Proloog

216 6 0
                                    

Pov Jade

"Meiden schiet op, we moeten gaan" roep ik ongeduldig. "Rustig Jadie we komen wel optijd" roept Leigh anne. Dan komt een hypere Perrie van de trap gestuitert, "ik heb er zo'n zin in" gilt ze. "Omg me two" roept Jesy die achter haar aan loopt. We stappen de auto in en rijden naar de makelaar.

"We zijn er" gilt Perrie, ze springt de auto uit en rent naar binnen. We lopen achter haar aan en gaan bij de balie staan.

"Waar kan ik jullie mee helpen?" Vraagt de man achter de balie. "We willen graag een villa voor ons 4en kopen" zegt Leigh. We hebben van te voren besproken dat zij het woord heeft. "Een villa is heel duur, dat weten jullie toch?". "Maakt u zich over het geld maar geen zorgen". Hij knikt, "ik zal villa's opzoeken die we kunnen bekijken".

We gaan zitten op wat stoelen en wachten. "Zouden er veel villa's zijn?" Vraagt Jesy. Ik haal mijn schouders op, "geen idee". De man typt wat en loopt dan een printer, dan wenkt hij dat we mogen komen. we staan op en lopen naar de man. Hij legt 2 blaadjes neer, "ik heb 2 villa's naar jullie wensen kunnen vinden. Hebben jullie een voorkeur?". Alle 4 wijzen we naar de linker, op de foto ziet hij er perfect uit. "Nou dames volg mij"

Pov Louis

Blij huppel ik naar de auto, we gaan gewoon een nieuw huis halen. We vonden alle 5 dat het tijd werdt voor een nieuwe villa. Snel stap ik als laatste de auto in en rijden we weg.

"We zijn er" roept Liam. Ik spring op, "yeeey". Rest van de jongens begint te lachen. We stappen uit en lopen naar binnen.

"Dag heren waar kan ik jullie mee helpen?". Liam stapt naar voren, "we zoeken naar een nieuw huis. Nou ja, een villa het liefst". Ze knikt en tikt wat in op haar computer.

"We hebben op dit moment 2 villa's vrij. We kunnen ze even bezoeken". Ze geeft ons 2 papiertjes, "welke eerst?". Enthausiast wijs ik naar een grote villa met een rood dak, "die die die". "Jaaaa, die die die" roepen Zayn, Harry en Niall in koor. We kijken Liam aan. "Waar wachten we op" roept hij. volgen haar naar de auto en rijden naar de villa

Pov Perrie

Deze villa is geweldig, mega zwembad in de achtertuin. Super veel kamers, dakterras. Heel veel badkamers, jacuzzi. Eigenlijk gewoon alles. Jesy komt enthausiast binnen lopen, "het heeft een studio en een sportkamer". "Omg zo cool", dan komt Leigh ons tegemoet. "Ook een gamekamer en een dansstudio". "Nog coolerder" gil ik. Dan gaat de voordeur open.

Pov Liam

De voordeur gaat open en ik hoor een meisje gillen, "nog coolerder". Haar stem komt me bekent voor maar ik weet niet waarvan. "Loop maar verder hoor" zegt de vrouw van het Makelaarskantoor. We stappen naar binnen. Als we in de woonkamer komen zien we 3 meisjes staan. "Hey zijn jullie niet Little Mix" zegt Naill. "3/4 ervan" zegt een meisje met blond haar. "JADE KOM IS HIER" gilt ze keihard naar boven. Er komt een meisje met bruin haar de trap aflopen. "Hey" zegt ze "jullie zijn toch One Direction?". We knikken allemaal, dan loop ik naar voren en stel ik me voor. "Liam", "perrie" zegt het blonde meisje. "Liam", "Jade"dit is het meisje wat net van de trap af kwam. En de 2 andere meisjes heten Jesy en Leigh Anne. "Komen jullie ook naar het huis kijken?" Vraagt perrie met een sip toontje in haar stem. We knikken alle 5. "Damn it" vloekt ze zacht.

Nadat we het huis bekeken hebben komen we weer naar beneden. Daar zitten de meiden van Little Mix en de makelaars mensen. "Dit huis is zo geweldig "roept Louis. "Jaaaaa" roept zayn erachteraan. De makelaar man komt naar ons toe gelopen, "jullie willen allebij het huis" iedereen knikt hevig. "En jullie zijn allebij rijk dus bieden heeft geen zin". "Er is maar 1 oplossing, jullie zullen hier met zijn alle moeten gaan wonen... 

Yeeeey proloog af. De hoofdstukken zullen langer worden dan dit. Rond de 1500/2000 woorden. Yeeey nu alleen nog een coverrr -xxx- pippower💕

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now