10.

5.3K 352 38
                                    

Yuki

Usušil jsem se a vyšel z koupelny. Nikdo tu nebyl. Naprosté ticho. Připadalo mi to divný a tak jsem radši ještě ohledal všechny místnosti. Nikde nikdo. Opřel jsem se o stěnu a šťastně vydýchl. Konečně je pryč, pomyslel jsem si a začal se převlékat.

Yuu

*Leží pod schody a nehýbe se*

Hiro
Odemkl jsem vchodové dveře a vyšel schody. Někde uprostřed se válel Yuu. Ihned jsem k němu běžel. "Bože, chlape, cos zase dělal?" Zeptal jsem se a profackoval ho.

Yuu
*neprobírá se*

Hiro
"Hej!" Zamračil jsem se. "Kámo! Mám o tebe docela strach! Vstávej!" Párkrát jsem ho znovu profackoval ale zase nic.

Yuki

Na chodbě jsem slyšel nějaké zvuky. Myslel jsem, že jsou to sousedi, a tak jsem otevřel dveře. "Hej, nechcete to trochu ztlumi-" Podíval jsem se pod sebe na schody a vykulil oči. "Hiro! Co se stalo?" Zeptal jsem se ho a přiběhl mu na pomoc.

Yuu

*Neprobírá se*

Yuki

Posadil jsem se k Hirovi a podíval se na Yuua. "Cos mu udělal?" Zeptal jsem se podezíravě bratra, ale ten se bránil. "Ležel tu, už když, jsem přišel. Proč neležel v posteli?" Zeptal se. Sakra.. Zrudl jsem vzteky na sebe. Určitě se naštval.. "Zvedni ho prosím tě a odnes do pokoje, já nemám dost síly," ušklíbl jsem se a běžel do bytu.

Yuu
*teče mu krev z hlavy*

Yuki

"Hej! To není v pohodě!" Zakřičel na mě bratr z pokoje. Přestal jsem dělat čaj a vběhl do pokoje. "Co je?" Ukázal na červený pramínek na čele. Promnul jsem si spánek. "Bože, Yuu... Cos to prováděl?" Zašeptal jsem se strachy a nařídil bratrovi, aby šel do koupelny pro mokrou žíňku a obvaz. Zatím jsem se naklonil nad Yuua a prohlížel mu ránu.

Yuu
*víc přivřel oči, ale to byla jeho jediná reakce*

Yuki
"Sakra Yuu, vzbuď se ty hlupáku!" šeptl jsem mu do ucha. A lehce ho štípl do tváře.

Yuu
"Mmmm" zabručel.

Yuki

Udělal jsme protáhnutý obličej. "Dělej, nebo použiju tu svíčku," ozval jsme se a šel jí naschvál zapálit.

Yuu

Zamrkal jsem...kde to jsem? Přemýšlel jsem. Byl jsem naštvaný a šel domu od Hira. A pak...."Auu" zařval jsem.

Yuki
Naskočil jsem leknutím a pustil zápalky, které jsem nestihl ani zapálit. Starostlivě jsem k němu přiběhl. "co je?" zeptal jsem se. "Hiro šel pro obvazy."Upokojil jsem ho.

Yuu
"Co? Pro obvazy? Proč" Chtěl jsem se zvednout, ale bolest hlavy mi v tom zabránila.

Yuki
Strčil jsem ho do hrudníku a tím ho svalil na postel. "Teče ti krev, tak se nehýbej," 

Yuu
"Co krev? Proč?" řekl jsem a díval jsem se mu do očí. V mých nejspíš mohl vidět jiskřičku strachu. Chytil jsem ho za ruce a nechal je na mé hrudi a čekal na odpověď.

Yuki
Ihned jsem se odtrhl a sedl si mu na klín. Ruce jsem mu držel nad hlavou, tak jako on mě. Ale u něj by stačilo, aby se jen trochu hýbl, a mohl by mi utéct.. Nemám sílu. "Nehýbej se, nebo to bude téct víc," řekl jsem nepřítomně, a čekal až přijde Hiro.. Dělal jsem to pro Yuuovo zdraví. "Sakra Hiro! Tak kde jsi?!"

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat