Hoofdstuk 8

115 1 0
                                    

POV jade

Ik zit in de stoel bij Lou, de visagiste van One Direction. Ze stelde voor om ons ook te doen, en nou ja nu zit ik hier. "Kan ik ook eindelijk is meisjes doen", ik grinnik "je mag er hier na nog 2 doen". "Yeeeey", ze gaat nu bezig met mijn oog make-up. Dan stop ze ineens "Lou is er iets", "zijn Perrie en Zayn een stelletje?". "Jaa schattig hè" roep ik, "let op". "Zerrie" Zayn en Perrie kijken allebei op. "Aaaawh" roept Lou en gaat dan verder. 5 minuten later is ze klaar. "Klaar", ik kijk in de spiegel "wat mooi". "Pezzz jij mag", ze geeft Zayn nog een kus en staat dan op van zijn schoot. Ik loop naar Eleanor en Danielle, "heey meiden, zin in het interview?". "Ik ben zenuwachtig" roept El, "je hoeft alleen maar vragen te beantwoorden meer niet". "Oh echt?", "ja wat dacht jij dan" zegt Dani hikkend van het lachen. Dan worden we geroepen door iemand die ons verteld waar we moeten zitten. Even voor het idee, de volgorde van links naar rechts.

Leigh-Jesy-Jade-Perrie-Zayn-Harry-Niall-Liam-Danielle-Louis-Eleanor

Het is een live interview dus hebben we nu nog een half uur vrije tijd, we zijn met alle meiden (ook Lou) naar de Starbucks gegaan. Nu zitten we aan een tafeltje met ons drinken, het is echt heel gezellig. Maar na 10 minuten moeten we toch echt terug lopen willen we niet te laat komen op het interview. We lopen de studio binnen en moeten gelijk op de banken gaan zitten.

Pov Eleanor

Het interview begint, "goedenavond mensen. Ik zit hier met Little mix, One Direction en Eleanor en Danielle. Ze wonen sinds kort samen met zijn alle in één huis, "Leigh hoe is dat?"."het is echt heel gezellig, maar het kwam voor ons allemaal een beetje als een verrassing". "Kan je daar meer over vertellen Niall?", "ja hoor. We vonden het huis waar we nu wonen allebei heel mooi, en de makelaar zij: of jullie wonen hier samen of niemand. En het leek ons heel gezellig". "Mooi mooi en Little Mix, 3 nieuwe nummers hè Jesy?. "Ja echt heel cool", "weten jullie de titles al?". "We weten nog niks". "One Direction jullie ook 3, weten jullie daar al meer van Harry?". "Nee wij ook nog niet", "dan nu even iets heel anders, het nieuwe celebrity koppel. Perrie Edwards en Zayn Malik oftewel Zerrie, jade had je het verwacht toen je ze zag". "Ja, het was liefde op het eerste gezicht". Omg, Perrie en Zayn worden rood. Oké zou ik ook doen... "Ik vind het heel schattig", "Eleanor" een vraag aan mij omg "hoe vond je het toen Louis je vroeg om bij jullie te wonen". "Echt heel leuk, ik heb ook gelijk ja gezegd", "nog steeds gelukkig samen?". "Jaaa heel erg" roept Louis en iedereen moet lachen. "Danielle, weet jij waarom je hier bent?" "Eehm voor een interview?" Iedereen moet weer lachen. "Nee, er is hier iemand die iets moet vragen" "lieve Danielle" het is Liam "wil je ook bij ons komen wonen?". "Jaa heel graag" ze geeft Liam een kus en de hele zaal schreeuw aaaaaawh. "Dit was het interview, hopelijk tot de volgende keer?", "Jaa tot de volgende keer" roept Louis. We lopen weer backstage en krijgen allemaal een flesje water. "Nu is de club compleet, iedereen woont er" roep ik. "Jaaaaa super gezellig" roept Louis terug. We lopen naar de uitgang van het gebouw, "holy shit" roept Jesy. "Wat is er?", "fans, heel veel fans". "Volgens mij zijn het Mixers en Directioners" roept Perrie boven het kabaal uit. "Louis ik ben bang" fluister ik, "het komt goed, we wachten op Paul en kunnen we er langs". "En anders ga je met mij mee, dan sleur ik je er door heen" roept Perrie terwijl ze een selfie maakt met de fans door het raam heen. "Ik zou op Paul wachten" roept Leigh, "nouhou dat is niet lief..."

Na 10 minuten is Paul er, "El hoofd naar beneden houden. En niks zeggen, ook niet als ze Larry schreeuwen ofzo". Ik knik, "oké El. Daar gaan we". Ik houd mijn hoofd naar beneden en Louis sleurt me mee, er worden heel veel dingen geroepen zoals Larry of Elounor for ever. Er wordt ook een paar keer aan mijn haar getrokken. Maar ik zie het einde al. "We survived" roep ik blij, "ik oook" roept Danielle die net uit de grote menigte komt. Ik geef Louis een kus en stap de auto in. "Zit iedereen?", ik kijk om me heen "waar zijn Perrie en Jesy?". De deur wordt opengegooid, en iedereen kijkt naar buiten. "Daar" roept Zayn, ze staan bij een meisje in een rolstoel. "Wie loopt er even heen?", "ik wel" het is Zayn. Hij zit aan de buitenkant dus dat is makkelijk, dan hoeft hij niet als een of andere ninja over iedereen heen te klimmen.

Pov Zayn

Snel klik ik de riem los, ik stap uit. Gelijk wordt er heel hard geschreeuwd, ik wurm me door de massa. "Omg dat is Zayn Malik" zegt het meisje in de rolstoel. Perrie kijkt om, "hey" ze pakt mijn hand. Overal klinkt aaaaawh "dit is Abbey ze is een groot fan, maar ze heeft ons nog nooit in het echt gezien. Door haar rolstoel" ik steek mijn hand uit, "Zayn" "Abbey. Mijn droom komt uit, ik ontmoet gewoon mijn idolen".

We hebben nog even met Abbey gekletst maar nu moeten we echt gaan. We nemen afscheid en lopen terug naar de auto. Ik stap in en ga naast Perrie zitten, snel klik ik mijn gordel vast en de motor start. "Nu wil ik nog wel 1 ding weten" grijnst Louis terwijl hij mij en Perrie aankijkt. "Toen jij Perrie en Jesy ging halen, hoorde we in een keer overal 'aaaaawh'. Wat deden jullie?", "wil je het echt weten Lou". Begint Pezz "Wil je het echt echt echt weten?" Hij knikt heel hard. "Ik...." De rest hangt bijna aan Perrie's lippen terwijl er niks bijzonders gebeurd is "ik pakte zijn hand". De rest kijkt teleurgesteld, "ik had veel meer verwacht" geeft Niall toe. Ik begin te lachen en geef Pezz een kus op haar wang, "ja zoiets als dit" zegt Jade. De motor stopt en iedereen stapt de auto uit behalve Liam en Dani. "Wij rijden door naar Dani's huis, nou eigenlijk dat van haar ouders. Maar om haar spullen in te pakken". Iedereen knikt en we zwaaien ze uit, ik doe de voordeur open en plof op de bank. "Wie moet er koken?", "ikkkkuuuuh" roept Jesy en ze rent de keuken in. Ik ontgrendel mijn mobiel en check mijn meldingen.

Mama: kom je snel weer een keer langs, dan kunnen we bij kletsen. Want jij hebt ons wel wat te vertellen, kusjes💋
U: waar heb je het over😉
Mama: je weet best wat ik bedoel
U: okay okay, dit weekend?
Mama: is goed, neem haar mee
U: nee dat is awkward, hebben nog geen 24 uur😒
Mama: kijk maar tot zaterdag😚
U: tot zaterdag😚

Ik vergrendel mijn mobiel, WoW ik had niet eens gemerkt dat Niall, Louis, Eleanor, Jade en Leigh hier zaten. Waar zou Pez zijn?, ik sta op van de bank en loop naar haar kamer. *klop klop*, "binnen". Snel doe ik de deur open, ze zit achter haar bureau op haar MacBook. "heey ik vroeg me af waar je was". "Nou hier" ik grinnik en loop dichter bij, "ik zocht een bed". Ze klapt haar laptop dicht en staat op, "je mag zolang wel bij mij slapen". "Echt, want ik kan wel op een matras op de grond slapen", "ik heb toch een groot 2 persoonsbed, dus dat maakt mij niet".

Pov Perrie
Ik loop naar hem toe en geef hem een kus op zijn mond, het was een magisch moment. Dat helaas verstoort moest worden, de slaapkamer deur wordt opengetrokken. "Oh ongemakkelijk, we gaan eten" zegt....

Wouw echt spannende cliffhanger. Nee maar wie zou het zeggen, tam tam taaaam. -xxx- pippower

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now