8.

4.9K 348 16
                                    

Věnováno Ellie97x3, neboť si to přála a taky za ty její úžasně dlouhé komenty ^^ My si fanoušků vážíme! :)

Yuki

Hiro odešel ke svému příteli a nechal nám jídlo na stole. Vší silou jsem Yuuovi vytrhl ruku z jeho pozadí, schoval si obě do klína a schoulil se do klubíčka. Takhle by neměl dosáhnout na žádná místa, které bych nechtěl.. Budu to používat jako obranou pozici.

Yuu

Obejmul jsem ho, nic jsem nezkoušel. Jen jsem mu pošeptal "jsi šikovnej" Sedl si a pustil se do jídla, jemu jsem ho taky podal.


Yuki

Přijmul jsem jídlo a pustil se do něj. "Proč šikovnej?" Zeptal jsem se s plnou pusou.

Yuu

"Nechal jsi tam tu ruku, dokud jsem neřekl" Dal jsem mu pusu na tvář. "Ale stejně víš, že tě budu muset potrestat, za to jak jsi uhýbal..." řekl jsem s trošku zrychleným dechem.

Yuki

Lehce jsem kývl, zavřel oči a čekal, co se bude dít.

Yuu

"Počkej tady" Dál jsem mu lehkou pusu na rty a odběhl si do obýváku. Chvíli jsem hledal, ale nakonec jsem našel to, co jsem hledal. Ještě jsem se vrátil do kuchyně pro zápalky. Vydal jsem se zpátky. Když jsem vešel, Yuki ležel se strachem a očekáváním v očích zachumlaný v peřině. Jakmile zahlédl, co držím v ruce, jeho oči se rozšířili strachem.

Yuki

"C-co je to?" Zeptal jsem se vystrašeně a trochu unaveně z té nemoci.

Yuu

"Svíčky," odpovím mu a odložím je na stůl a lehnu si k němu, obejmu ho a zašeptám mu "Neboj se, nebude to bolet."

Yuki

Polknu. Bojím se. Že já si vůbec něco načal.

Yuu

Vstanu a zapálím svíčku a postavím jí na stůl, to samé udělám i s těmi dalšími. Lehl jsem si k němu a obejmul ho zezadu. "Líbí se ti atmosféra? Jako bychom byli v nějaké manze," zasmál jsem se.

Yuki

M-moc ne, není mi dobře," špitl jsem. Možná, že se mi udělalo špatně z pohledu na ty svíčky.

Yuu

Jsem smutný. "A-aha, promiň" řekl jsem a sfoukl svíčky. "Třeba někdy jindy. Teď se prospi." dal jsem mu pusu na čelo a otočil jsem se k němu zády. Nemůžu se na něj dívat, jinak bych ho chtěl znásilnit. Je tak strašně roztomilej.

Yuki

"V- v pohodě.." řekl jsem tiše. Po chvilce jsem musel jít na záchod.. Vyzvracet se.

Yuu

Odešel. Šel jsem za ním. Slyšel jsem ho jak zvrací, tak jsem za ním vešel a chytil mu vlasy. "Ach, proč jen musíš být takový jaký jsi? Tak neodolatelný a přitom uzavřený. Věř, kvůli tobě se musím hodně ovládat, Yuki," říkám jen tak do vzduchu. Nepočítám s tím že mě vnímá.

Yuki

"O-odejdi!" Křikl jsem mezi přetrhávaným dýcháním. "Je to nechutný!" Zrudl jsem.

Yuu

"U tebe mi to nevadí. Nenechám tě samotnýho." řekl jsem a položil mu ruku na tu jeho.

Yuki

"Ale pro mě je to-" začal jsem znova zvracet. "Nechci, abys mě tak viděl." Utřel jsem si ústa do rukávu a vydýchával se.

Yuu

"Nemusíš se stydět," Dal jsem mu pusu do vlasů.

Yuki

"Ale v takovýhlech situacích se nestydím, spíš je mi trapně," zasyčel jsem. "Prosím odejd-"

Yuu

*povzdech* Nechal jsem ho tam. Vážně? Jsem hrozný, ale přál si to ne? Šel jsem do Hirova pokoje a našel tam krabičku cigaret. Jednu jsem si vzal a zapálil. Vyšel jsem na balkón a opřel jsem se o zábradlí a pozoroval kouř který jsem vydechoval.

Yuki

Zavřel jsem oči. Konečně odešel. Pomyslel jsem si. Opravdu jsem si nepřál, aby mě kdokoliv viděl v takovém stavu. Bože.. Jak mě bylo blbě.. Bylo mi tak už dřív, než přišel ke mě do pokoje, ale nechtěl jsem to dávat nijak najevo. Myslel jsem, že to rozdýchám. Spláchl jsem záchod, vyčistil si tu nechuť v puse a posadil se na zem. Byla příjemně chladivá. Což mě přivedlo ke spánku, protože jsem celý hořel.

Yuu

Dokouřil jsem a nedopalek odhodil. Poslouchal jsem a už nic neslyšel, tak jsem se šel podívat na Yukiho. Ležel na zemi a lehce se mu nadzvedávala hruď. Vzal jsem ho do náruče, celý hořel. Odnesl jsem ho k němu do postele a přikryl ho až ke krku. Odešel jsem a vrátil se s aspirinem a skleničkou s vodou. Jemným třesením jsem ho probudil a podal mu skleničku i s práškem.

Yuki

S jedním pootevřeným okem jsem se na něj podíval. "K-Kdo jsi?" Zeptal jsem se. Cítil jsem, jak se mi z té horečky motá hlava.

Yuu

Políbil jsem ho. "Yuu. Tvůj Yuu," řekl jsem mu. "A teď si vem ten prášek. Úplně hoříš."

Yuki

Bezmocně jsem si vzal prášek a ulehl. "Yuu.." Zašeptal jsem a usnul.

Yuu

Nechtěl jsem ho rušit. Šel jsem na balkón a chtěl pozorovat kdy přijde Hiro, abych si měl s kým povídat, ale tipuju, že se dlouho ještě nevrátí. Lehl jsem si do jeho postele. Vždycky mu všechno hezky voní, vždycky se mi v jeho posteli dobře usínalo. Víc už jsem si nepomyslel, protože jsem doopravdy usnul.

Yuki

Trhl jsem sebou a vzbudil se. Zdálo se mi o Yuuovi, ale netušil jsem, kdo to je...


Sumimase :( Zdrželo se nám vydání o 2 hodiny a 51 minut :D Byli jsme s Yuno venku a dneska u ní už podruhé spím! Zařveme jéééé! :D Yuno právě řekla: "Jééé." xD Píšu blbosti já vím xD

Když budete komentovat, další díl může být už zítra! :D Tím myslím dneska! :D Goldiina logika xD 

Tak my padáme spát :D (Ne, ještě budeme vzhůru :D) Oyasumi :D

Vaše opožděná
*Goldie*

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat