12.

4.4K 317 21
                                    

Yuki

Polkl jsem. Nebyl jsem si jistý. "Kdybych tě zastavil, přestal bys?" Zrudl jsem.

Yuu

"Ano." odpověděl jsem.

Yuki

"V tom případě... P-pokračuj." Řekl jsem nejistě.

Yuu

Pomalu jsem mu rozepnul kalhoty a celou dobu se mu u toho díval do očí. Potom jsem mu je vysvlíkl a někam je odhodil. Pak jsem mu chytil ruce a naznačil že to samý má udělat u mě.

Yuki

Trochu jsem znervózněl, ale udělal to. Rozepnul jsem mu knoflík a pomalu ho z nich soukal pryč, přitom jsem mu odhrnul kousek trenýrek, naštěstí jen kousek.

Yuu
Hlasitě jsem polkl, tohle je snad poprvé co jsem při tom nervózní. Otočil jsem ho podemně a začal ho líbat na krku, sál jsem mu kůži a různě jí kousal. Potichu vzdychal. Dával jsem mu polibky, po celé hrudi a přitom jsem s ním nechal propletené prsty. Vsál jsem jednu bradavku do úst a začal jí cumlat, poté jenom přejíždět po ní jazykem. "Chci tě slyšet víc, Yuki..." šeptl jsem a přesunul se k druhé bradavce a opakoval stejný proces, akorát jsem jí párkrát i lehce zkouskl.

Yuki

Celou dobu jsem zadržoval vzdechy, ale už jsem to nevydržel. Zaklonil jsem hlavu a nechal se laskat.

Yuu

Jazykem jsem si udělal mokrou cestičku k lemu jeho trenek. Vzal jsem je do zubů a čekal,  jak zareaguje.

Yuki

Zavřel jsem pevně oči. Nezašli jsme až moc daleko? Přitiskl jsem k sobě nohy a nejistě kývl, ruce jsem si připravil na zakrytí.

Yuu

Trošičku jsem mu nohy roztáhl abych mu trenky vůbec mohl stáhnout. Nahl jsem se nad jeho ztopořený penis a olízl mu špičku a pomalinku si ho dával do pusy. Pojmul jsem ho až po kořen. Vytáhl jsem si ho z pusy a olízl ho po celé délce. Yuki se zachvěl. Vzal jsem do pusy jen žalud a začal mu ho sát a různě obdělávat jazykem.

Yuki

"Y-Yuu.." zašeptal jsem celý rudý.

Yuu

"Klid, zlatíčko, všechno je v pohodě" říkal jsem mu konejšivá slova. Začal jsem mu kouřit pořádně.

Yuki

Dal jsem si ruce přes ústa a zadržoval vzdychy.

Yuu

"Nezadržuj to. Poddej se tomu." řekl jsem mu jen.

Yuki

Poslechl jsem a položil ruce na deku, kterou jsem zmáčkl a začal tiše vzdychat

Yuu

Rukou jsem mu prohmátl varlata.

Yuki

Vydal jsem tichý tlumený a překvapený pískot a pak se prudce posadil. "T-teď já," řekl jsem celý zpocený a rudý.

Yuu

Nechal jsem ho, ať si se mnou dělá co chce. Lehl jsem si na záda a čekal.

Yuki

Opatrně jsem po něm dělal, co on předtím mě. Chtěl jsem to zkusit... Poté jsem mu začal dávat na penis jemné polibky. Potom jsem ztopořenou chloubu vzal do ruky a jemnými pohyby ho vzrušoval. Dlouho mi to nevydrželo a tak jsem mu ho nejistě olízl. Mučivě dlouho jsem mu objížděl špičku žaludu a až pak pomalu sjížděl dolů a vzal do úst jeho celou délku. Líbilo se mi, jak vzdychal. Přesto, že jsem to dělal poprvé se mi zdálo, že se mu to až moc líbí. Ukončil jsem to pár rychlými pohyby hlavou a ucítil jak explodoval. Podíval jsem se na něj s pootevřenými ústy a se špičkou jazykem venku, ze které mi odkapávala jeho bílá tekutina.

Yuu

Natáhl jsem se pro kapesníky a otřel jeho i sebe. "Promiň." Šeptl jsem a opřel jsem si čelo o to jeho a rozdýchával to. "Já jsem se udělal... Teď je řada na tobě." A s těmito slovy jsem ho otočil pod sebe. Otřel jsem se mu o rozkrok a on zavzdychal.

Yuki

"V- v pořádku," šeptl jsem. Vlastně se mi to líbilo. Hodně se mi to líbilo

Yuu

Začal jsem mu honit. Rychle a nemilosrdně. Navlhčil jsem si jeden prst a vsunul jsem kousek do něj.

Yuki

Vydal jsem ze sebe přiškrcený vzdych. Začal jsem se kroutit a stáhl si ruce na hruď. Bude to ještě horší...

Yuu

Prst jsem vytáhl. Viděl jsem, že mu to je lehce nepříjemný. "Počkej tady" řekl jsem mu a dlouze ho políbil. Věděl jsem, že to tu Hiro někde má. Hledal jsem v jeho šuplíkách až jsem to našel. Lubrikant.

Yuki

"Yuu.." zašeptal jsem, když zmizel a zmáčkl si polštář na rudý obličej. Bože, co to děláme?

Yuu

Někdo mi volá. "Haloo?" zvednu to. "Cože?! Hiro je v nemocnici?!" vyjeknu. Rychle na sebe hodím nějaký oblečený a běžím do nemocnice. Yuua nedopatřením zamknu.


Ahojky :3 Úchylná část je tu! Myslím, že jste na to čekali :P :D

Čekám reakce xD 

Vaše nedočkavá

*Goldie*

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat