7.

4.9K 339 11
                                    

Věnováno SpacePrincessLucy za to, jak hezky prosila u minulého dílu O:) :D Kdyby někdo chtěl věnování, napište si :)

Yuu


Chytil jsem mu ruce nad hlavou a přišpendlil i nohy, aby se nemohl pohnout. Druhou rukou jsem mu chytil hlavu a dravě ho políbil a kousnul do rtu, jazykem jsem si probojoval dovnitř a prohledal mu celý vnitřek pusy. Když jsem se jeho pusy už nabažil, tak jsem mu vyhrnul triko a jazykem si udělal mokrou cestičku k okraji jeho trenek. Okraj vzal do zubů a koukl mu do očí, čekal jsem na jeho reakci.

Yuki

Rázem jsem zrudl a začal jsem se bránit. Jenže jsem byl moc slabý. "N-ne.. Tam ne..." zaskřehotal jsem slabým hláskem, protože jsem se styděl jako blázen.

Yuu

Naklonil jsem se k jeho obličeji a vydechl: "Zlobíš." Znovu jsem sjel jazykem na hruď a zastavil se u bradavek, nejdřív jsem je jen jemně obkružoval jazykem, ale pak jsem nečekaně skousl a zacpal mu pusu. To samé jsem u dělal i u druhé. "Ber to jako ponaučení, že už mě nemáš zlobit, zlatíčko." Dal jsem pusu na nos, ale stále zůstal nad ním.

Yuki

Když mi skousl bradavku, do očí se mi draly slzy. Když skousl i tu druhou, slzy se vyřítily ven. Ani jsem nedutal a čekal, co bude dál.

Yuu

"Budeš už hodný?" zeptal jsem se s povytaženým obočím.

Yuki

Nejistě jsem kývl. Proč se mi to líbilo? "C-co znamená.. Pro tebe hodný?" Zeptal jsem se nervózně.

Yuu

"Pokud ti řeknu, polib mě, tak mě prostě políbíš ano?" vysvětlil jsem mu to. "Ale neboj, nebudu na tebe moc přísný, vím že jsi nezkušený, jen mám teď blbou náladu, jak jsem nemocný." usmál jsem se a pohladil ho po tváři. "A taky ti můžu říkat, jak se mi zachce a ty mi prostě nebudeš odporovat, avšak občas můžeš, zlatí, protože když mám dobrou náladu tak mi to přijde roztomilý." řekl jsem ještě "A teď mě polib."

Yuki

Kousnul jsem se do rtů a rychle ho políbil. Styděl jsem se něco začínat sám, i když mi to řekl. Už při této puse jsem byl rudej až na prdeli.

Yuu

"Hodnej kluk" pohladil jsem ho po vlasech. Přišel Hiro.

Yuki

Okamžitě jsem se odkutálel od Yuua pod deku. Hiro si nás předtím nevšiml, ale když si všiml, jak jsem rudý, zvedl obočí a zeptal jsem, co tu děláme. "Yuu mi měřil t-teplotu!" Řekl jsem hned. A podíval se na Yuua, aby s tím souhlasil.

Yuu

"Teplotu? Vůbec, jenom chtěl obejmout, protože jsi mu tady chyběl Hiro!" řekl jsem se smíchem.

Yuki

Trochu jsem ho šťouchl a zahrabal se do deky. "To vůbec není pravda," zahučel jsem a opět se otočil k Yuuovi zády. Když je tu bratr, mám jistotu, že nic neudělá.

Yuu

Začali jsme se s Hirem smát. Chudinka Yuki si neuvědomil, že se k němu musím chovat jako dřív nebo by něco poznal. Otočil se ke mně zády a já toho využil a zmáčkl jsem mu zadek.

Yuki

"Íí," vyjekl jsem a spadl z postele. "N-nech toho!" Zapištěl jsem.

Yuu

 "A čeho?" podíval se na něj Hiro jako na blázna a já naznačil 'promiň', ale taky na něj koukal jako na blba.

Yuki

"S-shodil mě z postele," uvědomil jsem si to a okamžitě zalhal. Lehl jsem si zpět do postele a jako vždy se pořádně zahrabal do deky.

Yuu

Zase jsem mu sáhl na zadek a hladil ho.

Yuki

Otočil jsem se k němu čelem, aby mi nechal zadek na pokoji a zpoza deky se na něj podíval výrazem: 'ať už to nezkouší'.

Yuu

Zpražil jsem ho pohledem, ať mi neodporuje. A sáhl mu do rozkroku.

Yuki

Sáhl jsem si na pusu, abych zakryl vyjeknutí a druhou rukou si rozkrok zakryl.

Yuu

Vzal jsem mu ruku, kterou si chtěl zakrýt rozkrok a dal jsem si jí na zadek, aby věděl jaký to je, naznačil jsem mu i že může zmáčknout a ruku mu tam, ale raději držel.

Yuki

Chtěl jsem ruku stáhnout, ale držel jí tam. Nezmáčkl jsem mu zadek. Jen jsem jí tam nechal a čekal, až mě pustí abych jí mohl stáhnout k sobě.

Yuu

Počká si než tu ruku dám pryč...Přinejmenším, než odejde Hiro.


Tak a je tu další díl! :) Určitě jste pochopili, že mu Yuki ani tu pusu dát nemohl 3:)
Nu...V médiích máte mojí teď nejoblíbenější písničku :3
Další díl bude nejspíše ve středu :D 

Vaše (kupodivu) dochvilná
*Goldie* 

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat