Hoofdstuk 10

97 1 0
                                    

Pov Jesy
"Leigh, jade en Perrie blijven we heel lang weg". "Hoelang zijn ze al weg dan?", ik kijk op mijn mobiel "15 minuten" "kom we gaan wel even kijken". We staan op en lopen naar de kantine van het gebouw, hmmmm hier zijn ze ook niet. "Jess misschien zijn ze op het toilet?", ik knik en we lopen richting het damestoilet.

"OMG PERRIE, WAT IS ER GEBEURD" roep ik. Haar neus en lip bloeden en op haar armen zitten blauwe plekken. Ik kijk even naar Jade maar die is te druk met Perrie's wonden schoon maken. "Ik kwam Nikita tegen" ze zucht even "we hebben elkaar nooit gemogen, al sinds de 1e klas niet. En uit het niets sloeg ze me en liep het uit tot een bitchfight". Ik knik en ga naast haar zitten.

Leigh verbreekt de stilte, "doet het pijn?". "Een beetje, maar ik overleef het wel". Na een paar minuten lopen we weer het toilet uit, door het gedoe met Perrie hebben we de rest van de dag vrij.

"We are homeeee" schreeuwt Jade enthousiast. Eleanor komt op ons afgelopen, "nu al?". Dan kijkt ze naar Pezz, "omg Pezz gaat het?". "Ik heb me wel eens beter gevoeld..." Iedereen begint te lachen. "Ik heb honger zullen we ergens gaan eten?". We stemmen allemaal in, "op naar het centrum".

POV Eleanor

"Met Eleanor". "hey El, als we thuis zijn moet ik even met je praten". Louis klinkt sip, Oneeee straks gaat hij het uitmaken. "Dont worry love, ik ga het niet uitmaken" ik glimlach even. "Tot straks", ik leg mijn telefoon weg en loop naar beneden. "Hey Pezzz, waar is de rest?". "Dani is boodschappen doen en Leigh, Jess en Jade zijn bij hun boyfriends". Met een zucht plof ik op de bank. "Hey wat is er?" Vraagt Perrie bezorgt.

"Ik kreeg ook al zo'n telefoontje, ook zo vaag" roept Pez uit. "Zou het dan iets met One Direction te maken hebben?". Ze haalt haar schouders op, ik pak mijn mobiel en ga op twitter.

Na een uur gaat de voordeur open, " we zijn thuis". Ik spring op en loop naar de gang, "hey" omg wat klik ik zacht als ik nerveus ben... Niet nu Eleanor, focus. "Hi El, zullen we naar onze kamer gaan?" Ik knik, naast me zie ik dat Pez en Zayn ook naar boven gaan. Perrie en ik wisselen een good-luck-look en lopen dan naar binnen. We gaan op bed zitten, "okay El. Ik zeg het maar gewoon, de boys en ik moeten weer op Tour". Wow dar had ik niet verwacht... "Wanneer, en hoelang?" "Volgende week woensdag en 4 maanden". Ik trek hem in een knuffel, "ik ga je zo missen". "Ik jou ook".

Pov Perrie
Ik veeg een traan weg, "hey niet huilen". "Ik ga je zo missen" hij trekt me in een knuffel, "ik jou ook". Ik trek me los uit zijn greep, "ik ga even maar El". Hij knikt en ik sta op. Eleanor kom net de kamer uit. "4 maanden", "jep". "Ik ga ze zo missen", er loopt weer een traan over mijn wang. "Maar we hebben elkaar, Dani en de meiden". Ik knik, "kom El, we gaan naar beneden.

Op de bank zitten Danielle en Liam, "volgens mij is dit een verkeert moment". El knikt, "nee ik heb het net te horen gekregen". We draaien ons weer om. "Oh"

Het avondeten was pretty awkward en stil.... Maar ik snap het wel, het is nu vrijdag en de jongens vertrekken woensdag heel vroeg in de ochtend. Ik lig op bed een beetje te suffen en naar de maan te kijken, het is volle maan. Niet dat dat boeit maar oké. Nu heb ik honger, de maan deed me denken aan koekjes. Ik loop naar beneden en pak een rol oreo's, als ik me omdraai bots ik tegen iemand op. Iemand pakt mijn arm waardoor ik niet val. Zayn... "Omg dankje". Hij trekt me omhoog, "geen probleem, love". Dan kijkt hij naar de rol koekjes, "heb je honger of zo". Ik knik hevig, "maar ik wouw je eigenlijk wat vragen" hij neemt een hap adem "zou je morgen mee willen naar mijn familie". Ik zou heel graag willen antwoorden maar, nou ja kijk. Mijn mond zit vol met oreo. "Kijk ik snap dat het te snel is en eigenlijk had ik het niet moeten vragen nee laat..." Ik slik alles door "het lijkt me heel leuk om je familie te ontmoeten". Hij kijkt verbaasd, "serieus?". Ik knik, we lopen naar de woonkamer naar de rest. Ik ga tegen Zayn aan liggen op de bank, en met zijn alle kijken we tv.

Pov Zayn

Halverwege de film is bijna iedereen in slaap gevallen, alleen Dani, Liam en ik zijn nog wakker. Pezz is in slaap gevallen met haar hoofd op mijn borst. Ik pak mijn mobiel en app mama

U: Morgen komt Perrie mee☺️
Mama: echt, leuk😊
U: doe wel please normaal😶
Mama: ik kan niks beloven😈
U: maaaaam😓
Mama: oké oké
U: 😊
Mama: tot morgen😘
U: 😚

Ondertussen is Dani ook al in slaap gevallen, tegen Liam aan. "Zin in Tour?" Ik kijk op "Jaa best wel, maar ik vind het niet leuk om Pezz hier achter te laten. "Jep, Same here".

What The heck was dat???, ik werdt wakker van het geluid alsof er een bord breekt. "Ssst straks maak je ze wakker, sukkel", volgensmij was dat Danielle. "Sorry" die stem herken ik uit duizenden, Louis. Snel doe ik mijn ogen open, aaaawh Pezz ligt er nog steeds. De rest de banken zijn leeg

Perrie komt langzaam omhoog, "omg sorry". "Waarvoor?", ze bloost "dat ik op je sliep". "dat geeft toch niet". Ik geef haar een kus en we lopen naar de keuken.

"Guys het liefdeskoppel is wakker", "jaaa jullie sliepen zoo cute" gilt El als een fangirl. Mijn wangen worden rood, iedereen zag ons dus slapen. Waar is mijn mobiel? OW wacht in mijn zak. Wow, is er iets gebeurd ofzo. Ik heb zoo veel twitter meldingen... Alle meldingen gaan over 1 tweet. Een tweet van Harry, ik klik erop en wacht tot de foto laat. Er staat bij #supercute #loveyouguys. Oke... De hele wereld zag ons slapen. Dankjewel Hazza Dankjewel...

Omgsh ik heb echt lang niet meer ge-update, sorry😭 vergeef me please. Ik deed het niet expres😔, nee maar ff serieus, ik ga vanaf nu weer updaten. Bijna elke dag😊 -xxx- Pippower💕

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now