3.

6.1K 409 24
                                    

Yuu

"Tak co budeme dělat teď, Hiro?" Smál jsem se při vzpomínce na Yukiho výraz když se viděl v zrcadle. "Mohl bych tě slyšet zpívat? Je to úžasný." ptal se se skoro božskou úctou. "Když já nevím, Hiro. Máš doma Yukiho..." řekl jsem nervózně a lehce zčervenal.

Yuki

Skočil jsem u sebe v pokoji na postel a zakabonil se. Co si ten brácha o sobě myslí? Nejsem gay jako on.. Chvíli jsem se jen tak válel, ale po chvíli mě to přestalo bavit, tak jsem se šel naložit do vany

Yuu

Trošku jsem mu zazpíval a šel jsem do koupelny si umýt ruce, páč jsme se pomalovávali těmi fixami. Vlezl jsem do koupelny a tam ležel Yuki. Vykulil jsem oči a řekl "Yuki promiň" otočil se k němu zády, ale stejně ho v zrcadle koutkem oka pozoroval, je tak droboučkej...

Yuki

Zakryl jsem se co nejvíc pěnou a zrudl. Nevěděl jsem, co říct. "P-příště klepej.. p-prosím," semkl jsem rty.

Yuu

"D-Dobře" To bylo snad poprvé co mě viděl koktat...Ani nevím proč, ale přešel jsem k němu, až k okraji vany. "vypadáš jako holka, až na tu hruď" obkreslil jsem mu linii kde by měli být prsa a usmál jsem se. Když je něco trapnýho, pro tebe udělej to ještě trapnější, pak se můžeš zasmát.

Yuki

Naštěstí jsem měl pěnu, která zakryla intimnější části, ale i tohle mi bylo hoodně trapný. Srdce mi začalo splašeně tlouct, když mi sáhl na hruď. Možná, že to i slyšel. Sklopil jsem zrak a potopil se, abych si opláchl obličej. Poté jsem vykoukl z vody na Yuua a mlčel.. To bylo snad poprvé, co jsem mu neargumentoval.

Yuu

"Jsi tak rozkošný, když se červenáš" zvedl jsem mu bradu aby se mi koukal do očí.

Yuki

Vykulil jsem oči. "C-c-co to děláš?" Přesto, že mi zvedl bradu, jsem stále koukal dolů. Proč je furt tady? Zvlášť když jsem nahý?

Yuu

Dal jsem mu pusu na čelo a po cestě si mrmlal "Tak rozkošný."

Yuki

Když odešel, ponořil jsem se opět do vody. Div mi nevybouchla hlava a nezačalo se z ní kouřit. Co to mělo znamenat? Proč jsem se nebránil? A proč jsem se červenal? Nemělo by mi to připadat nechutný?

Vylezl jsem z vany, omotal si ručník kolem pasu a nejistě vylezl s koupelny. Doufal jsem, že ani Yuu ani Hira nepotkám cestou do svého pokoje, nerad bych, aby se smáli mé drobné hrudi.

Yuu

Přišel jsem zpátky do pokoje. "Co jsi tam dělal tak dlouho?" zeptal se Hiro. "Aaale, motal jsem hlavu Yukimu." "Co že jsi dělal?" zeptal se nechápavě. "Motal mu hlavu." Hiro se na mě podíval, jako by se mu v hlavě zrodil úžasný plán. "Ty rád motáš hlavy lidem že?" přikývl jsem. "Tak dáme sázku...Když donutíš Yukiho aby ti podlehl, splním ti jakýkoliv přání, ale pokud ne, budeš muset zazpívat v talentové soutěži...Bereš?" Vážně rád motám hlavy a ještě radši mám výzvy. "Beru." podali jsme si ruce. (Stay zmrd :D)

Yuki

Rychle jsem se převlékl a šel si do kuchyně pro něco dobrýho, jenže musel jsem projít kolem obýváku a to se mi moc nechtělo a tam jsem se hodlal hodit spátečku do svého pokoje, ale zaslechl jsem něco o sobě. Zaposlouchal jsem se. Zmáčkl dlaně v pěstí a zamračil se. To si teda nenechám líbit. Rázem všechny mé sympatie odpadli a já nakvašeně odkráčel do pokoje. (Stay odposlouchávač :D)

Yuu

Plácl jsem si s Hirem a vybuchli jsme v obří smích, který nešel utišit. Náš plán, jak si z něj udělat prdel vyšel. Hiro říkal, že bude odposlouchávat, ale já nevěřil. Vběhli jsme oba dva do jeho pokoje a Hiro prohlásil "Odposlouchávat se nemá, Yukíčku. Jak si myslel, že by to Yuu udělal. Na to je to moc slušnej hajzl." Hiro se smál dál a já se na něj usmál, možná i trochu omluvně.

Yuki

Zamračil jsem se na ně. "Hlupáci pitomý," zamumlal jsem si, zakroutil hlavou a vyběhl z pokoje. Mlčky jsem si nandal boty a šel si koupit něco do krámku. Alespoň tady nebudu sám s těma dvěma. Celou cestu jsem se seřvával. Jak jsem na to mohl skočit? Ale co když chtěli jen zakrýt, že to, co jsem si předtím vyslechl byla pravda? A teď se na mě domlouvají? Pro jistotu se jich budu držet tak jako tak dál. Zaplatil jsem u pokladny a odešel se ještě projít kolem domu. Nechtělo se mi tam vracet.

Yuu

Vyšel jsem, páč už jsem toho měl pro dnešek dost, však Hira uvidím i zítra. "Tohle už jsme možná přehnali." mumlal jsem si a do někoho vrazil a ten dotyčný spadl na zadek. Byl to Yuki.

Yuki

"A-u, omlouvám se, nekoukal jsem na cestu," špitl jsem a zvedl zrak. Okamžitě jsem se zvedl, oprášil si kalhoty a rychlým krokem jsem si to mířil cestou k parku.

Yuu

"Počkej, stůj. Chci se ti omluvit." zavolal jsem na něj a doběhl ho, hold má krátký nohy.

Yuki

Odvrátil jsem od něj zrak. "Nechci žádnou omluvu," řekl jsem.

Yuu

Chytil jsem ho za ruku a donutil ho být čelem ke mně. "Co kdyby jsme začali od znova? Vím jak ti bilo srdce, když jsem byl s tebou v koupelně. Vím že to ode mě bylo hnusný a moc se ti za to omlouvám. Začněme od znova. Prosím..." Díval jsem se na něj psíma očima a doufal, že mi odpustí.

Yuki

"Nebilo mi srdce." hájil jsem se. "Komu by nebilo, když jsem byl nahej?" Odvrátil jsem pohled. "Bylo by mi jedno, kdyby jste to s tou sázkou mysleli vážně, já bych se do tebe stejně nezamiloval."

Yuu

"A co kdyby jsme uzavřeli sázku my?" řekl jsem provokativně a olízl si rty.

Yuki

"Ne," odsekl jsem a pak se mimoděk zeptal: "Jakou?"

Yuu

"Jestli mi odoláš 3 týdny už tě nebudu otravovat ani škádlit." řekl jsem a znovu si skousl ret.

Yuki

"Heh. Já s ničím takovým nemám problém, nevím, proč bych ti nemohl odolat. To si vsázej s bráchou, ten tě chce, ne já." zakroutil jsem hlavou a zrychlil krok.

Yuu

"Hiro mě co?" zastavil jsem ho uprostřed kroku a zesílil stisk na jeho ruce. Byl jsem šokován.

Yuki

"No, furt spolu flirtujete.. musíte do sebe být zamilovaný." Řekl jsem. Musel jsem zakrýt, co jsem řekl, brácha by mě zabil. Začal jsem vytrhávat svou ruku z jeho, ale měl až moc síly.

Yuu

Odfrkl jsem si. "Myslíš že kdybych by zamilovaný do Hira, udělal bych tohle?" Přitiskl jsem jeho rty na svoje a začal s nimi pohybovat, jako by se čas zastavil...

*Goldie* je zpět :P :D Jak se máte? :) Co vysvědčení? :D Za mě 4x 3 :) Ale jinak v pohodě :D

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat