Hoofdstuk 4

140 2 0
                                    

Pov Niall
De foto in de groepsapp is zo cute.  Toen Zayn hoorde dat Perrie kwam werdt hij heel zenuwachtig. Wij hebben hem dan ook gepusht om de deur open te doen. De deur van de kamer gaat open, Louis en Eleanor komen hand in hand binnen en daarachter lopen Zayn en Perrie met een rood hoofd. "Dat duurde lang" zeg ik met een onschuldig hoofd. "Fuck hou Horan". We moeten lachen en iedereen gaat zitten. "Waarom ben je nu al weer terug?" Vraagt Jesy aan Perrie. "Ik ging niet zo lang" ik pak mijn mobiel en iedereen volgt mijn voorbeeld

Zayn: moest dat nou😑
Louis: jaaaa
Jade: als we er nou niet meer over praten op app, dan voeg ik Perrie toe en is ze niet zo loner meer op app😏
Harry: okay doe maar
U: 3...2...1...
Leigh: wacht de naam!
jesy heeft het onderwerp gewijzigd in "Little mix en 1D zijn cool"
Eleanor: en ik dan😔 en Daniëlle
Jesy: jullie horen bij 1d☺️
Eleanor: yeeeey
Jade heeft Perrie toegevoegd
Jade: heeey pezz
Jesy: perrie😚
Leigh: Perrieeee💛💜❤️
Perrie: girls💕
Louis: and boys💙
Perrie:😈
Eleanor: pezzieee😚💖💋
Perrie: elll🎀💕💖
Zayn: hey
Perrie: hay🙋
U: ik heb honger🍕🍔🍟🍗
Liam: dat heb je altijd

"Pez wij gaan shoppen, ga je mee?" Vraagt Jade. Ze knikt en de meiden staan op. "Tot morgen in het nieuwe huis" roep ik ze na. Ik sta op en loop naar de keuken, wat zal ik is gaan eten.

POV Perrie
Na de primark en de Hollister gaan we wat drinken op een terrasje. De meiden doen heel geheimzinnig al de hele dag en gister trouwens ook. "Meiden is er wat, jullie doen echt raar". "Daar kom je nog wel achter" zegt Jade op een geheimzinnig toontje. Nou dit is gemeen, ik wil het weten.

Na het shoppen ga ik mijn spullen in pakken voor het verhuizen. Ik leg 2 setjes kleren klaar met ondergoed en 1 pyjama  voor morgen en overmorgen de rest van mijn kleren stop ik in dozen. Voor mijn onesies had ik gewoon een aparte doos nodig. Mijn make-up zit ook in de dozen bij mijn kleren en badspullen. Dan is mijn decoratie aan de beurt. Ik haal alle lampjes en posters en versieringen weg. Als dat ook in dozen zit haal ik met hulp van Liam mijn kast en bed uit elkaar. Ik hoopte dat het Zayn was, maar ach Liam is ook aardig. Nu alleen mijn MacBook, iPad en mobiel lader en accessoires nog. Na een paar uur ben ik dan eindelijk klaar, ik heb 6 dozen, 2 pakketten meubels en 3 vuilniszakken. De meubels en vuilniszakken gaan weg, want ik haal een nieuw bed en er zit een inloopkast bij. En vuilnis is vuilnis. Alle meubels uit de woonkamer hebben we aan een goed doel gegeven, dat is ook al allemaal weg. De dozen staan al bij de voordeur en mijn meubels zijn naar de schroothoop. Nu is mijn kamer helemaal leeg... Ik loop naar beneden, daar zitten Jesy en Leigh. "Hey meiden ook klaar?" Vraag ik. Ze knikken, "mijn kamer is nu zo leeg" zegt Leigh. "Inderdaad" mompelt jesy, dan komt Jade de trap af met een paar dozen. "Dit waren de laatste" zegt ze. Nu is het huis helemaal leeg. "Maar wacht waar slapen we eigenlijk vannacht?". "Op matrassen op de grond" zegt Leigh. "Welke matrassen dan?", "die op zolder" ik knik en loop naar zolder. Daar liggen 5 matrassen, maar wij zijn toch met 4? "Wie blijft er vannacht nog meer slapen?" Roep ik keihard naar beneden. "Ikkkkeeeeeh" daar staat Eleanor, "Eleanor" roep ik blij.

Na een paar uur gekletst te hebben gaan we slapen, het is al 1:20. En morgen hebben we een drukke dag, "morgen gaat hij haar vragen" zegt Leigh zacht. "Jaa i know" fluistert Jesy terug, "nee vandaag" dat was Jade. "Het is al na 12 uur". waar zouden ze het over hebben? Dan val ik in slaap....

"Perrie wakker worden". Omg ik ben mooeee laat me slapen, "Perrie de verhuiswagen is zo bij het nieuwe huis. Met de jongens". Ik doe mijn ogen open en zie daar 4 paar ogen naar me kijken. Snel gooi ik de dekens van me af en ga me klaar maken. Als ik beneden kom staat iedereen daar met een tas. "Wat staan jullie daar te doen?", "het eten is op dus gaan we ontbijten in het centrum". Ik pak snel mijn tas we lopen de deur uit.

"Eeelll" Louis komt op ons af gerend. "Wat doen jullie hier?" Vraagt Eleanor. "ontbijten en jullie?" Zegt Liam. "Wij ook" roep ik enthousiast "ga anders met ons mee, dat is gezellig". Met zijn negenen lopen we naar een ontbijttentje, hij is klein maar gezellig. Ik ga naast Jesy en Eleanor zitten en bestel eten.

POV Louis
Na het eten gaan we naar het nieuwe huis, "El ik kan niet wachten om je onze nieuwe kamer te laten zien" zeg ik enthousiast. "Onze? Het is toch jouw kamer" zegt ze lachend. Ik begin te blozen "het is zo leuk om onze te zeggen". Ze begint te lachen en geeft me een kus. Dan komen we bij het huis, Liam doet de deur open en we lopen naar binnen. "Het is nog precies het zelfde als de vorige keer" merk ik op. "Lou deze meubels zijn van ons" zegt Harry. "Oh..." En iedereen begint te lachen. Ik trek El mee naar "onze" kamer, "hier is de inloopkast en daar onze privé badkamer". Dit is het moment "Ik ga heel even wat vragen beneden", ze knikt en ik loop naar beneden. "Jongens zal ik het nu vragen of vanavond". "Ik zou vanavond vragen" zegt Harry en de rest knikt. Ik ga weer naar boven, "El heb je het balkon al gezien?" Ik open de deur en we gaan er samen opstaan. Ik sla mijn arm om haar heen en geniet van het uitzicht.

"Zayn is zenuwachtig hè" zegt Eleanor opeens, ik grinnik " ja". We lopen weer naar binnen en gaan naar beneden. Liam en Zayn zitten op de bank "Wanneer ga je het vragen?" Vraag ik, "vanavond". Ik knik dan klinkt er een luide toeter, "de verhuiswagen roep ik. Ik ren naar buiten en gooi de voordeur open. Ik had 5 dozen denk ik snel, ik spring er in en pak de eerste 2 Louisdozen en breng ze naar de woonkamer. Dan pak ik nog 2 Louisdozen en daarna de laatste. "Ell" ik kijk haar lief aan "zou jij die 2 dozen mee willen nemen?". Ze zucht maar pakt ze toch alle 2.

Na het eten loop ik naar de tuin met El, ik kijk nog een keer naar de jongens en die knikken me bemoedigend aan. "El ik wil je wat vragen", haar ogen worden groot. "Rustig het is geen huwelijksaanzoek" ze begint te lachen, "maar ik wouw vragen of je bij ons komt wonen. Bij mij en bij de jongens en Little mix". Ik kijk haar aan, "lou tuurlijk wil ik dat". Ze geeft me een knuffel, ik kijk blij naar de jongens die hun duim opsteken. We gaan op een bankje zitten, "zij je daarom vanmorgen ook per ongeluk onze kamer". Beschaamd kijk ik naar de grond, "ja". Ze geeft me een knuffel en samen kijken we naar de sterren.

POV Zayn
Nog een paar minuten dan ga ik haar op date vragen, de jongens en meiden weten zeker dat ze ja gaat zeggen. Maar toch ben ik zenuwachtig... Het is nu echt bijna tijd, als Perrie zo naar beneden komt moet ik de keuken in stappen. Simpel toch, toch...
Harry geeft me een teken dat ze eraan komt. Ik ga klaar staan om het hoekje en wacht, de keuken deur gaat open. Daar staat ze, ik loop het hoekje om "Perrie" begin ik

Zegt ze ja of zegt ze nee🙈 jullie allemaal "ja natuurlijk duuuh😓🙈" whahhah sorry ik ben blij dat ik weer een hoofdstuk af heb. En Eleanor komt er ook wonen. Daniëlle komt ook dont worry😱😉🎀 en ja ik weet dat Liam en Danielle niet meer samen zijn maar ik vind ze samen zo leuk...
-xxx- pippower💕

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now