9.

4.3K 339 17
                                    

Yuu
Překulil jsem se na druhý bok a zamlaskal "Hiro..."vydechl jsem.

Yuki
Protáhl jsem se. "Počkat.. Yuu.." Pak jsem se zasmál, jak jsem na něj mohl zapomenout? Plácl jsem se do čela a šel si do kuchyně pro pití. Cestou jsem zahlédl v Hirovo pokoji ležel Yuaa. Chvíli jsem se na něj díval a pak slyšel, jak ho volá.. Překvapeně jsem otevřel oči a semkl rty. Okamžitě jsem zamračil, vyšel do kuchyně a chladnokrevně otevřel dveře.

Yuu

"Hiro, nech mě. Já chci k Yukimu!" Vykřikl jsem se a spocený jsem se probudil. Slyšel jsem nějakou ránu...že by se Yuki už probudil? Vstal jsem a šel se podívat do jeho pokoje. "Ohayo zlatíčko," řekl jsem a šel k němu.

Yuki

S nezájmem jsem se na něj podíval. "Neříkej mi tak," odsekl jsem a přikryl se, a pod dekou okusoval rajče, které jsem si v kuchyni vzal.

Yuu
"Co to tam máš?" ignoroval jsem jeho připomínku. "Já chci taky!" vykřikl jsem a začal se s ním o to rajče tahat.

Yuki
"Ne! To je moje!" řekl jsem a narval si ho celé do pusy. Ohledně jídla jsem byl lakomý.

Yuu

Naštval jsem se a sedl si do tureckýho sedu na zem. Nafoukl jsem tváře. Já to rajče vážně chtěl.

Yuki

"Vem si v lednici," ozval jsem se a zavřel oči.

Yuu

"Ale já chtěl tohle!" pořád jsem byl uražený.

Yuki
"To máš blbý, tak já ti ho půjdu vyzvracet, jestli chceš," řekl jsem a ďábelsky se uchechtl.

Yuu

"Nechci" protočil jsem očima. "Ale chci za něj něco jinýho..." nedokončil jsem schválně větu.

Yuki

"Ne, díky," odsekl jsem a schoval se opět pod deku.

Yuu
"To nebyla otázka!" vyjel jsem, už mi drásá nervy. Vyskočil jsem na peřinu a naklonil se těsně k jeho obličeji. "Buď mi teď dáš pusu nebo já udělám něco horšího" řekl jsem s úsměvem, ale mé oči se nesmáli.

Yuki
"Nech mě!" Zamračil jsem se a začal se kroutit.

Yuu
Chytil jsem mu hlavou. "Buď už ticho bolí mě z tebe hlava" a s těmito slovy jsem mu vtiskl jazyk do úst a jednou rukou putoval po jeho hrudi. Chytil jsem jednu jeho bradavku a protřel jí mezi prsty. Zavzdychal "Tak je to ono, zavzdychej mi ještě."

Yuki

Odstrčil jsem ho. "Ne! Nech toho! Když tě bolí hlava, jdi si lehnout k Hirovi do pokoje!" Vyprskl jsem a vykroutil se mu. Běžel jsem do koupelny, kde jsem si zamkl a začal se svlékat, abych se mohl osprchovat.

Yuu

"Bože, co mu jebe?!" jsem kurevsky nadržený. Třískl jsem rukou do stěny až se trochu oloupala omítka. Rozhodl jsem se na to vysrat a jít domů a tam si zavolat nějakou kurvu. Zrovna jsem scházel schody, když se mi zamotala hlava a já spadl.

Tak tu je další díl :) Sice krátký, ale doufám, že alespoň trošičku chytl za srdíčko! :O Přeci jen nám Yuu spadl ze schodů :'( 

Vaše ... (Napište do komentáře :))
*Goldie*

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat