Hoofdstuk 1

206 5 0
                                    

Pov Perrie

We zitten weer in ons eigen huis. We hebben van de makelaar 2 dagen om te bedenken of we er met zijn alle in gaan wonen. We overleggen nu of we het gaan doen (a/n eigenlijk weet iedereen al wat ze gaan doen maar oke🙈) "oke meiden, wie vind het erg om bij die jongens te wonen?" vraagt Leigh. "Ik niet" roep ik enthausiast en misschien iets te. De rest kijkt me vragend aan, "Perrie" begint Jesy "heb jij ons iets te vertellen". Waarom kennen ze mij toch zo goed. "Wat dan?" Vraag ik onschuldig. "Heb je een crush op een van de jongens van 1D" roept Jade. Oke hoe lul ik me hier uit, "jullie willen toch ook graag in het huis wonen?". Ze knikken "hij is perfect". "Nou dan, en dan maken die 5 jongens mij echt niet uit". "Mij ook niet" roept Jade. "Leigh, Jesy?". "Nope, ik moet het huis hebben. We kijken Leigh vragend aan, als zij ja zegt hebben we heel veel kans op het huis. Maar ze laat ons Express lang wachten, ze weet dat ik daar niet tegen kan. Dan doet ze haar mond open, gaat ze het zeggen gaat ze het zeggen. "We gaan hem kopen" roept Leigh uit. "Jaaaaa" ik spring op en ren naar de telefoon. Ik pak hem en wil een nummer intoetsen. Wacht, wat is het nummer. "Perrie is er iets?", "wat is het nummer van de makelaar". "Leigh staat op, pakt de telefoon uit mijn handen.

De telefoon gaat over. "Met de meiden van Little Mix" zegt Leigh. "Ja wij gaan akkoord met de besslissing. Ja, Van het samenwonen met One Direction. Mhm, oke. Zal ik doen, ja doei". Ik houw het niet meer, "en en en en". "We moeten nog wachten op de  beslissing van One Direction". Ik slaak een zucht en zak op de bank. "Ze hebben in ieder geval nog geen nee gezegt"...

Pov harry

"Okay guys, ik kreeg net een telefoontje van de makelaar. Little Mix gaat akkoord". Zayn begint te stralen, wat heeft die nou weer dan?. Vraag ik later wel. "En wij?" Vraagt Liam, "ik vind het niet zo erg om bij die meiden te wonen. Ze zijn erg aardig volgensmij, en we zijn toch vaak in de studio's" zegt Niall. Ik knik, "inderdaad ik ga wel akoord". "Okay dat is 2". "3" roept Louis. "4" komt Zayn erachteraan. We kijken alle 4 Liam aan. "5" zegt hij droog. Iedereen juigt en ik ren naar de telefoon.

"Met Harry". "Aah Harry, gaan jullie akkoord?". "Ja we gaan akkoord", "zouden jullie dan naar het kantoor willen komen? Dan bel ik Little Mix. "We komen eraan". Ik hang op en loop naar de woonkamer, "jongens in de auto".

"Ze hebben gewoon ja gezegd, omg" roept perrie. Dat hoor je gewoon vanuit de auto. "Ja en dat verbaasd me wel, wie wil er nou met jouw wonen". "Jullie" ik begin te grinniken. "Wat is er?" Vraagt Louis, "hun gesprek". Hij grinnikt mee, dan stappen we de auto uit. Als we de auto uitstappen komt het blonde meisje op ons afgestormt, "dankje dankje dankje" gilt ze. "Perrie, je schrikt ze af" roept Jesy. Met een rood hoofd loopt ze terug naar de rest. We moeten lachen en lopen met ze alle naar binnen.

"En als jullie alle 9 hier jullie handtekening zetten, is het huis van jullie". Ik pak de pen en zet een handtekening. Als iedereen klaar is lopen we weer naar buiten. "Het huis is van ons het huis is van ons" roept Perrie. "Waar liggen de aspirientjes" zegt Louis extra hard. "Nou Lou jij ben net zo erg" roept Zayn ook extra hard. Wow wow wow wacht, Zayn zij wat. Hij had de hele tijd niks gezegd. De andere viel het blijkbaar ook op. Ze wisselde blikken, zovan hier klopt iets niet. Weetjewel. "Anders gaan jullie met ons mee, dan kunnen we wat overleggen over het huis" stelt Liam voor. Ze knikken en rijden achter ons aan.

Ons huis is groot, maar kleiner dan de villa die we nu hebben. We stappen naar binnen. "Ga maar zitten in de woonkamer, dan pakken wij wat te drinken" zeg ik en Ik trekt Louis mee. "Wij helpen wel" roept Leigh me achter na trek Jade mee. We staan bij het aanrecht. "Louis vind je niet dat Zayn raar doet?" Hij knikt.

Pov Jade

"Perrie doet vreemd, vind je niet", Ik knik. Dan kijk ik Harry en Louis aan en loop naar ze toe. "Hoe lang doet Zayn al vreemd?", hij denkt na. "Sinds we jullie tegen kwamen in dat huis", "omg perrie ook". "Zou het?" Vraagt Louis. "Anders ligten jullie Liam en Naill in en wij Jesy, als ze verliefd op elkaar zijn gaan we ze koppelen". Zegt Leigh. Ik knik, ik maak wel een groepsapp. Ik pak mijn mobiel,

"zayn❤️perrie, denken we"

U: niks zeggen tegen zayn en perrie, info volgt later...
Liam: oke
Naill: daarom zijn jullie zo lang ik de keuken😱
Leigh-anne: valt het op?
Jesy: heel erg😐
Louis: oh😅...

"Jongens opschieten" roep ik. "We hadden het gelezen". Met 9 cola lopen we naar de woonkamer. "He he dat duurde lang". "Sorry, ongelukje" zegt harry. "Maar oke het huis" zeg ik. Niall pakt een kaart, "we hebben nog 12 lege kamers. Waarvan 10 met inloop kast en eigen badkamer en 2 gewoon een kamer". "9 slaapkamers en 1 logeerkamer, denk ik?" Iedereen knikt. "Oeh oeh" roept Perrie "ik heb het wat als we van de 2 overige kamers nou een jongenskamer en een meisjeskamer maken". "Jaa goed idee" roept Zayn. Iedereen kijkt elkaar aan. Ik knik ja en wijs met mijn ogen op zayn en perrie. Dan gaan we weer verder. "Maaaaar wie krijgt welke kamer?". "Als we ze nou allemaal langs gaan op de kaart en kijken hoeveel mensen ja zeggen" stel ik voor. Iedereen knikt en Naill wijst naar de eerste Kamer. Hij is niet groter of kleiner dan de rest alleen het raam zit op een andere plek. "Wie o wie?" Perrie en Zayn steken hun hand op. "Dit komt mooi uit want we hebben er 2, tegen over elkaar". Hij zet in de ene kamer Perrie en de andere Zayn. (A/N sorry voor de onduidelijkheid maar het komt erop neer dat Zayn er perrie tegenover elkaar slapen)

Als iedereen een kamer heeft zijn we klaar. De meubels hoeven niet want die staan er al in. Alleen de slaapkamers en de jongens en meisjeskamers zijn nog leeg. Maar die richt iedereen voor zichzelf in. "Zullen wij maar naar huis gaan?" Stel ik voor. "Nee please blijf" roept Louis. Iedereen kijkt hem raar aan, "El komt zo en dan kunnen jullie haar ontmoeten". "Wie is El" vraagt Jesy. "Eleanor, mijn vriendin. Ik weet zeker dat jullie goede vriendinnen worden" zegt hij trots. Dan gaat de deur bel. "Ik ga wel" roept Louis. De deur gaat open en een meisje met bruin haar komt binnen. "Hey jullie moeten Little Mix zijn", ik sta op "jade" "Eleanor". En de rest stelt zich ook voor. Ik ga Louis even plagen. "Weetje Eleanor. Louis dwong ons bijna om te blijfen zitten, we moesten en zouden zijn vriendin ontmoeten" zeg ik met een big smile. "Aaaawh dat is zo lief" roept ze. Dan loopt ze naar de bank en geeft Louis een kus op zijn wang. "Aaawh wordt Louis een beetje rood" plaagt Harry hem. Hij trekt Eleanor mee naar de tuin, "wij gaan wel even naar de tuin. Ze pesten mij hier allemaal". "Wij gaan ook" zegt Leigh. Ik knik, "dag Eleanor" roepen we in koor en dan lopen we de deur uit.

Pov Louis

"LOUIS KOM JE?, ZAYN IS WEG DUS KUNNEN WE ONS PLAN BESPREKEN". "Plan?" Eleanor kijkt me niet begrijpend aan. "We gaan zayn en perrie koppelen". "Omg ik doe mee" roept ze enthausiast. En we rennen naar binnen, "jongens el...". "Ik doe mee" en ze ploft op de bank. "Ik voeg je ff toe in de groeps app", ze knikt en ik pak mijn telefoon. "Zo toegevoegd". "Ik vind dat we Zayn een beetje moeten uithoren. En als hij op haar is moet we hem pushen om haar op date te vragen" Zegt Harry. Iedereen knikt instemmend. "Dat is zo'n goed idee, maar wie hoort Perrie uit? Vraagt Eleanor. "De meiden van Little Mix" zeg ik. Ze knikt "ik hoop dat ze elkaar leuk vinden" "ja ik ook, ze zouden een leuk stel zijn". "Wie zouden een leuk stel zijn", ik draai me om. Daar staat Zayn...

Yeeey eerste hoofdstuk, no worries zerrie komt snel en ik wil nog wat zeggen. Dit wordt een happy boek☺️😄. Een boek zonder grote problemen, natuurlijk wel is een ruzie. Maar geen snijden, zelfmoord pogingen en dat soort dingen. -xxx- pippower💕

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now