14.

4.9K 311 26
                                    

Yuki

Ráno jsem se probudil v Yuuovo objetí. Hlava mi třeštila a nic jsem si nepamatoval. Protáhl jsem se a pak se zarazil. Proč jsem sakra nahej?! Kopl jsem do Yuua a shodil ho na zem. "Cos se mnou dělal, ty prase, že jsem nahej?" Vykřikl jsem a zakryl se dekou.

Yuu

"Au! Co si myslíš, že jako děláš?! Chápu že ti Hira nenahradím, ale nemusíš být na mě tak hnusný! Chceš říct, co se s tebou včera dělo?! Přišel jsi domů totálně zlitej, já jsem se snažil aby jsi vystřízlivěl a pouštěl jsem na tebe studenou vodu. Nechával jsem ti spodní prádlo, kde jsi ho nechal ty fakt nevím! A teď mě nech prosím ještě trochu vyspat, pak ti udělám snídani a znovu si promluvíme o tvém včerejším chování a celkově o všem." Měl jsem všeho po krk. Hiro leží v kómatu v nemocnici, Yuki si ze včerejška nic nepamatuje, obviňuje mě ze znásilnění, či čeho a ještě mě skopl z postele! Dneska mám vážně blbou náladu.

Yuki

Zmateně jsem se na něj podíval. "Včera?" Snažil jsem se vzpomenout. Ale jen mlhavě jsem si pamatoval to, jak mi řekl o Hirovi. Zachmuřil jsem se. Včera jsem se vybrečel dost. "Klidně spi. Snídani si udělám sám, nejsem malý dítě," řekl jsem, rychle se oblékl a šel do kuchyně.

Yuu

Lehl jsem si a spal dál.

Yuki

Vytáhl jsem si z linky pánvičku a začal si dělat míchaná vajíčka.

Yuu

Převalil jsem se a spal dál.

Yuki

Líně jsem se svalil na židli a začal jíst. Přemýšlel jsem, že si půjdu ještě lehnout. Vstal jsem, položil dojezený talíř do umyvadla a potichu jsem vešel do pokoje. Yuu se tam rozvaloval a tak jsem si musel najít nějaké volné místo, které on nezabírá.

Yuu

Přetočil jsem se na druhý bok a přehodil ruce přes něco měkkého. "Méďa..." zamumlal jsem a obejmul "Méďu" víc a pořádně ho stisknul.

Yuki

"Yuu!" Zašeptal jsem lehce naštvaně a se zmáčklými tvářemi, které mi tisknul na jeho hruď. "Pusssť," zasyčel jsem a snažil se vymanit z jeho objetí.

Yuu

Zamrkal jsem. Objímal jsem Yukiho. Vstal jsem a nijak si ho nevšímal, pořád jsem na něj naštvaný. Došel jsem do sprchy, snad mi alespoň ta zvedne náladu. Začal jsem si pobrukovat písničku Hypnotic a ta mi nakonec zvedla náladu. Vylezl jsem ze sprchy a šel do kuchyně. Začal jsem si dělat snídani, což byli ve směs kukuřičné lupínky s mlékem.

Yuki

Pootevřel jsem oči. Nikdo vedle mě neležel a tak jsem se spokojeně roztáhl po celé délce a šířce postele a zase usnul.

Yuu

Přemýšlel jsem, co bych mohl celý den dělat. Měl bych zajít za Hirem, no ale návštěvní hodiny jsou až od 15:00. Mohl bych tam vzít i Yukiho. Rozhodl jsem se ho jít zkontrolovat. Ležel roztažený na celé posteli. Chvilku jsem ho pozoroval s hlavou opřenou a ruku.

Yuki

Zamlaskal jsem a otočil se na břicho se zabořenou hlavou do polštáře.

Yuu

Uchechtl jsem se. Byl vážně roztomilý, jak tam tak ležel. Zakousl jsem se do rtu. Představil jsem si ho jak leží pode mnou a vzdychá mé jméno. Potichu jsem přelezl k posteli a pošimral ho na nose.

Friend's brotherKde žijí příběhy. Začni objevovat