18.

6.8K 291 93
                                    

Yuu

"Fajn" povzdechl jsem si. "Můj táta byl hrozný člověk. Někdy v mých 13 mě znásilnil. Nic víc vědět nepotřebuješ" zamručel jsem. "A teď chci ale pusu"

Yuki
Překvapeně jsem zamrkal. "Yuu.." zašeptal jsem. Chtěl jsem mu něco soucitnýho říct, ale nic mě v tu dobu nenapadlo. Tak jsem se k němu naklonil, a tak jak jsem slíbil jsem ho políbil. Něžně a trochu neohrabaně. Přeci jen, stále jsem trochu cítil stud.

Yuu

Přitáhl jsem si ho víc do objetí. Přičichl jsem mu k vlasům. *sniff* "Krásně voníš."

Yuki

Zrudl jsem a lehce do něj šťouchl. "N-neříkej takový věci!" Zakoktal jsem se. "Jak můžu vonět, když jsem zpocenej a celý od.." ukázal jsem na sebe a pak opět zrudl.

Yuu

"Máš takovou zvláštní speciální vůni..." zamyslel jsem se. "Jako levandule možná...." řekl jsem a polil mu vlasy vodou. Uchechtl jsem se, když měl všechny vlasy přes obličej.

Yuki

"Levandule? To je vtipný. Levandulový Yuki," zachichotal jsem se a oklepal se jako pes, abych přes vlasy viděl. "Co budeme dneska dělat?" Zeptal jsem se.

Yuu

Celého mě pocákal! "Hej!" překryl jsem si oči. "Mám nápad...co se takhle celý den jen tak mazlit v posteli? A povídat si..."

Yuki

Zvedl jsem jedno obočí. "Jsi snad nějaká romantická puberťačka?" Zachechtal jsem se a když jsem si představil Yuua v dívčích šatičkách a culíčcích, vybuchl jsem smíchy.

Yuu

Vyplázl jsem jazyk. "Něco vtipnýho, princezno?" připomněl jsem mu jeho slova.

Yuki

"Já nejsem ten, co tu fetuje něčí vůni," zakřenil jsem se a pocákal ho (vodou :D).

Yuu

"Klid, prcku" cákl jsem na něj taky. "Pamatuješ když jsme se takhle koupali, když jsi byl malý? Já, ty a Hiro" usmál jsem se nad krásnou vzpomínkou, doslova hřeje u srdce.

Yuki

Naklonil jsem hlavu na stranu. "No to si ne-nepamatuju," vykoktal jsem. "Kolik nám bylo?"

Yuu

"Tobě byli tři a mně šest. Už tehdy jsi byl krásný, ale to jsem si to ještě neuvědomoval" Dal jsem mu pusu na nos.

Yuki

"Úchyle," zasmál jsem se a jemně do něj strčil. "Hmm.. Malý, šestiletý a zvrhlí Yuu. To je mooc hezký," zakřenil jsem se. "Kdy ti vlastně bude dvacet? Teď ti je devatenáct, mě šestnáct. To znamená, že někdy příští rok.."

Yuu

"Jo příští rok. Pročpak tě to zajímá?" přiblížil jsem se k němu a foukl mu do obličeje a zachichotal jsem se.

Yuki

"Abych věděl, kdy máš narozeniny.. Nikdy jsi mi to neřekl," odpověděl jsem a fouknutí mu oplatil.

Yuu
"7.7." odpověděl jsem jednoduše a natáhl se přes něj pro šampón a jaksi ho povalil. Ležel jsem na něm, ruku v jeho rozkroku a vykulený oči. "P-pro-miň" omluvil jsem se avšak odtáhnout jsem se nedokázal. Uchvacovali mě jeho oči.

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat