Hoofdstuk 12

56 0 0
                                    

Pov Danielle
"Ik ga je zo missen", hij veegt mijn traan weg. "We kunnen altijd nog Skypen", ik knik. Hij drukt een kus op mijn lippen en loopt dan naar de douane. Ik kijk naar Louis en Eleanor, hij geeft een kus op haar voorhoofd en trekt haar in een knuffel. Ook hij loopt nu naar de douane, ik loop naar El en sla een arm om haar heen. Zayn geeft Pez nog 1 laatste kus en loopt dan wel. "Ik ga ze zo missen" huilt ze, we haken onze armen in elkaar en lopen naar de uitgang.

Overal staat paparazzi, overal. Gelukkig komt er een bewaker van het vliegveld en leid ons er door heen.

Als we thuis zijn plof ik op de bank en pak mijn mobiel, oeh melding. Ik ben getagt in een paparazzi bericht. Vanmorgen zijn de vriendinnen van One Direction in tranen gezien terwijl ze het vliegveld verlieten. Onder het artikel staat een foto van ons drie met de armen in klaar gehaakt en in tranen. Ugh moest dit nou...

Wat is het stil in huis als je alleen bent... Nou ja logisch maar Little Mix heeft een bespreking met Simon, El is boodschappen doen, en de jongens zijn op Tour. Hoe laat is het eigenlijk? 17:50, ik bestel wel eten. Dan kunnen we eten als iedereen thuis is.

Girlsssss💖
U: ik ga eten bestellen, gwn geen zin om te koken. Wat willen jullie?
Jade: Pizzaaaa
Eleanor: 🍕🍕🍕
Jesy: 🍕pizza🍕
Leigh-Anne: Pizza is goed🍕😍
Perrie: 🍕😍🍕😍🍕😍🍕
U: duidelijk....
Perrie: 4x Hawaï💕
Eleanor: 1x Salami💕
U: okay thnx tot zo💋

Zo gebeld. Nu wachten, de deurbel gaat. Wacht wat, dat kan niet. Ik heb 10 seconden geleden gebeld? Snel kruip ik van de bank en loop naar de voordeur. Oh het is El met de boodschappen, "hey gurl". Ze loopt naar binnen en we gaan weer wachten op de bank. Maar ach nu zijn we met zijn 2e en met zijn 2e is altijd leuker dan alleen.

Na 5 minuten komen Perrie en Leigh binnen, "waar zijn Jade en jesy?". "WE HEBBEN DE PIZZA", "daar zijn ze". We lachen en beginnen aan onze pizza.

Iedereen is nu thuis, we hebben kaarsjes aanstaan en een spotify random playlist opgezet. Oftewel het is heel gezellig, "we ain't gotta tell nobody". Tijd voor een nieuw liedje, "your'e insecure, don't know what for". "Serieus, net nu". Ik zet de boxen wat zachter. Iedereen wordt weer een beetje depri en stil. Voorzichtig leg ik mijn pizza punt weer in de doos, dan sta ik op. Eigenlijk heb ik geen idee wat ik doe, maar mijn gevoel zegt dat ik frisse lucht nodig heb. Zo stil mogelijk strompel ik naar de schuifdeuren, een voor een.

Als ik buiten ben ga ik op een bankje zitten. "Hey gaat het?" Ik kijk op, het is Jesy. "Niet echt". Ze komt naast me zitten en geeft me een knuffel. Jesy snapt gewoon dat je soms alleen een knuffel nodig hebt, en geen woorden.

A/N SURPRISE BABY'S NA EEN HALF JAAR EEN SOORT "TRAILER" IK GA T WEER PROBEREN OP TE PAKKEN. Het is trouwens 3:18 nu

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now