1.

7.3K 459 6
                                    

Yuu

Šel jsem za Hirem a po cestě si prozpěvoval, on jediný ví že zpívám, a podle něj prý dobře, přemýšleli jsme že založíme kapelu, ale moc se stydím, asi bych to neustál. Došel jsem až k jeho baráku. Nejdřív jsem přemýšlel že nezaklepu, přece jen je to můj nejlepší kámoš nějaký ten rok a vím kde mají schovaný náhradní klíč, ale člověk nikdy neví kdo zrovna bude doma. Zaklepal jsem a dveře se otevřeli a za nimi stál...


Yuki

Otevřel jsem dveře a vzhlédl nahoru. Mlčky jsem mu otevřel dveře dokořán. "Brácha se sprchuje," ozval jsem se a zabouchl za ním dveře.


Yuu

"Dobře. Počkám na něj, neva prcku?" řekl jsem a mrknul na něj jedním okem.


Yuki

Hodil jsem na něj unavený pohled. "Nic jinýho ti nezbývá," ozval jsem se a vydal se do kuchyně. Šeptem jsem ještě dodal pro sebe: "Pokud nechceš bráchu vidět nahého."


Yuu

*smích* "Já to slyšel" zavolal jsem tak nahlas, aby mě slyšel až do kuchyně.


Yuki

"Mm," zamumlal jsem a připravil mu čaj. "Stejně oba víme, že by ti to nijak zvlášť nevadilo." Zamumlal jsem a protáhl se. "Máš tu čaj!" Zapištěl jsem a šel se natáhnout do obýváku.


Yuu

Začal jsem se opravdu nahlas smát. Tohle Ao Yuki neřekl. To se mi jenom zdálo. Jindy nekonfliktní a zamlklý člověk, řekl něco takového. Vzal jsem si od něj čaj a napil se. Byl vážně dobrý, dokonce ho i osladil. Jak víš že sladím?" zeptal jsem se s lehkým úsměvem na rtech. "Že ty mě pozoruješ, i když to nedáváš znát? Že ti není všechno jedno?" zeptal jsem se s vřelým úsměvem.


Yuki

Vykoukl jsem zpoza dveří. "Haha, bratr mi to řekl," odsekl jsem a už si opravdu šel lehnout.


Yuu

"Počkej" zakřičel jsem, ale on už zmizel za dveřmi. Začal jsem se uchechtávat, ten kluk je vážně číslo, kdyby byl starší možná by i mělo cenu se s ním bavit.


Yuki

Svalil jsem se na gauč ve vedlejší místnosti a podložil si hlavu polštářem. Zavřel jsem oči a usnul lehkým spánkem.


Doufám, že se vám to zalíbí a budete komentovat a voteovat :) Každá jsme do toho vložili kousek sebe a svou aktuální náladu :) *Goldie*

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat