Hoofdstuk 7

119 1 0
                                    

Pov Liam
We zitten nog steeds allemaal op de banken een beetje met onze mobiel en de tv staat aan. Niemand let erop maar oké, Maar dan komt er iets op tv wat me wel boeit. Er is vanavond weer een nieuw celebrity-koppel onstaan, Zayn Malik en Perrie Edwards hadden vanavond een date op het strand. We weten niet of dit de eerste keer was of dat ze al langer daten maar het zag er geslaagd uit. Dan komt er een foto in beeld waar Zayn en Perrie aan het zoenen zijn. "Aaaawh zo cute" roept Eleanor. Iedereen is helemaal blij en hyper. "Het is ons gewoon gelukt" zegt Harry, "Niall nu zijn wij de enige die single zijn van 1D. Ze kijken sip, "het komt goed jongens, jullie vinden de ware wel". "Ik ga eten halen" zucht Niall. En hij loopt naar de keuken.

Dan gaat de deurbel, dat zal Daan wel zijn. Ze ging spullen ophalen voor vanavond. Ik loop naar de voordeur en doe hem open, "hey Dani" ik geef haar een kus we lopen samen naar de woonkamer. Haar spullen hebben we gewoon in de gang gelegd . "Dani Dani Dani heb je gehoord van Zayn en perrie". "Nee nog niet", El trekt haar mee en alle meiden volgen haar. De jongens staan ook op en lopen mee. Ze zet de flatscreen aan in de meidenkamer en laat het nieuws van net zien. "Omg zoooooo cute"

POV Niall

Ik sta in de keuken en hoor de voordeur opengaan. Dat zijn vast Perrie en Zayn, ik loop naar ze toe. "Hoe was het" vraag ik grijnzend, "heel leuk" roept Perrie. "Jullie waren nog op het nieuws", ze kijken me raar aan. "Volg me", ik loop naar de woonkamer. Ik AirDrop mijn telefoon aan de tv en laat het fragment zien, ze zijn helemaal rood. "Zijn jullie nu samen" vraag ik nieuwschierig, "jaaa" en Zayn drukt een kus op Perrie's wang. "Ik vind het heel schattig" zeg ik. "Kom" hij trekt Perrie mee naar de tuin. "Dag Zerrie roep ik ze na" mmm mooie shipnaam. De andere komen van de trap af, "nialler met wie was jij net aan het praten". "Met Zerrie" Zeg ik zo gewoon mogelijk. De rest kijkt me raar aan, ik haal mijn schouders op en loop naar de keuken. Harry loopt achter me aan, "Zayn + Perrie is Zerrie" zegt hij. Ik wijs op de tuin, Zerrie zit samen op een bankje. Alleen zie je alleen hun silhouetten door het maanlicht. Ik maak een foto en zet hem op twitter #zerrie❤️ #cute💑 ik tag ze en sluit twitter af. Ik naar de woonkamer samen met Harry, "OMG hoe kan ik zo dom zijn. Roept Eleanor "Zayn en Perrie, Zerrie". "Hé hé" zegt Harry en hij ploft op de bank. "Waar zijn ze?", "tuin". Iedereen staat op en loopt naar de ramen bij de tuin. Na 5 minuten komt iedereen terug, "dat was zo schattig". Dan gaat iedereen naar boven en naar bed. Ik kijk nog een keer naar Zerrie en zie net dat ze elkaar een kus geven, ik ben blij voor Zayn. En met die gedachte loop ik naar boven.

POV Zayn
"Zullen we weer naar binnen gaan?", ze knikt. We lopen naar boven, "bedankt Zayn. Voor vanavond". "Geen probleem", ze geeft me een kus op haar wang en loopt haar slaapkamer in. Ik doe de deur van mijn slaapkamer open en loop naar binnen. Snel kleed ik me uit en ga in bed liggen, nog geen paar minuten later lig ik in een diepe slaap.

Langzaam wordt ik wakker, ik doe mijn ogen open. Voor me hangen 4 hoofden, "wtf" roep ik uit. "Hoe was het gister" vraagt Liam, "heel leuk" ik krijg een lichte blos op mijn wangen. "Zijn jullie samen?" Dat was Louis. "Had je dat nog niet door" roept Niall terwijl hij Louis een tik op zijn hoofd gaf. "Mag ik even aankleden enzo?", ze lopen mijn kamer uit en ik stap uit bed. Uit een doos pak ik wat kleren en ik stap de badkamer in.

Na gedoucht te hebben en aangekleed te zijn ga ik naar beneden. Alleen Lou en El zitten nog maar beneden. "Goedemorgen", "hey ga je ook mee naar de bouwmarkt. Voor verf en zo?". Ik knik, "wie gaan er nog meer mee". Eleanor kijkt vragend naar Louis, "Niall, Liam, Danielle, Jesy, Jade, Leigh, El, ik en Perrie". "Eigenlijk iedereen behalve Harry..", hij knikt. Ik pak een broodje en loop weer de trap op. "Hey Zayn" het zijn Leigh en jade. "Hey meiden". "Heey Perrie", "heeey Zayn" ik geef haar een kus. "Ga je ook mee naar de bouwmarkt?" Ik knik. "Kom je mee naar beneden?" "Ik pak even mijn schoenen dan kom ik", ik trek snel mijn schoenen aan en loop weer naar buiten. "Bedankt voor het wachten" "geen probleem" ik pak haar hand en samen lopen we naar beneden. "Aaaawh Zerrie" roept Louis als hij ons ziet. Perrie laat mijn hand los en loopt naar Eleanor en Louis. Ze drukt zijn hand in die van El, "aaaawh Elounor". Iedereen moet lachen en ze pakt mijn hand weer. We stappen snel de auto in op weg naar de de bouwmarkt.

"Ik neem mintgroen" roept Perrie, "ik roze" roept Jade. En zo gaat het de hele tijd. Iedereen schreeuwt en roept door elkaar. Ik heb simpel donkerblauw gepakt en ben toen op een bankje gaan zitten. Wachtend tot iedereen uitgeschreeuwd is, "hey. Welke kleur heb jij?". Het is Louis "donkerblauw, jij?". "Oranje" zegt hij grijnzend, "vond Eleanor het goed" vraag ik vol verbazing. "Wat vond ik goed?" Daar staat Eleanor, "oranje". "Het is een mooie tint" dan loopt ze weer naar de meiden. "Zayn" dit keer is het Perrie, ze komt aangehuppeld en ploft op mijn schoot. "Welke kleur heb jij" ik laat hem zien "mooi", "jij" vraag ik. Het is een mintgroene kleur, hij is best mooi "echt iets voor jouw". Ik geef haar een kus en met zijn alle lopen we naar de uitgang.

We zijn weer thuis en iedereen is bezig met de muren verven. We hebben gekozen om dat zelf te doen, gewoon omdat dat leuk is. Ik heb net 2 muren af, nog 2 te gaan. Maar ik ga nu even wat drinken pakken. Ik loop naar de trap, en ga naar beneden. Beneden zit alleen Niall, "hey al ver?". Hij kijkt op "anderhalve muur, maar ik had honger". Ik pak een blikje cola en loop naar boven, zal ik even naar Pez gaan?

POV Perrie

Het gaat best goed, ik ben bezig met de 2e muur. Ik rol mijn verf roller in de verf en doe nog een stukje. Ik draai me om, daar staat Zayn. Hij leunt met zijn schouder tegen de deurpost. "Zayn" ik loop naar hem toe en geef hem een knuffel "hoe gaat het bij jou?", "goed ik heb nu 2 van de 4 muren af. Maar ik kwam even bij jouw kijken", "dat is lief". "Ik ga weer verder, zie ik je zo?" Ik knik en geef hem een kus. Dan pak ik de verfkwast weer en ga verder.

We zijn 2 uur verder maar ik ben klaar, en ik ben niet ontevreden over het eindresultaat. Ik kleed me snel even om en werk mijn make-up bij. We hebben namelijk zo een interview met iedereen Little Mix, 1D, El en Dani. Zo leuk, snel loop ik naar beneden. Daar zitten Jesy en Jade, "hey gurlzzz". "Hey meid" ik ga bij ze zitten. "We moeten morgen naar de studio, ze hebben 3 nieuwe liedjes". "Iiiieeeeh leuk, hoe heten ze?". "Weet ik niet dat zijden ze niet", "waar is de brand waar is de brand" Louis komt de trap afgerend met Liam achter zich aan. "Er is geen brand" zeg ik twijfelend, "meestal als iemand zo gilt is er brand". "Is het vaker gebeurd" vraag ik nu verbaasd, Louis wil wat zeggen maar Liam doet zijn hand er voor "mond dicht Lou". Ze gaan naar de keuken en ik kijk ze verbaasd na, "moet ik nu bang worden?". "Geen idee Jesy geen idee", ik pak mijn mobiel en ga naar instagram. "Whuuut meer dan 4000 reacties" ze gaan naast me zitten. "Oh ik snap hem al" zegt Leigh, ik kijk haar vragend aan. "Zerrie", OMG natuurlijk. Ik scrol door wat reacties, de meeste zijn dingens zoals I❤️zerrie maar er zitten ook wat haatreacties tussen blijf met je poten van Zayn af💀😠. Maar daar trek ik me niks van aan. Dan komt iedereen naar beneden en kunnen we naar het interview gaan.

Yeeey hoofdstukje klaar, dinsdag moet ik weer naar school. Vroeg opstaan enzo, nu al geen zin. Maar ik overleef het wel😂 hoop ik😳. Veel plezier vandaag nog met wat je gaat doen❤️ -xxx- pippower💕

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now