Bana Bir Defa Sarıl

2K 171 16
                                    

Toprak'ın Ağzından

Etrafa baktığımda Deniz yine görünmüyordu. Kendi kendime söylenmeye başladım.

"Yine nerede bu serseri kesin başına bir bela açtı yine."

Ben kendi kendime söylenirken Ahmet beyinde bana baktığını farkettim.

"Eğer Deniz'den hoşlanıyorsan bence onunla uğraşma git direk söyle."

Ne diyor bu adam ya ne hoşlanması?

"Siz neyden bahsediyorsunuz? Deniz'in erkek olduğunu unutuyorsunuz herhalde."

Sadece yüzüme bakıp sırıtmakla yetindi. Ama öyle bir imâ taşıyordu ki anlatamam. Siktir lan bu olabilir miydi?

*********************

Kafam karmakarışık olmaya başladı, bir yanım Beyza'ya aşıkken, bir yanım Deniz'i düşünüyordu. Ulan Deniz erkekti, benim bir erkekten etkilenmem imkânsızdı. Ben deli gibi Beyza'ya aşıkken bile her gece ayrı bir kızla takılan biriydim, şu aralar tek bir kız bile dikkatimi çekmiyordu. Deniz'le ne alakası var bunun lan, cafeyle ilgilendiğim için olmalı büyük ihtimal. Neler düşünüyorum böyle ya lanet olsun. Sinirle laptopu açtım, ama gördüğüm şey iliklerime kadar kıskançlık hissettirdi. Çiftliğe gittiğimiz gün çekilen fotoğrafları yollamış Eren. Bütün çalışanlar Deniz'i bu kadar sevmek zorundalar mıydı? Eren zaten benim Deniz'im diyerek geziyor ortalarda. Meymenetsiz Poyraz bile bu serseriyle gülüyordu. Resimleri yaklaştırıp Deniz'in yüzüne daha dikkatli baktım. Yüzü bir erkeğe göre aşırı derecede güzeldi. Yüz hatları kusursuz denecek kadar güzeldi. Erkeğe benzemesini sağlayan tek şey saçları ve hareketleriydi. Eğer hayvan gibi davranışları olmasaydı onun kız olduğundan şüphelenebilirdim. Ama o kız olamayacak kadar serseriydi. Ahhh lanet olsun ben neler düşünüyordum böyle. Benim bu çocuktan hoşlanmam çok saçma, ben Beyza'ya aşığım bir kere. Beni bu karmaşadan sadece Beyza kurtarabilirdi. Sesini duymam bile yeterli olacağını bildiğim için hemen Beyza'yı aradım. İlk çalışta anında cevapladı. Bu ne lan sanki aramamı bekliyormuş gibi.

"Bende tam seni arayacaktım sen aradın."

"Yaaa şansa bak iyi olmuş bu, sen neden arayacaktın?"

"Sinemaya gidelim mi diyecektim."

"Sen ciddi misin? Erkek arkadaşın varken niye benimle gitmek istiyorsun ki?"

"Bazen bir arkadaş erkek arkadaştan daha iyi gelebiliyor."

"Hmm tamam o zaman gidelim filmi sen seçebilirsin."

**********************

Alışveriş merkezinin önünde buluştuk Beyza'yla. Üst kata çıkmak için asonsöre bindik. Asonsörde kimse yoktu tek başımızaydık. Kendimce bazı şeyleri kanıtlamak istiyordum o yüzden direk Beyza'ya dönüp;

"Sana bir defa kocaman sarılmak istiyorum" dedim. Açıkçası bana kızacağını düşündüm ama o aksine hoşgörüyle karşılayıp bana sarıldı. O bana sarılınca bende ona sarıldım,  beklediğim huzuru aldım mı bilmiyorm ama bu çok rahatlatıcıydı. Tam o sırada asansörün kapısı açıldı ve tüm meraklı gözler üzerimizde toplandı. Haliyle bizi iki sevgili sandılar acaba bunu istermiydim?

Beraber filme girdik. Animasyon filmdi. Şuan yanımda Beyza vardı ama ben Deniz'i düşünüyordum. Açıkçası fılme vereceği tepkileri merak ediyordum. O komik mimikleriyle beni gülmekten öldürebilirdi. Şuan aptal gibi sırıtıyordum ve ben en son Beyza'yı düşünürken sırıtırdım. Ne oluyor bana ya bu düşündüklerim hiç normal şeyler değildi. Lanet olsun.

*******************

Deniz'in Ağzından

Akın'la konuşmamızın üzerinden 2 gün geçmişti. Ona olan itirafımdan sonra bir daha hiç görüşmemiştik. Bundan sonra nasıl hareket edeceğimi bilemiyordum. 2 gündür doğru düzgün uyuyamıyordum bile. Kafam bir milyon olmuş resmen. Motosikletin üzerinde esneye esneye bir hal oldum. Hatta bir ara kaza bile yapacaktım. Tam cafenin sokağına girdiğim an park halinde olan araba geriye doğru hareket etti ve bana çarptı, çarpışmanın etkisiyle direk yere yuvarlandım. Amk bu şimdi olacak iş miydi? İnleyerek zar zor yerden kalktım şoförde anında yanımda bitti.

Kahve PrensiWhere stories live. Discover now