Hoofdstuk 11

109 3 3
                                    

Pov Perrie
"Bye guys tot morgen", ik stap de auto in en sla de deuren dicht. Zayn komt via de andere kant, we klikken onze riem vast. Chauffeur Michael start de auto en we rijden weg.

"Zayn" hij kijkt op, "ja?". "Hoelang is het rijden?", "anderhalf uur". Ik knik en ga tegen hem aan zitten, na een halfuurtje komt Change your live op de radio. "Mag hij wat harder" vraagt Zayn, Nooooo please. Ik haat het om mijn eigen stem te horen. "Moet dat", hij grinnikt en knikt. Ik rol met mijn ogen en ga naar buiten staren.

"Bedankt voor het rijden". Snel gooi ik de auto deur dicht en loop ik achter Zayn aan. "Zenuwachtig?", "beetje". Hij knijpt in mijn hand en drukt op de bel. This is the moment

De deur wordt opengedaan door een vrouw met bruin haar en bruine ogen, net zoals Zayn. "Jij moet Perrie zijn, toch". Ik knik, "leuk je te ontmoeten". "U ook mrs. Malik", "noem me maar Trisha hoor". Ik voel mijn wangen rood worden, "hi darling" ze geeft Zayn een knuffel en we lopen naar binnen. Op de bank zitten 1 man en 3 meisjes, de man staat op en steekt zijn hand uit "Yaser" "Perrie". "Ze is nog mooier dan op de foto's" fluistert het kleinste meisje. Mijn wangen kleuren rood. Het meisje dat naast haar zit geeft haar een beuk in de zij met haar elleboog. "Pezz dit zijn Safaa, Waliyha en Doniya. Sisters dit is Perrie". Ik zwaai verlegen "hi". Waliyha staat op en geeft me een knuffel "ga je mee naar boven" zegt ze met een knipoog. Ik knik en ze trekt me mee.

"Perrie, ik wil je graag leren kennen. Vertel is iets over jezelf". Doniya en Safaa komen er ook bij zitten, "Ik ben Perrie Edwards. 20 jaar en eehm, hebben jullie nog vragen?". "Wacht ik zet eerst even muziek op, is Little Mix goed". "Ja hoor, maar eehhh. Wie zitten er eigenlijk in die band?" Vraag ik zo onschuldig mogelijk. De eerste tonen van DNA schieten door de kamer, "geen idee eigenlijk, ik ga het googelen". Ze pakt een IPad, "Little mix, zoek.... Een Britse meidenband gevormd in 2011 tijdens de X-Factor. Leden: Jade Thirwall, Jesy Nelson, Leigh - Anne Pinnock en Perrie Edwards". Omg ze hebben het nog steeds niet door, Waliyha legt de IPad weg. "Jongens" zegt Doniya opeens "zij is Perrie Edward". "Serieus" ik knik. "Wouw dat duurde lang" lacht Safaa. "Wacht even, Perrie. Ben jij die uithaal bij about the boy ook". Ik knik "wouw dat is zoo cooooool". "Meiden eten"

We lopen naar beneden, "hey pez. Zijn ze een beetje aardig geweest". "Jaa heel erg, je hebt hele leuke zusjes", we gaan aan tafel zitten en we krijgen eten opgeschept. "Mam, Perrie zit in die meidenband die ik vaak luister. En ik had het helemaal niet door, en dat liedje 'About the boy' die uithaal daarbij doet zij ook". "Die hele hoge?" Waliyha knikt, "ze heeft dat liedje zo vaak opstaan" haar wangen kleuren rood.

Na het eten  help ik Trisha met afwas, "jij zingt dus ook". Ik knik, "ik heb je gezien op de X-factor". Ik kijk haar verbaasd aan "serieus?". Ze knikt, "Zayn vond je toen ook al leuk, hij dwong ons bijna om op jullie band te stemmen". Ik begin te blozen, "Zayn zij ook een keer". "Wat zij ik een keer?" Hij komt de keuken ingelopen, Trisha giechelt "2 jaar geleden. Toen X-factor op tv was toen je zij dat je aan Simon haar nummer zou vragen, maar dat hij het niet gegeven had". "Aaaawh schattig" roep ik, "mam stop please" ik geef hem een kus en ga Trisha weer helpen met de afwas. Hij loopt de keuken uit, "jullie zijn zo schattig samen".

"Het was een leuke dag, he?". "Ja heel erg", hij doet het de lamp uit. En dan wordt ik in de duisternis gezogen.

Pov Louis
"El wat zullen we gaan doen, iedereen is weg..". "Zullen we beginnen met ergens ontbijten?" Ik knik en we pakken onze jas en portemonnee. We lopen richting het centrum, "omg dat zijn Louis en Eleanor" roept een meisje. "Nee niet naar toe gaan,  laat ze nou even tijd samen hebben. Ik heb gehoord dat ze binnen kort op een lange Tour gaan. Je komt ze een andere keer wel tegen" zegt een ander meisje. Ik kijk naar El en we glimlachen even.

"We hebben nog maar 3 dagen, vandaag, Maandag en Dinsdag. En dan moet je al weg". "Ja ik weet het, en het ergste is nog dat er niemand op bezoek mag komen zodat we ons 100% kunnen concentreren". El kruipt tegen me aan, en zo blijven we even zitten. Tot de voordeur opengaat, "hey we zijn thuis" het zijn Jesy en Leigh. "Hey waar is iedereen?" , "Pez is met Zayn naar Bradford, Liam en Danielle zijn uit en Niall en Harry zijn bij familie". "Waar is Jade?", "de vlucht die ze wou nemen terug was volgeboekt, nu moet ze die van morgen nemen"

"Zullen we pizza bestelen?" Iedereen (Jesy, Leigh, Danielle, Liam en El) knikt.

"Dus 4 salami en 2 Hawaï", "nee doe maar 5 salami en 3 Hawaï" roept Zayn die net met Pez komen binnen lopen.

"Ze zijn erover 3 kwartier" ik ga weer op de bank zitten en scrol een beetje door twitter, tot ik bij een tweet van Zayn kom. Het is een foto van Waliyha, Doniya, Safaa en Pez. 'Four best girls ever', ik stoot El aan en laat haar de tweet zien. "AAAAWH" iedereen Kijkt haar aan. "Iets op twitteer",

"Pizza is er" Dani en Liam staan op. Ze komen terug met 8 dozen pizza. Ik open mijn doos en ga eten, ondertussen kijk ik om me heen. Perrie is aan het kletsen met Jesy en Leigh, Zayn met Liam en El met Dani. Waarom ik deze familie nou verlaten, voor een tijdje dan maar het zijn wel 4 maanden....

We hebben nog een film gekeken, maar daarna is iedereen in bed gaan liggen. Ik keg mijn mobiel weg en doe de lamp uit, Eleanor slaapt al. Ik sla mijn armen om haar heen en val ook in slaap.

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now