4.

5.4K 387 18
                                    

Yuki

Odstrčil jsem ho. "C-co to děláš?" Obličej mi začal zase rudnout. "To je další z těch vašich sázek? Proč mě už nenecháte být a nepřestanete si ze mě dělat srandu?" Rozběhl jsem se parkem a doufal, že mě nedohoní. Slzy se mi draly do očí. Už mě nebavili bratrovo žerty. Vždycky si našel nějaký způsob, jak mi ublížit.

Yuu

Běžel jsem za ním. Poznal jsem, že brečí a bylo mi ho líto. Dohnal jsem ho, zastavil a opřel o strom. Jednou rukou ho držel za ruku a druhou měl opřenou o strom u jeho hlavy. "Tohle není žádný fór. Přijdeš mi roztomilý a okouzlující a něco mě k tobě táhne. Chtěl bych tě mít, ale vím, že ty by jsi to v žádným případě nechtěl, ale prosím dej mi šanci ty tři týdny." sklopil jsem hlavu a čekal na odpověď.

Yuki

Vykulil jsem oči a pak je zase sklopil. Volnou rukou jsem si setřel slzy. "Jak mám věřit, že s bratrem neplánujete mi ublížit? Nejsem roztomilý..."

Yuu

"Neplánuju ti ublížit, prosím, věř mi." řekl jsem, měl jsem chuť si naflákat, jsem debil. Proč jsem si o něčem takovým jako sázka s Hirem vůbec povídal? Proč jsem jí přijmul? A přitom už je neplatná.

Yuki

"Na co ti to bude?" Ztišil jsem hlas. "Na co ti bude ta sázka? Když se do tebe nezamiluju, tak mi dáš pokoj, a když se zamiluju pokoj mi nedáš?"

Yuu

"Nedám." řekl jsem, nemohl jsem se mu podívat do očí.

Yuki

Opřel jsem si hlavu o kmen stromu. "Stejně se do tebe nezamiluju."

Yuu

"Nezamiluješ?"

Yuki

Nejistě jsem zakroutil hlavou. "N-ne"

Yuu

"Tak proč se ti tak třese hlas?" dýchl jsem mu do tváře.

Yuki

"Protože mě tlačíš na strom!" Zapištěl jsem tišeji.

Yuu

"A neznamená to snad, že tě vzrušuje má přítomnost?" zavrněl jsem mu do ucha. (Goldie úchyl uuh :D)

Yuki

"NE!" Zrudl jsem. "Nech toho, je to divný." po zádech mi přejel mráz.

Yuu

"A proč se tedy červenáš?" namáčkl jsem ho tělem víc na strom.

Yuki

"Protože je to těsný!" Už jsem měl nervy na krajíčku. Ještě chvíli a vybuchnu tady rozpaky.

Yuu

"I kdyby nebylo...Proč jsi se nechal hladit v tý vaně?" zeptal jsem se a trošku jsem se i já začervenal...

Yuki

"Ztuhnul jsem! Nevěděl jsem co dělat!" Bránil jsem se. "A nemohl jsem se bránit, protože jsem byl nahý, pokud si nepamatuješ!" Říkal jsem čím dál tím vyšším hláskem. Obličej mi hořel. Proč už mě nepustí? ...

Yuu

"Mohl jsi se bránit, stačilo jediný slůvko a já bych přestal." řekl jsem blízko jeho obličeje. A lehce se otřel o jeho rty, jen letmo jako vánek větru.

Yuki

"Mm," vzdychl jsem. "Nedělej to!" Křičel jsem celý rudý a chtěl se vymanit z jeho sevření. "Jak jsem mohl v takové situaci mluvit?" Vrtěl jsem se jako housenka.

Yuu

"Vzdychl jsi. Vážně pořád věříš tomu že se do mě nezamiluješ?" řekl jsem s otázkou v očích.

Yuki

"Nevzdychl! Jen jsem se nadechoval!" Stále jsem si vymýšlel ohrané fráze, já ale do něj nejsem zamilovaný, nemůžu!

Yuu

"Každý tomu říkáme jinak, brouku." dal jsem mu poslední pusu a odešel jsem a nechal ho tam napospas svým myšlenkám. Už jsem ho trápil dost dlouho.

Yuki

Sesunul jsem se na zem a opřel se. Konečně trocha prostoru. "Brouku?" Zařval jsem na něj. "To si říkejte s bráchou!" Konečně se mi vrátila síla, mu něco říct. Chjo, co to se mnou bylo? Dlaně jsem si položil na obličej. Byl úplně horký. Zatraceně. K čertu s červenáním.

Yuu

Sem zvědavý kdy si všimne toho papírku co jsem mu dal do kapsy. Bylo na něm napsáno, kdy máme naše rande.

*Goldie* se hlásí do služby! :D Poslední dobou o sobě hodně mluvím ve třetí osobě :D No tak si to užijte :D Papa :*

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat