Hoofdstuk 2e

166 6 0
                                    

Pov Eleanor

"Een vriendin van mij. Met een jongen die ze leuk vind". Zeg ik snel voor 1 van de jongens wat kan zeggen. Iedereen kijkt me dankbaar aan, "oké, wat eten we?". "Pizza" roept iedereen. Hij knikt en gaat weer naar boven, "vieuw dat was op het nippertje". "Dankje El", "geen probleem". Ik pak mijn telefoon en kijk naar mijn appjes

Jesy: hoe gaat het bij jullie?
Jade: wij hebben een plan om haar uit te horen😈
Liam: wij ook. als we het weten of hij op haar is en zij op hem. Dan pushen we hem om haar op date te vragen😈💑
Jesy: yeeey dit gaat helemaal goed komen😏
Louis: weetje?
Harry: wat?
Niall: wat weten we?
Louis: ik hou van Eleanor😘
U: aaaawh❤️💕💋
Louis: en van wortels😝
Harry: 😒
Niall: 😓😓😓
Liam:😒😓😂

Dan gaat de bel. Ik vergrendel mijn Mobiel en loop naar de voordeur. "4 pizza Hawaï en 3 pizza salami". Ik betaal de man en sluit de voordeur. Wacht wat, 4 + 3 is 7. Ik gooi de kamer deur open, "wie heeft er een extra pizza bestelt?". Iedereen kijkt naar Niall, "sorry ik had honger". En hij pakt 2 Hawaï pizza's van de stapel en gaat weer zitten. Ik rol met mijn ogen en zet de rest van de pizza's op tafel. "Iedereen oren dicht". "O god gaan we weer" mompelt Harry. "Hoezo weer?", "perrie. Dat meisje is zo hyper". ik grinnik, "ZAYN ETEN". Hij komt de trap af en iedereen gaat eten. "Zayn" begint Liam "is er wat? Want je doet zo raar sinds gister. hij kijkt op, "er is niks" mompelt hij. "Eleanor, zullen wij even in de keuken eten. Gezellig met zijn 2" zegt Louis terwijl hij naar Zayn wijst. Ik knik en we lopen naar de keuken. "El jij bent een meisje" zegt Louis als we in de keuken zitten. "Kan jij het niet uit hem pushen", ik knik "ik kan het proberen".

Pov Leigh Anne

Tijdens het avond eten probeer ik Perrie een beetje uit te horen. "Die 1D boys zijn leuk hè. Hoe heette ze ook alweer? Harry, Louis, Naill, Liam en hoe heette die jongen met die zwarte haren ook alweer. Perrie kijkt op, "was het niet" begint Jade "Zayn". Bij de naam Zayn kleuren haar wangen helemaal rood, ik stop de opname en stuur hem in de groepsapp. Ik zet erbij: bij de naam Zayn kreeg ze felrode wangen😳😍😊💑. Meteen stromen de reacties binnen met OMG, en aaaawh. ze heeft het dan nog niet toegegeven, maar dit vind ik ook goed. Na het eten zet ik mijn bord in de vaatwasser en gaan we een film kijken. Ik pak snel een zak snips mee en plof dan op de bank.

Tijdens de film tikt Jesy me aan, "zou ze met Zayn aan het appen zijn?". "Geen idee, oeh ik heb een idee". Ik sta op, "wie wil er ook wat cola?". "Ikkuuuh" roept Jesy. "Doe mij maar fanta" zegt Perrie, "Jade?" Ze kijkt om en schud haar hoofd. Ik loop naar de keuken en kijk "per ongeluk😈" op Perrie's mobiel. Het is, het is.... ELEANOR. Het is leuk dat ze het goed kunnen vinden, maar het zou zo leuk zijn als het Zayn was. Ik loop de keuken in en pak een fles cola en een fles fanta. Ik schenk de glazen in en loop terug naar de woonkamer. Ik geef het glas fanta aan Perrie en kijk weer "per ongeluk😈" op haar mobiel. Hun gesprek gaat over Louis, dan loop ik naar de bank waar Jesy en ik zaten. "En" vraagt ze, "vals alarm. Ze appte met Eleanor over Louis". "Ach ja, Eleanor is ook heel gezellig". Ik knik dan pak ik mijn mobiel en app ik Eleanor in de groepsapp.

U: Eleanor lukt het appen met Perrie over Louis😂🙈😱
Eleanor: prima hoor😂😂😂
Eleanor: wacht hoe weet jij dat😳😳😳
U: #stalker😈
Louis: over mij😱 het zijn toch wel positieve dingen, El
Eleanor: alleen maar😘
U: aaaawh
Jesy: aaaaahw zo cute💕
U: Jesy💖
Jesy: Leigh💝
Jade: jade💗
U: 😂😂😂
Jesy: 😂😂😂
Jade: we zijn loner, zijn de jongens er niet?
Eleanor: nee die hadden een afspraak met Simon😔
U: kom anders naar ons🙈
Jesy: jaaaaaa
Jade: Leigh jij hebt privé geappt, niet de groepsapp😉
U: iknow😂

"Meiden Eleanor komt zo, die is alleen anders" zeg ik. "Oh leuk" roept Jesy, "jaaaa gezellie" zegt Jade. "Weet ik ze appte me" zegt Perrie lachend. "Ik heb haar het adres geappt". We sluiten de tv af en ruimen even op, dan gaat de deurbel. Ik loop er naar toe en doe de deur open. "Leigh" "El" ik geef haar een knuffel en we lopen naar binnen. Ze geeft de rest ook een knuffel en gaat dan zitten. "El blijf je vaak bij Louis slapen als we in ons nieuwe huis wonen" roept Perrie hyper. "Zo vaak als ik maar kan" roept Eleanor hyper terug. Dan staat Perrie op, "ik ga even naar het toilet". Als de deur dicht is begin ik gelijk te praten, "hoe is het met Zayn?". "OMG ik wordt net voor ik weg ging geappt door Liam, die zij dat toen Simon het over jullie had en daarna de naam Perrie zij hij gelijk opkeek en begon te stralen. Genoeg bewijs dus. Hij is anders nooit zo". "OMG we gaan ze koppelen. Dan komt Perrie binnen, "ik heb zin in koekjes" roept ze. "Eleanor staat op, "ik ook". Dan lopen we met zijn alle naar de keuken om koekjes te halen, wat ben ik blij dat Perrie kniks gehoord heeft. Het scheelde echt niet veel.

Pov Zayn

Ik denk deze 2 dagen echt aan niks anders dan Perrie. Ik wil er graag met iemand over praten maar ik denk dat de jongens mij gaan uitlachen. En Eleanor en Danielle zijn altijd bij Louis en Liam. En het is zo raar als ik ze privé app, toch? Elke keer als ze haar naam noemen wordt ik warm van binnen en begin ik te blozen. Ik ben mezelf niet, daarom trek ik me een beetje terug. Ik kom ook alleen beneden als het echt moet. Met het eten ofzo. Ik loop weer naar boven en plof op mijn bed, uit mijn zak haal ik mijn mobiel. Ik open whatsapp, behalve de worteldiscussie van Louis en Harry is er niks gebeurd. Ik ga naar mijn contacten, daar staat Perrie. Zal ik haar appen. Nee ik doe het niet, ik kijk op naar de tijd op mijn mobiel, 23:05. Ik ga wel slapen, zuchtend sluit ik mijn ogen en val ik in slaap.

Na een tijdje wordt ik wakker van stemmen, volgens mij zijn het Harry en Louis. "Slaapt hij al?", "nu al?". "Harry vraag jij het?", "waarom ik". "Wat doen jullie hier" mompel ik. Dan gaat de lamp aan, het felle licht schijnt in mijn ogen. Ik knipper een paar keer. "We komen met je praten man" zegt Harry en hij gaat op mijn bed zitten. "Waarom?", "je doet raar de laatste tijd". "Ja je bent jezelf niet meer" zegt Louis en hij gaat ook op mijn bed zitten. Ik ga rechtop zitten. "Heeft het iets met Perrie te maken?", fuck hoe weten zij dat. Is het zo duidelijk? "Met Perrie?" Probeer ik zo verbaasd mogelijk te vragen. Ze kijken me met zo'n--->😐 blik aan. Ik wouw dat ik beter kon liegen. "Je komt ook bijna niet meer beneden, alleen als we gaan eten". "Waar zijn Liam en Niall" vraag ik om van onderwerp te veranderen. "Die slapen al en Eleanor slaapt bij de meiden van Little Mix, en weetje wel die ene met die leuke blonde haren". Gelijk krijg ik een blos op mijn wangen. "Zie ik daar een blos" Louis kijkt me grijnzend aan. "Jongens ik weet niet meer wat ik moet doen ik ben echt heel erg verliefd"....

Yeeeey Zayn heeft bekent OMG zerrie duurt niet lang meer😱💕. En elounor zit ook in het verhaal. Danielle komt nog, Liam zal haar zelf voorstellen😉😂 en 2 hoofdstukken op 1 dag -xxx- pippower

2 bands 1 house (dutch) --> ft. little mix en one DirectionWhere stories live. Discover now