Hoofdstuk 6

128 2 0
                                    

POV Harry

Niall en ik zitten aan de ontbijttafel de rest slaapt nog. "Niall ik heb echt raar nieuws" hij kijkt me raar aan. "Perrie liep vannacht per ongeluk de kamer van Zayn in en maakte hem wakker, maar hij werd niet boos". "Hij voelt echt wat voor die meid". Net op dat moment komen Perrie en Jesy binnen lopen, Jesy in een pyjama en Perrie in een unicorn-onesie. We kijken haar raar aan, "wen er maar aan. Ze had een apparte verhuisdoos nodig voor haar onesies" zegt Jesy. Perrie kijkt nep beledigt en loopt naar de koelkast. Niall en ik waren al klaar met eten en lopen naar boven. Daar komen we Zayn tegen

Pov Zayn
"Zoek het meisje in de unicorn-onesie" roept Harry me na. Ik kijk ze raar aan en hoor ze lachen. Als ik in de keuken kom snap ik hem, Perrie zit in een onesie in de vorm van een unicorn. "Hay" zeg ik, ze kijkt op "sorry nog van vannacht" "geen probleem joh, het zal nog wel vaker gebeuren. zin in vanavond?". Ze knikt "heel erg, Hoelaat zal ik klaar staan?". "Half 7?", "ik zal er zijn" dan loopt ze naar boven.

Als ik klaar ben ga ik ook naar boven, ik loop langs de kamer van Harry en hoor dat ze het over mij hebben. Ik kan het niet laten om even te luisteren, "Zayn en Perrie wie had dat gedacht" "ik niet maar ik vind het zo leuk", "ja zullen we anders vragen of Zayn hulp nodig heeft met het regelen van zijn date". Snel loop ik van de deur weg, net op tijd. "Heeey Zayn jouw zochten we net", "hoezo mij" vraag ik zo verbaasd mogelijk. "Heb je nog hulp nodig met het regelen van je Date?". "Het zal wel fijn zijn" antwoord ik eerlijk

POV Jesy

Ik liep gister langs de Primark en zag toen een outfit die perfect was voor hun date. Ik loop naar boven naar Perrie's kamer, "Perrie aankleden nu, we gaan even ergens heen". Ik hoor wat gestommel en de deur gaat open, "ik ben klaar". We lopen naar de primark, "Pez zie je die paarse jurk. Die moet je aan doen op je date", we lopen naar binnen. Terwijl zij de jurk gaat passen sneak ik naar de bikini's. Ik pak een simpele paarse met een mintgroene strik op het bovenkantje. Perrie mag niet weten dat ze gaat zwemmen en een nieuwe bikini kan nooit kwaad. Ik reken hem snel af, net op tijd. Ze komt de trap af met de jurk in haar handen ze rekent hem af en ik leg hem snel boven op de bikini. Die is niet meer zichtbaar.

Ik doe de voordeur open, "meiden meiden meiden". Daar staat Louis. Hij doet zijn handen voor Perrie's ogen en sleept haar mee naar boven. Als we boven zijn haalt hij de handen weg, "wil je please niet meer beneden komen". "Okay" zegt Perrie een beetje verward, "oja ik moest jullie doorverwijzen naar de meidenkamer" Louis gaat weer naar beneden, "dat was vreemd, vind je ook niet Pezz?". Ze knikt, "zullen we naar de meidenkamer gaan. Dan kan ik de jurk showen", ik knik, "ga maar alvast. Ik knip de kaartjes er wel van af". Ik trek de tas uit haar handen en ren naar mijn kamer. Met een schaar knip ik alles eraf, ook van de bikini. De bikini leg ik in mijn klerendoos en de jurk neem ik mee. Ik geef hem terug aan Perrie en ga de meidenkamer in.

De meidenkamer ziet er erg gezellig uit, het heeft 1 grote bank met heel veel zitzakken en een flatscreen en en en een koelkast. En de hele kamer is in de kleuren roze en oranje. Iedereen zit op de banken behalve Perrie, "meiden sorry dat ik zo raar deed maar ik moest die bikini verstoppen".  "Geen probleem joh" zegt Eleanor "kom zitten", "jullie hebben vast Louis' ontvoeringsplan al meegemaakt?". "Jep" iedereen kijkt om,
daar staat Perrie in de paarse jurk. Eleanor loopt op haar af "je bent zo mooi". "Dankje", jade en Leigh lopen er naar toe. "Pezz het komt goed, niet zenuwachtig zijn gewoon genieten". "Dankje Leigh, grouphugg"

Het is inmiddels al half 6, wij gaan Perrie helpen met haar make up en haar. Maar haar haar moet niet al te bijzonder want ik denk dat ze ook wel gaan zwemmen. Ik pak de waterproef mascara en doe hem bij haar op. Leigh doet haar haar, gewoon borselen en in een leuke staart (A/N die van this is us première, als je het niet weet Google dan "this is us première zerrie"😉) als ze klaar is doet ze haar kleren aan, de bikini die matcht bij de jurk en natuurlijk de jurk zelf. "OMG Jesy heb jij deze gekocht?", ik knik "toen jij je jurk passen was". "Hij is zo mooi" "trek hem maar snel aan, het is al 10 over 6". Perrie is niet zo snel namelijk, als ze klaar is is het dan ook al 5 voor half 7. "Kom meiden we gaan" als we beneden komen staat Louis daar weer. "Je ziet er mooi uit", "dankje Louis". "Veel plezier pezz" ze zwaait en doet dan de voordeur dicht. De rest doet de tv aan en gaat op de mobiel.

POV Perrie

Daar staat Zayn, hij ziet er erg leuk uit. "Je bent mooi" zegt hij, ik bloos "jij ook". We gaan in de taxi zitten die al klaar stond, "hey zijn jullie niet Zayn Malik en Perrie Edwards". We knikken,"zou ik misschien een handtekening mogen voor mijn dochter?" Hij geeft ons een papiertje, ik zet mijn handtekening en geef hem terug aan de man. "Hier is het, veel plezier nog", we stappen uit. "Het strand wat mooi" roep ik uit, "ik ben blij dat je het mooi vind. We lopen het strand op, daar licht een picknick kleed met allemaal lekkere dingen. "Gaat u maar zitten" zegt hij beleefd. "Wat een leuk idee" zeg ik, "pak maar wat je lekker vind" ik pak wat aardbeien en Zayn komt naast me zitten. "Van wie was het idee om mij naar boven te ontvoeren" vraag ik na een tijdje lacherig. "Van Louis zelf, het leek hem het beste" we barsten allebei in lachen uit. En zo gaat het nog 5 minuten door. "Ik vind het echt heel gezellig" zeg ik eerlijk, "ik ook". We kijken elkaar diep in de ogen aan, onze lippen komen steeds dichter bij elkaar. Tot ze elkaar raken, in mijn buik ontploft een vlinderbom, om me heen hoor ik allemaal camera's klikken maar die negeer ik. Het enige wat ik wil is Zayn. Onze lippen gaan van elkaar af, "Perrie wil je alsjeblieft mijn vriendinnetje zijn". "Ja heel graag" ik druk mijn lippen weer op de zijne. Dan trekt hij me omhoog "zullen we zwemmen" ik knik. Ik trek snel mijn jurk uit en samen lopen we naar de zee.

Na het zwemmen lopen we weer van het strand af, "ik vond het echt echt echt heel leuk" roep ik. "Ik ook, zullen we nog even een ijsje halen?" Vraagt hij Ik knik, dat lijkt me een heel goed idee.

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionKde žijí příběhy. Začni objevovat