegen zijn lippen aan, als ik terug trek heet hij Lichte bosjes op zijn wangen. Ik geef hem een knuffel en hij zet me op zijn rug. 'Hij vind je zwaar zie zijn gezicht's uitdrukking' 'hij zij dat ik te licht ben Lana' 'ja lana' 'essie, WAT HEB IK NOU GEZEGT!!' Roept Lana in mijn hoofd, ik sluit mij af van de stemmen en luister weer naar Luke. 'Kom dan gaan we een stukje lopen!' Zegt Luke ik ga voor zijn hoofd hangen 'top ik weet waar we heen kunnen.' Zeg ik blij, 'WIJS MAAR DE WEG!' Roept hij blij, een lach ontsnapt uit mijn lippen en wijs hem de weg waar ik en Sabine laatst zaten. Als we daar heenlopen zie ik Mickey en Sabine bij elkaar zitten. 'Blijf staan, ik wil het ook niet verstoren, zoals Mikey zelf deed' Luke staat gelijk stil en we kijken naar Michael en Sabine, als na een tijde hun hoofden naar elkaar gaan moet ik mijn handen voor mijn mond slaan om niet te gaan gillen. Als ze kussen zeggen Luke en ik tegelijk 'aawh' en snel lopen we door.

We lopen richting een mooie rode vuurtoren en gaan daar zitten. Ik begin te gapen en ga liggen met mijn hoofd op Luke's schoot, langzaam vallen mijn ogen dicht...

Als ik wakker word word ik in bruid's style gedragen. 'Al aan het oefenen voor Later?!' Zeg ik lachend. Echt weer een Esmee opmerking. Hij begint te lachen en zet me neer, hand in hand lopen we terug en als we het huisje bereiken is het half 3, ik loop zachtjes mijn kamer in en als ik zie dat Sabine daar niet ligt loop ik naar Luke net voor hij de deur wilt openen grijp ik mijn telefoon vast en zet de camera aan. 'Wat doe je?' Vraagt Luke zacht. 'Sabine ligt niet op onze kamer dus... Ik gok dat ze hier ligt' fluister ik en open zacht de deur, en ik had gelijk daar ligt Sabine op Michaels borst te slapen, ik maak een aantal foto's en zet ze Op twitter. Nu krijg ik echt een zware Payback maarja, hoe cutee. Snel zet ik eronder 'aawh mijn broertje word eindelijk groot! En mijn beste vriendin nu ook!!' Luke grinnikt en Re-Tweet gelijk mijn bericht.

'Luke?' 'Yes sweety?' Bij het horen van sweety komen er lichte blosjes op mijn wangen. 'Kan je bij mij slapen? Ik denk dat we hun s'morgens niet onder ogen moeten komen, nouja ik' hij knikt en pakt een jogging's broek, en loopt naar mijn kamer. Hij trekt zijn shirt uit en mijn ogen glijden over zijn lichaam, bij zijn buik blijf ik hangen, een lichte Sixpack komt mijn kant op -gelukkig is dit fanfictie dus... Dit mag van mij- 'bevalt je het uitzicht, je staart nogal een tijdje naar mij' ik begin heel erg te knikken en merk dat hij zijn jogging's broek al aan heeft. 'Is het erg dat ik in een crobtop en kort broekje slaap?' Vraag ik beschamend. Een grijs versiert zijn gezicht en schut zijn hoofd. Snel pak ik de spullen en kleed me om.

Als ik de badkamer uit kom licht Luke al in bed en houd de deken omhoog, ik kruip er bij en leg mijn hoofd op zijn borst Luke slaat bijna gelijk zijn armen om mij heen. 'Slaap lekker Handsom' 'slaap ze Sweety'
Als Luke en ik bijde niet in slaap kunnen vallen begint Luke te zingen, ik kan met moeite mijn ogen open houden. Als na een tijdje de slaap het wint kan ik niks ander doen dan in slaap vallen op Luke's borst.

Twins {5sos Fanfictie} √Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu